• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Olumlamalarin işe yaradığını düşünüyorum. Bugün dışarı çıktığımda birçok kişiyle göz göze geldim. Normalde görünmez hayalet Casper gibiyimdir. Tabi denk gelmişte olabilir

Ben nazara çok inanan biriyim bol bol dua okuyun. Ne zaman dışarı çıksam eve gelince okumaya çalışıyorum. Dışarıda kimin neye gözü değiyor hiç belli olmaz. Mesela dışarıdan mükemmel hayatım var gibi görünüyor benim. Bunu ben değil çevrem söylüyor. Halbuki işsizim, özgüven problemlerim var, panik atağim var, sevgilimle sürekli sorun yaşıyoruz, gün aşırı ağlayacak bişey çıkıyor. Ailemin sağlık sorunları oldu ve olmaya devam ediyor vb. Ama insanlar onları görmüyor. Ah ne güzel bir eli yağda bir eli balda diyorlar. Olmayan şeye nazarlari değiyor. Bu konuda çok doluyum biraz uzun oldu kusura bakmayın :KK43: ha yinede şükür halime asla isyan etmiyorum ama keşke kem gözlerini benden çekseler

evet aynen dediginiz gibi, yani insanlar kendilerine yogunlasacaklarina ona buna imreniyorlar, enerjilerini bu yönde kullaniyorlar
simdi kendim icin de bunlar gecerli ama ben hayatimi seviyorum, ne zorlugu cekersem cekeyim dimdik durmaya calisiyorum evet benim de panik atagim var, ailemden destek göremeyecegim kadar uzaktayim, hasta olsam bir saat dinlenemiyorum ama ben sikayet etmem bunlar icin, kabullenip yoluma devam ederim
fark ettigim cevremdeki insanlar bana cok rahat surat yapiyor, sebebi belki dedikodu bilemiyorum kimseye zararim yok ama mahallenin gözüne batiyorum
vicdansizlara fazla geliyorum, ben kendimi sevmeye, gelistirmeye calisan biriyim. bu enerji yerinde sayanlara iyi gelmiyor, bilemiyorum ama bu böyle
ama pes etmeyecegim, esime ve cpcuklarima sariliyorum, ne zorluklar yasadim, yeri geldi iyi oldum yeri geldi kötü, hata da yaptim belki ama her zaman ayaga kalkip dogru devam etmeye calistim
neyse de iste insanlarin bu kem gözleri bana ugruyor bu aralar
hayatimi seviyorum bunu her sabah hissetmemeleri mümkün degil
negatif enerji aliyorum, hep yolda sokakta, bakislarindan üzerime zehir akiyor sanki, cok yorucu bununla yasamak

Olumlamalarin işe yaradığını düşünüyorum. Bugün dışarı çıktığımda birçok kişiyle göz göze geldim. Normalde görünmez hayalet Casper gibiyimdir. Tabi denk gelmişte olabilir

Ben nazara çok inanan biriyim bol bol dua okuyun. Ne zaman dışarı çıksam eve gelince okumaya çalışıyorum. Dışarıda kimin neye gözü değiyor hiç belli olmaz. Mesela dışarıdan mükemmel hayatım var gibi görünüyor benim. Bunu ben değil çevrem söylüyor. Halbuki işsizim, özgüven problemlerim var, panik atağim var, sevgilimle sürekli sorun yaşıyoruz, gün aşırı ağlayacak bişey çıkıyor. Ailemin sağlık sorunları oldu ve olmaya devam ediyor vb. Ama insanlar onları görmüyor. Ah ne güzel bir eli yağda bir eli balda diyorlar. Olmayan şeye nazarlari değiyor. Bu konuda çok doluyum biraz uzun oldu kusura bakmayın :KK43: ha yinede şükür halime asla isyan etmiyorum ama keşke kem gözlerini benden çekseler
canım yeni başladığın için tabii cümlelerin çok negatif söylemler içeriyor, bu çok normal. eğer ki sayfaları baştan okumaya başlarsan, sözün ne kadar önemli olduğunu, kullandığımız kelimelerin gücünü öğrenirsin. lütfen dediklerimi ihmal etme, emin ol zamanla sen de ne demek istediğimi anlayacaksın. ilk tavsiye olarak da negatif kelimeletini pozitifle değiştirerek işe başlayabilirsin.

