- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mesaj attim:))) pisman degilim. Iyi ki mesaj attim. Gayet guzel muhabbet ettik. E be adam sen de atsana:)))) tabiii ben her seferinde oldugu gibi bu sefer de "bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin" dedim:)))canımsın çok saol <3
Sukur cok iyiyim. Sen nasilsin?Merhaba kızlar nasılsınız.
Teşekkür bende iyiyim :)))Sukur cok iyiyim. Sen nasilsin?
Ben bu konularda yniyim ama sanki (bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin) yanlış gibi mesaj atmayacağım aslında mesaj atacağım oluyor :))). Hep o mesaj atıyor yada genelde o mesaj atıyor demek daha doğru geliyor bana :)))Ben de mesaj attim:))) pisman degilim. Iyi ki mesaj attim. Gayet guzel muhabbet ettik. E be adam sen de atsana:)))) tabiii ben her seferinde oldugu gibi bu sefer de "bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin" dedim:)))
Kizlar kuklandigim yanlis cumleler neler?:)
Cok mantikli. Tesekkur ederim. Surekli mesaj atmasi benim de hosuma gidiyor:)Ben bu konularda yniyim ama sanki (bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin) yanlış gibi mesaj atmayacağım aslında mesaj atacağım oluyor :))). Hep o mesaj atıyor yada genelde o mesaj atıyor demek daha doğru geliyor bana :)))
Sen yazınca farkettim bende bugün biri için o beklesin dedimBen de mesaj attim:))) pisman degilim. Iyi ki mesaj attim. Gayet guzel muhabbet ettik. E be adam sen de atsana:)))) tabiii ben her seferinde oldugu gibi bu sefer de "bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin" dedim:)))
Aslında sen yazınca farkettim ben de benzer şeyler kullanıyorum bugün biri için birazda o beklesin dedim mesela, o beni bekliyor desem daha doğru olacakmış. Senin sayende bende kendi yanlışımı gördüm.Cok mantikli. Tesekkur ederim. Surekli mesaj atmasi benim de hosuma gidiyor:)
Kelimeler evrenle imzaladigimiz anlasmalardir. Gercekten iyi secmeliyiz... Burda gordukce, birbirimize yardim ettikce gunluk hayatta daha da dikkat ediyoruzSen yazınca farkettim bende bugün biri için o beklesin dedim
Aslında sen yazınca farkettim ben de benzer şeyler kullanıyorum bugün biri için birazda o beklesin dedim mesela, o beni bekliyor desem daha doğru olacakmış. Senin sayende bende kendi yanlışımı gördüm.
Ben de mesaj attim:))) pisman degilim. Iyi ki mesaj attim. Gayet guzel muhabbet ettik. E be adam sen de atsana:)))) tabiii ben her seferinde oldugu gibi bu sefer de "bir daha brn mesaj atmayacagim, o atsin" dedim:)))
Cok tesekkur ederim"Dilediğimi dilediğim şekilde yaparım, şu an ona mesaj atmak istiyorum ve attım; özgüveni yüksek ne istediğini bilen bir kadınım" demenin enerjisi +100 ; pişman değilim demenin enerjisi bununla karşılaştırırsak -10 bana göre. Pişman değilimi aklından bile geçirme. Gelelim karşıdaki kişiyeeee senden o özgüven enerjisini alırsa bırak aklından mesaj atmamayı atmazsa kendini ezik hissedecektir.
