evet aynen dediginiz gibi, yani insanlar kendilerine yogunlasacaklarina ona buna imreniyorlar, enerjilerini bu yönde kullaniyorlar
simdi kendim icin de bunlar gecerli ama ben hayatimi seviyorum, ne zorlugu cekersem cekeyim dimdik durmaya calisiyorum evet benim de panik atagim var, ailemden destek göremeyecegim kadar uzaktayim, hasta olsam bir saat dinlenemiyorum ama ben sikayet etmem bunlar icin, kabullenip yoluma devam ederim
fark ettigim cevremdeki insanlar bana cok rahat surat yapiyor, sebebi belki dedikodu bilemiyorum kimseye zararim yok ama mahallenin gözüne batiyorum
vicdansizlara fazla geliyorum, ben kendimi sevmeye, gelistirmeye calisan biriyim. bu enerji yerinde sayanlara iyi gelmiyor, bilemiyorum ama bu böyle
ama pes etmeyecegim, esime ve cpcuklarima sariliyorum, ne zorluklar yasadim, yeri geldi iyi oldum yeri geldi kötü, hata da yaptim belki ama her zaman ayaga kalkip dogru devam etmeye calistim
neyse de iste insanlarin bu kem gözleri bana ugruyor bu aralar
hayatimi seviyorum bunu her sabah hissetmemeleri mümkün degil
negatif enerji aliyorum, hep yolda sokakta, bakislarindan üzerime zehir akiyor sanki, cok yorucu bununla yasamak