evet aynen dediginiz gibi, yani insanlar kendilerine yogunlasacaklarina ona buna imreniyorlar, enerjilerini bu yönde kullaniyorlar
simdi kendim icin de bunlar gecerli ama ben hayatimi seviyorum, ne zorlugu cekersem cekeyim dimdik durmaya calisiyorum evet benim de panik atagim var, ailemden destek göremeyecegim kadar uzaktayim, hasta olsam bir saat dinlenemiyorum ama ben sikayet etmem bunlar icin, kabullenip yoluma devam ederim
fark ettigim cevremdeki insanlar bana cok rahat surat yapiyor, sebebi belki dedikodu bilemiyorum kimseye zararim yok ama mahallenin gözüne batiyorum
vicdansizlara fazla geliyorum, ben kendimi sevmeye, gelistirmeye calisan biriyim. bu enerji yerinde sayanlara iyi gelmiyor, bilemiyorum ama bu böyle
ama pes etmeyecegim, esime ve cpcuklarima sariliyorum, ne zorluklar yasadim, yeri geldi iyi oldum yeri geldi kötü, hata da yaptim belki ama her zaman ayaga kalkip dogru devam etmeye calistim
neyse de iste insanlarin bu kem gözleri bana ugruyor bu aralar
hayatimi seviyorum bunu her sabah hissetmemeleri mümkün degil
negatif enerji aliyorum, hep yolda sokakta, bakislarindan üzerime zehir akiyor sanki, cok yorucu bununla yasamak

Ne zorluğu çekersem çekim diyerek evrene meydan okuyup göndeerrrr banaa gööönder diyorsunuz. Buradaki amacımız evrenle dost olmak, bağcıyı dövmek değil de bağdan üzüm yemek... İşte o yüzden kendinizi evrenin sevilen çocuğu olmalısınız. Kurban rolünden çıkmalısınız. Evrenin iyisi kötüsü diye yargı yoktur. Başka bir boyutta iyilik,doğruluk o başkalarıı için geçerlidir.Ama onlar haklıdır,siz kötüsünüzdür evren için. Evren sadece iç duygulara,enerjilere cevap verir. Siz haklı mı olmak istiyorsunuz, yoksa mutlu mu olmak istiyorsunuz? Sırf bu yüzden belki de kendimizi haklı kılmak üzere kaç insanı çekiyoruz, kendimizi zora sokan. Şimdiden bir sürü absürt, tuhaf insana gönüllü olmalıyız ki enerjiyi sertleştirip okları kendimize çevirmemeliyiz. Enerjisi yüksek insana büyüler, nazarlar tırı vırıdır. Çünkü onlar da birer enerjidir, ama negatif enerjidir. Enerjisi düşük insanlara bulaşır ve çarpar resmen. Kendimize ne kadar değer verirsek o kadar mutlu oluruz ve çevredekiler bizi o kadar az etkiler.

Son düzenleme:

Dışarıdan mükemmel görünen bir hayatım var ama öyle değil dedikçe zaten geleceklere de kapıyı kapatmış oluyorsunuz. Evet aynen öyle muhteşem bir hayatım var; nefes alabiliyorum, gözlerim görüyor, şükran duygusu ile istediğim ferahlığı,huzuru kolayca yaratabiliyorum diyebilmelisiniz. Özgüven prpbleminizi kendinize değer vererek atlatabilirsiniz. Kendinize olan değeri benlik kısmından başarabilirsiniz eğer evrene ve evrenin ilahiliğine inancınız artar. Herkesin başına kötü bir şey gelse bile sizin başınıza iyi şeylerin geleceğine tüm kalbinizle inanırsınız veee böylece ne sevgili sorunu ne de panik atağınız kalır. Bu yüzden topiğe baştan başlamanızı, düşünce gücü kitaplarını okumanızı öneririm. Sorularınız olursa da sorun bol bol yardımcı olanınız çıkar. Düşüncelerinizi değiştirirseniz, vücudunuzun vereceği tepkiler de değişir. An larımı daha ne kadar dolu,mutlu yaşayabilirim esas sorununuz olur. Her şeyin başı iç huzur, gerisinin hiiiç önemi yok.

