Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

6.Gün Çalışmaları🤗

kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın alltıncı günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra, gün boyunca, aklımıza geldikçe “teşekkür ederim” veya “şükürler olsun” diyeceğiz. Bunu içimizden de söyleyebiliriz, sesli de.

Artık biliyoruz ki odaklandığımız şeylere teşekkür etmek/ şükretmek, şükrettiğimiz şeylerin daha fazlasını hayatımıza çekmemizi sağlıyor.
Aynı şekilde olmayan şeyler için de dua ettiğimizde, sonunda teşekkür etmek, duasını ettiğimiz şeyin zaten elimizde olduğuna inandığımızı göstermiş oluyor ve onun titreşimini yayıyoruz. Titreşimini yaydığımız her şey hayatımıza bir şekilde dahil olmak zorunda... Ne kadar temiz bir kalple ve inançla yapılırsa o kadar etkili olur.

Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪Gün içerisinde, aklımıza geldikçe “Teşekkür ederim”, “Şükürler olsun” demek.‬ 🦋🦋🦋
Çok teskkurler canim görev bildirimi için 🙏💕

Neşeli keyifli coşkulu hafta sonları herkese :KK3::KK73:
Bende şükürlerimi yazamadım dün bebisin vücuduna verdiği teknik arızalar ve belirtilerinden dolayı 🤢:KK48: ama dilimde kalbimde hep minnetlerim öyle avutayım kendimi 🙈😂
Şikayet yok hep şükür var ...en iyisi ben bugün şikayet orucu tutayım bakalım 1 saat söylenmeden durabilecek miyim pof dediğim zaman başa dönecek süre bunu günlük hatta 21 gün berecebilen ınsanlar var arkadaşlar saygı duyulası 👍😊

Screenshot_201907187-154044.webp

Günaydııııın🤗
Çalışmayı yarıladık pozitif arkadaşlarım😊

7.Gün
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın yedinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamalarını yapıp; gün boyunca, sık sık “Ben şanslıyım.” olumlamasını tekrar edeceğiz.

Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪Sık sık “Ben Şanslıyım” olumlamasını tekrar ediyoruz.‬ 🦋🦋🦋 .

Mutlu huzurlu akşamlar güzeller :KK200:
Görevler nasıl gidiyor ben yürüyüş için dışarı çıkamadım biraz eve işi yaptım ve şimdi de ergen genç yaşlarımda çılgın gibi dinlediğim dans ettiğim şarkıyla dans ediyorum sizinde varsa öyle özel şarkılarınız açın dans edin 5-10 dk hadiiiii :KK76::halay:
Ben Başkayım Bambaşkayım :21:
Sizde Bambaşkasınız Sizden Bir Başka Daha Yok Güzel Kadınlar :KK5:

Mutlu huzurlu akşamlar güzeller :KK200:
Görevler nasıl gidiyor ben yürüyüş için dışarı çıkamadım biraz eve işi yaptım ve şimdi de ergen genç yaşlarımda çılgın gibi dinlediğim dans ettiğim şarkıyla dans ediyorum sizinde varsa öyle özel şarkılarınız açın dans edin 5-10 dk hadiiiii :KK76::halay:
Ben Başkayım Bambaşkayım :21:
Sizde Bambaşkasınız Sizden Bir Başka Daha Yok Güzel Kadınlar :KK5:

Ooooo🤗
Ben arkadaslarimla disardayim😉 ama burayi da ihmal etmiyorum😁
Sarkilar disinda tum gorevlerimi yapiyorum😎
Sukur defterini ve sufi nefesimi eve gecince yapacagim. Eee geriye bir sey kalmiyor. Ben gun icinde bir sey yapmamis miyim?😂😂😂

Ooooo🤗
Ben arkadaslarimla disardayim😉 ama burayi da ihmal etmiyorum😁
Sarkilar disinda tum gorevlerimi yapiyorum😎
Sukur defterini ve sufi nefesimi eve gecince yapacagim. Eee geriye bir sey kalmiyor. Ben gun icinde bir sey yapmamis miyim?😂😂😂
Bol su, Ben şanslıyım demek , neşeli pozitif müzik, hareket, şükür defteri, sufi nefesi tamamdır 👍🤗

8. Gün Çalismamiz

Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın sekizinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve aynı zamanda “Ayna Çalışması”nı yapacağız. ‘Ayna Çalışması’ için öncellikle bir aynanın karşısına geçip, “Seni seviyorum” diyin. Gözlerinizin içine bakarak bunu tekrarlayın ve hayattaki başarılarınızı, gurur duyduğunuz şeyleri hatırlayarak kendinize teşekkür edin...
(5 dakika kadar...)
Gün içerisinde aynanın her karşısına geçtiğinizde “Teşekkür ederim” diyin.
Bu kadar... 🍀

Bugünki program:
▪️sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪️10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪️Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪️Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪️Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪️Ayna Çalışması‬ 🦋🦋🦋

Back
X