Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

günaydın kızlarrrrrr :KK36::KK36::KK36:

ben akşam pek giremiyorummmm

benım yürüş değil spor yapıldı 1,5 saat

su işi tama

nefes egz. yapıyorum ama öyle 10 dk yapamıyorum bazen 3 bazen 5 dk oluyor zamanla oturacak inş.

affetme çalışması yapıldı

şükür defterim yazdım

ama bakıyorum şükürlerim hep birbirine benziyor :KK48:

4gün :
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın dördüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de saat 22’de 20 dakikalık “Toplu Meditasyonu”muz var.
Bu meditasyonda olmasını istediğimiz şeye odaklanacağız.
Mümkün olduğunca 5 duyumuzla “yaşayacağız”. Daha önce meditasyon yapmayanlara 20 dakika çok fazla gelebilir, o yüzden dileğinize odaklanamadığınızda nefesinize veya müziğe odaklanabilirsiniz. “▫️Karnınız çok tokken meditasyon yapmayın. Enerji o noktaya odaklanacak ve zihni arındırmak zor olacaktır.
▫️Meditasyon öncesi ılık bir duş iyi olacaktır.
▫️Üzerinizde muhakkak rahat giysiler olmalıdır.
▫️Bir mum ve tütsü yakmak konsantrasyonu arttırıp, uygun ortamı hazırladığı için oldukça faydalı olmaktadır.
▫️Rahatsız edilmemelisiniz, mümkünse bilgisayarınızı ve telefonlarınızı kapatın, kapınızı kapatın ve rahat bir ortam oluşturun.” ▫️Sırtınız dik bir şekilde bağdaş kurabilir veya bir sandalyede oturabilirsiniz
▫️Elleriniz, avuç içleriniz yukarıya bakacak şekilde dizlerinizin üzerinde dursun.
▫️Niyetimizi ediyoruz: “Allah’ım/ Yüce Yaradanım, benimle birlikte şu anda dileğine odaklanan herkesin dileği, kendisi için en iyi şekilde gerçekleşsin. Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun.” ▫️Sufi nefesiyle birlikte yapılabilir. ▫️İlk dakikalarda dileğimize yoğunlaşıyoruz. Dışarıdan kendimize bakmamaya, tamamen olayın içinde olmaya özen gösterelim.
▫️Dileğiniz gerçekleştiğinde neler HİSSEDERDİNİZ, ne GÖRÜRDÜNÜZ, ne DUYARDINIZ, neye DOKUNURDUNUZ, temas ederdiniz ve ağzınızdaki TAT ne olurdu?
▫️Tüm ayrıntılarıyla gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın. ▫️En iyi şekilde yaptığınıza inandığınız anda nefesinize ve benim size vereceğim müziğe odaklanın.
Bu kadar... 🦋

Bugünki program:
▪️sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪️10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪️Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪️Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪️Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪️ Saat 22’de Dileğimize odaklandığımız “Toplu Meditasyon”
#14günlükdeğişimçalışması

4gün :
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın dördüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de saat 22’de 20 dakikalık “Toplu Meditasyonu”muz var.
Bu meditasyonda olmasını istediğimiz şeye odaklanacağız.
Mümkün olduğunca 5 duyumuzla “yaşayacağız”. Daha önce meditasyon yapmayanlara 20 dakika çok fazla gelebilir, o yüzden dileğinize odaklanamadığınızda nefesinize veya müziğe odaklanabilirsiniz. “▫Karnınız çok tokken meditasyon yapmayın. Enerji o noktaya odaklanacak ve zihni arındırmak zor olacaktır.
▫Meditasyon öncesi ılık bir duş iyi olacaktır.
▫Üzerinizde muhakkak rahat giysiler olmalıdır.
▫Bir mum ve tütsü yakmak konsantrasyonu arttırıp, uygun ortamı hazırladığı için oldukça faydalı olmaktadır.
▫Rahatsız edilmemelisiniz, mümkünse bilgisayarınızı ve telefonlarınızı kapatın, kapınızı kapatın ve rahat bir ortam oluşturun.” ▫Sırtınız dik bir şekilde bağdaş kurabilir veya bir sandalyede oturabilirsiniz
▫Elleriniz, avuç içleriniz yukarıya bakacak şekilde dizlerinizin üzerinde dursun.
▫Niyetimizi ediyoruz: “Allah’ım/ Yüce Yaradanım, benimle birlikte şu anda dileğine odaklanan herkesin dileği, kendisi için en iyi şekilde gerçekleşsin. Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun.” ▫Sufi nefesiyle birlikte yapılabilir. ▫İlk dakikalarda dileğimize yoğunlaşıyoruz. Dışarıdan kendimize bakmamaya, tamamen olayın içinde olmaya özen gösterelim.
▫Dileğiniz gerçekleştiğinde neler HİSSEDERDİNİZ, ne GÖRÜRDÜNÜZ, ne DUYARDINIZ, neye DOKUNURDUNUZ, temas ederdiniz ve ağzınızdaki TAT ne olurdu?
▫Tüm ayrıntılarıyla gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın. ▫En iyi şekilde yaptığınıza inandığınız anda nefesinize ve benim size vereceğim müziğe odaklanın.
Bu kadar... 🦋

Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪ Saat 22’de Dileğimize odaklandığımız “Toplu Meditasyon”
#14günlükdeğişimçalışması
Teşekkürler canım bugün eklenen madde süpermiş :KK5:şifa olsun inşallah hepimize 🙏🌍🌺

Günaydııııınnnnn...

O Ogretmenim123 nerdesin? Çalışmamiza neden katilmiyorsun? 😊

Canımmm hatırlanmak ne güzel 🥰 Teşekkür ediyorum, şu aralar pek girmedim arada bi okudum sadece. Olumlamalarım dan sonra sadece zikirlerime devam ettim bi kaç değişiklikle.

Siz başlayalı oluyor. Benim katılmam olur mu? Birde bugün için duş alınması lazım. Bugün benim özel günüm 🙈 Nasıl olcak şimdi? 🤔

Nasılsınız kızlar? MaşAllah hepinize ve enerjinize 🙆🏻

Mutlu huzurlu akşamlar pozitif canlar :KK200:saat 22.00 de meditasyonu unutmayalım dileğimizi olmuş gibi hayal edelim 🤗🙏😇
Zamana takılmayın bugün yatmadan mutlaka yapın meditasyonunuzu hep birlikte yaptığımızı düşünün enerjilerin zaman sınırı yoktur.
Bende hepinizin dualarına dileklerine gönülden Amin diyorum :KK36:

Mutlu huzurlu akşamlar pozitif canlar :KK200:saat 22.00 de meditasyonu unutmayalım dileğimizi olmuş gibi hayal edelim 🤗🙏😇
Zamana takılmayın bugün yatmadan mutlaka yapın meditasyonunuzu hep birlikte yaptığımızı düşünün enerjilerin zaman sınırı yoktur.
Bende hepinizin dualarına dileklerine gönülden Amin diyorum :KK36:
Ben yaptim😍😍😍

5.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın beşinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra, gün boyunca gelen düşüncelerimizi izleyeceğiz. Olumsuzları farkettiğimizde “İptal” diyip olumluya çevireceğiz.

Aklımıza “Ne kadar şansızım.” gibi bir düşünce geldi örneğin; bu düşünceyi farkettik, hemen “İptal” diyoruz. “Ben çok şanslıyım, çünkü hayatımda şükredeceğim sayısız şeyler var.” diyerek o düşünceyi dönüştürüyoruz.
Aklınıza o an olumlu ne geliyorsa... Bu uygulamayı da her gün yapmanızı tavsiye ederim. Diğerleriyle birlikte yapmak zor geliyorsa, 14 günlük çalışma sonrasında da günlük hayata dahil edilebilir, ki etkili uygulamalardan bir tanesidir.

Bugünki program:
▪️sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪️10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪️Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪️Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪️Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪️Olumsuz düşünceleri farkedip olumluya çevirmek.‬ 🦋🦋🦋 .

Bugünkü görevlerde harika kızlar Hadi bakalım yapmaya başlayalım🤗

Sağlıklı mutlu huzurlu neşeli bir gün dilerim hepimize kızlar:))
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu teşekkür ederim yeni gün görevlerini paylaşmışsın 🙏 iki üç gündür halsizlik ve mide sorunları yaşıyorum. Kusura bakma sana ve diğer arkadaşlara kalıyor bazen takip etmek.
Sayenizde ben de toparlanıyorum 🤗
O zaman yeni görevde cümlelerimi düzelteyim ...
💕 Sağlıklı huzurlu ve enerji doluyum. Hamilelik hayatımda yaşadığım en keyifli dönemdir 💕
Öyle olsun Amin 🙏

Back
X