Bilinçaltı gerçeği ayırt edemez. Mesela şöyle bir imajinasyon kurun; kendinize hayali arkadaşlar, aile var edin. Ama öyle aile ve arkadaşlar ki her ne olursa olsun size değer veren, sizi olduğu gibi seven,asla yargılamayan tam tersi en küçük hareketinize, küçük bebeğin yaptığı her harekete ilk defa yapmış gibi tepki veren, mutlu olan yeni anne babalar gibi davranan kişiler... Ayağınıza taş değeceğini farkedip hemen o taşı kaldıracak,değse acil duruma geçen bir aile arkadaş... Kısacası size çoook değer veren aile yada arkadaş. Tabi bu öyle aile, arkadaş ki her konuda müthiş deneyimleri,örnekleri var. Siz sorununuzu anlatırken güzelce dinleyip, ihtiyacınız olan desteği verip kendi yaşadıklarından size öğütler veren. Size olaya dışarıdan bakmanızı sağlayan, olayların ve kişilerin sizden hiiiç önemli olmadığını vurgulayan ve gösteren bir aile ya da arkadaş. 5 dk önce cehennemde hissederken 5 dk sonra sizi havalaRa,göklere uçuran bir aile. Ne o sevgili,ne o olay, ne de o şeyler... Hepsi birer hiç oluyor, sizse dünyanın en değerli,en sevilesi varlığı...
Bu imajinasyonu yapıp o hisleri hissederseniz bilinçaltı bunu gerçek sanacak veeee ego sizi sıkıştırmaktan vazgeçecek. İç sesiniz değişecek bir kere. Alışkanlık haline getirirseniz de, yaşadığınız herhangi negatif bir olaya direnciniz sıfır olacak. Sizin için hiçbir anlam ifade etmeyeceks, çooook güçlü olacaksınız. Olayların,insanların enerjinizi etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Zaferlerin en şahanesini yaşadığımız, kendi zaferlerimizin ışığıyla sadece kendimizi değil etrafımızdaki herkesi de aydınlattığımız, Allah’ın içimizdeki ışığını buram buram yansıttığımız şahane bir başlangıç olsun inşallah🙏🏼✨🌺
Daha önce de duyurusunu yaptığım şekli ile, çok ama çok önemli bir bolluk-bereket sürecine girdik; zaten gökyüzündeki etkiler “ani gelen, hiç beklenmedik fırsatlarla kalıcı dönüşümler, sağlam kazançlar ve edinimler” enerjisini harekete geçirmişken, bunun Yeniay ile taçlanması, bizim için “bolluk, bereket, zenginlik ve refah”a uyumlanmak için şahane bir enerji kapısı açmış oldu🙏🏼✨ Ama beni esas heyecanlandıran, bu Yeniay haritasındaki yerleşimlere göre çıkardığım esmaların neredeyse tamamının (birazdan göreceğiniz şekli ile) “bereket, ikram, zenginlik, bolluk” esmaları olmasıydı ki, haritaya göre çıkan esmalar enerjinin akacağı kanalları gösterdiğinden, bu esmaların enerjisel vurguları, tam olarak o dönemde neyi hayatımıza en yüksek potansiyel ile çekeceğimizin göstergesi oluyor ki esmaların enerjisi “bolluk-bereket ve zenginlik” konusunda bu kadar vurgulu olunca bu, ruhumuzu ve hayatımızı ışıl ışıl bereket pırıltıları ile doldurmak adına müthiş bir zaman diliminin bizim sarıp sarmalamış olduğunu göstermiş oluyor 🙏🏼✨ Bunun yanında bu dönem için çıkan çok ilginç (ve muazzam) bir etki daha, haritadaki “karma noktası”nın yepyeni bir başlangıcı işaret ediyor olması ki, bu noktanın enerjisel anahtarı olan esma ile ordaki kilidi çevirmeye başlayıp, dönemsel karmik etkileri şifalandıracak okuma ile kapımızı açarak ve “zenginlik” yoluna girerek, bolluk-bereket kanallarından akan enerjinin oluşturduğu nehirde, en şahane ferahlıklarla yüzüp bereketin kendisine dönüşeceğiz inşallah🙏🏼💫✨Şimdi hemen programın detaylarına geçecek olursam:
🔻Öncelikle her çalışma öncesinde olduğu gibi 7 Ayetel kursi, 7 Felak, 7 Nas, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyoruz ki enerji alanımızda biriken her türlü negatiflikten arınalım (regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorlarsa yapabilir yada 51 besmele çekip başlayabilirler)✨
🔻Hemen ardından önce karma etkilerini şifalandıracak anahtar esmalarımızı, niyetimizle birlikte okuyoruz: “Allah’ım insanlığın ortak