Bir daha mesaj atmayacağım dediğinde ego direk daha o anda bir daha atacağım,atacağım y,ne atacağım diyor bence.Haliyle egonun bu duvara sıkışmışlığı ile o kişi mesaj atmadıkca endişelenmeler,sinirlenmeler ,atarlanmalar tavan yapıyor.Adamın mesaj amadığı 1 saat 1 gün, 1 hafta 1 ömür oluyor : ))))) Karşıdakine giden enerjiyi hiç sormayın adamın atacağı varsa bile o sıkışmışlıkla atamıyor resmen, çünkü at at at diye sıkıştıran bir enerji var : ))))
Peki o halde ne yapacaksınız; kehanet yapacaksınız !!! Nasıl mı mesaj atmadan önce mesajınıza enerji yükleyeceksiniz; sıkıyorsa bu mesaja cevap vermesin;içi içini yiyor zaten bu mesajı alabilmek için demelisiniz ve ego üstünlüğüni kurmalısınız, ve karşıdaki size dayanılmaz,karşı konulmaz etkisi hissetmeli.İçinden şu uzun zamandır beklediğim an deyip,hemen yazmalıyım hissine kapılmalı. Eee bu hislerle yazdığınızda zaten o kadar rahat olursunuz ki zaten o rahatlık da her şeyi çözer
Önce enerji düzeyinde imajinasyonlarla halletmelisiniz kızlar, çünkü ilk ikna edilecek kendimiz ve egomuz.Sonrası çoook kolay ve zevkli.
Acaba gercekten isteyen hangisi? Megan mi Harry mi? Ben bunu gercekten merak ediyorum...@ HayallerimGercekOldu,hayatimi degistiriyorum Kizlar son donemde sosyal medyada ingiliz prensinin Meganla evliligi konusuluyor. Kadin kralligin ilk bosanmis, ayni zamanda yahudi gelini. Kralice Elizabet engelini bile asti. Isteyince oluyor demekki.
Acaba gercekten isteyen hangisi? Megan mi Harry mi? Ben bunu gercekten merak ediyorum...
Böyle bir zamana gelmesi bile asla tesadüf değil.Prensin prensesini bulması,evlenmesi...Hepimizin bilinçaltında yer edinmiş,kollektifin en önemli kalıplarından.Dönem olarak düşündüğümüzde enerjilerin çok yükseldiği, düşündüklerimizin imajinelerimizin çok çabuk gerçekleştiği bir dönem...Hep mucize beklentisinde olduğumuz, hep bir değişiklik aradığımız bir dönem ve bu dönemin enerjisine uygun şekilde gerçekleşen bir prens evliliği...Yani olaya kollektiften baktığımızda bunu sadece Megan ya da Harry istemedi bunu hepimiz istedik...Evrendeki her şey birbirine muazzam bağlarla bağlı
Yaklaşık 2 3 aydır içimden geçen ve olmadık yerde karşıma çıkan cümle bu düğünle karşılığını buldu...They lived happily ever after... Sonsuza kadar mutlu yaşadılar...Çok şükür bu muhteşem ilahi düzene
Aynen bizde prensimizi bulabiliriz :))).@ HayallerimGercekOldu,hayatimi degistiriyorum Kizlar son donemde sosyal medyada ingiliz prensinin Meganla evliligi konusuluyor. Kadin kralligin ilk bosanmis, ayni zamanda yahudi gelini. Kralice Elizabet engelini bile asti. Isteyince oluyor demekki.
Ne güzelDün sorun yaşamıştım ama enerjimi yükseltip çabuk atlatmayı başardım, normalde birkaç gün kafaya takar canımı sıkardım :))). Bugünde her işim yolunda gitti çok şükür, hatta ilk defa yaptırdığım bir evrak işim vardı daha önce bir kere başka işimin düştüğü ve bana ters davranan kişi bugün hemen işimi yaptı hemde gülümseyerek. Önce evrağı alamayacağımı düşünsemde, o kişinin bana evrağı verdiğini imajine ettim ve imajine ettiğim şekilde oldu :)
Ben genelde kötümser bakan biriydim, hatta geçenlerde bile bir sorunla dibe vuracak hale geldim :))) buradan yardım aldım. hayata toz pembe bakmayı öğreniyorum.Ne güzelEvren enerjiyle işliyor evrene pozitif enerji gönderirsek pozitif oluyor genelde. Hayatı hep toz pembe görmek gerek...