kayıtlarından payıma düşen/sahiplendiğim yada kendi karmik etkilerimin sonucu olan ve beni bireysellikten, kişisel değerimin farkında olmaktan, kişisel gücümü kullanmaktan, kendi yoluma ve hedefime odaklanmaktan, teslimiyet enerjisi ile dolup taşmaktan, senin kaynaklarının sınırsızlığına ve zenginliğine güvenip olasılıklara dair heyecan duymaktan ve dolayısıyla tüm evrensel zenginliklere kendimi açıp yepyeni başlangıçlar yapmaktan alıkoyan, ruhumda yer alan her türlü kilidin açılmasına niyet ediyorum; beni şifalandır, ruhumu ışığınla doldur Allah’ım” şeklinde niyet edip YA VAHİD YA ALLAH (427) okuyoruz (ayrı ayrı değil birlikte)🙏🏼✨💫
🔻Hemen ardından (kilidi çevirip kapımızı açtıktan sonra) artık bolluk-bereket ve zenginlik akışına uyumlanmak ve enerjisel tüm bereket kanallarımızın aktivasyonu için yapacağımız okumalara geçiyoruz🙏🏼✨💫 Önce “Allah’ım senin sonsuz ışığınla aydınlanmaya hazırım. Senin sonsuz ve sınırsız kaynaklarını ayrım yapmadan kabul etmeye hazırım. Zenginlikle, bereketle ilgili tüm kısıtlı planlardan özgürleşmeye ve senin sınırsız olasılıklarına, ikram ve yollarına, tüm zenginliklerine, bereketle dolmaya, zenginlikle taşmaya hazırım. Ruhumu, kalbimi, aklımı ve hayatımı bereketinin sonsuz ışığınla doldur; konforun, refahın ve zenginliğin en güzellerini yaşamamı nasip et Allah’ım” şeklinde niyet edip YA NUR 256-YA KAYYUM 156-YA VASİ 137-YA VEHHAB 196-YA BERR 202-YA MALİKEL MÜLK 212 okuyoruz ve en son “Bismillah’il Latif” (698 kere) okuması ile günlük programımızı tamamlıyoruz🙏🏼✨🌺 🔻Bu okumaya her gün aksatmadan 21 gün (yada dileyenler 41 gün) devam ediyoruz (Yazılı tüm maddeler, dualar, niyetler, esmaların hepsi her gün okunacak) 🙏🏼🌺✨
🔻Okumalara müsait olduğunuz ilk fırsatta başlayabilir, günün istediğiniz saati okuma yapabilirsiniz🙏🏼✨

🔻Yukarda yazdığım şekli ile tüm esma okumaları ilk bakışta fazla gibi gözükse de aslında dönemsel akışla enerjisel olarak rezone olduğu için, su gibi, kolaylıkla ve çok akıcı bir biçimde okunduğunu göreceksiniz🙏🏼🌺

Son bir not olarak, bu çalışmaya geçen haftaki “alma enerjisi” çalışmasını yapmış olan yada olmayan herkes yapabilir; o çalışması henüz bitmemiş olanlar da, zor olmayacaksa birlikte yapabilir yada o çalışma bittikten sonra başlayabilirler🙏🏼
Şimdiden hepimiz için şahane açılımlar getirmesini diliyorum tüm kalbimle🙏🏼✨💫

Ne zorluğu çekersem çekim diyerek evrene meydan okuyup göndeerrrr banaa gööönder diyorsunuz. Buradaki amacımız evrenle dost olmak, bağcıyı dövmek değil de bağdan üzüm yemek... İşte o yüzden kendinizi evrenin sevilen çocuğu olmalısınız. Kurban rolünden çıkmalısınız. Evrenin iyisi kötüsü diye yargı yoktur. Başka bir boyutta iyilik,doğruluk o başkalarıı için geçerlidir.Ama onlar haklıdır,siz kötüsünüzdür evren için. Evren sadece iç duygulara,enerjilere cevap verir. Siz haklı mı olmak istiyorsunuz, yoksa mutlu mu olmak istiyorsunuz? Sırf bu yüzden belki de kendimizi haklı kılmak üzere kaç insanı çekiyoruz, kendimizi zora sokan. Şimdiden bir sürü absürt, tuhaf insana gönüllü olmalıyız ki enerjiyi sertleştirip okları kendimize çevirmemeliyiz. Enerjisi yüksek insana büyüler, nazarlar tırı vırıdır. Çünkü onlar da birer enerjidir, ama negatif enerjidir. Enerjisi düşük insanlara bulaşır ve çarpar resmen. Kendimize ne kadar değer verirsek o kadar mutlu oluruz ve çevredekiler bizi o kadar az etkiler.

dediginiz gibi iyi anlamda enerjim tavan degil, cünkü kendimi bazi sartlara bagladim bunun da farkindayim
malesef en azindan agrisiz uykumu tam alabilmis uyanmak beni daha mutlu eder dedigim bir dönemdeyim, oglum boynumu tirmiklamadan uyumuyor gece defalarca uyaniyorum cogu zaman boynumun acisindan sinirlerim gergin patlamis oluyorum
ne mi yapiyorum bunu düzeltmek icin.. ufak tefek seyler, odasini ayiramiyorum, onu aglatamiyorum
kendi basima asamadigim bir durum bu, iyi anne olacagim diye kendi hakkima giriyorum
herseyi mafediyorum
ama en azindan ugrasiyorum, bu hemen gerceklesecek bir sürec degil
bazi ögretileri okumak baska özümsemek hayata gecirmek baska
bu konularla ilgileniyorum ama hala mükemmel dengede durabilen ve anida kalabilen bir insan degilim
calisiyorum, deniyorum sadece

Şuraya güzel olumlamalar bırakayım:KK36:

-Yetenekli bir heykeltraş gibi dünyaları yaratan enerjileri şekillendirip hayatıma o harika olay ve insanları çekiyorum.
-Hikayemi değiştirecek güce sahibim, eğer hayal edebiliyorsam,yaşayabilirim de.
-Yaşamımın her yönüyle zirvesinde olmayı seçiyorum. Sınırsız başarılar,sınırsız kaynaklar şimdi benim için akıyor.
-Her ihtiyacıma, her soruma kolayca yanıt alıyorum. Hayat benim için eğlenceli bir serüven, sürekli yeni enerjiler yaratıp ilhamdolu, şükür edeceğim yepyeni olaylar ve insanları hayatıma dahil ediyorum.
-Kendimi ruhumun sevme,sevilme,yaratma, güvenme ve alma kapasitesine açtım.
-Sezgisel sesimi daha çok dinlemeye başladım.İlham her gün bir çok yolla ve hiç beklenmedik zamanlarda gelip bilgi sunuyor.

Back
X