Aura bizim çekim gücümüzdür, insanlar üzerindeki etkimizdir. Çirkinlikle,güzellikle,beyazlıkla,siyahlıkla...ilgisi yoktur. Tamamen içimizdeki enerjiyi dışarıyı yansıtmakla ilgisi vardır. Ben aura enerjisinin en çok kalpten yayıldığına inanıyorum mesela. Kalp manyetik etkisi en güçlü alan olduğuna inanılıyor. Kalbimizde ne kadar çok sevgi,ferahlık,hoşgörü bulundurursak enerjimiz o kadar saf ve güzel oluyor,öyle de dışarıya yansıyor. Kalbin yargısı olmadığı için zihinden bedene herhangi negatif akış da gerçekleşmiyor ne bağırsaklar etkileniyor ne hormonlar. İçerideki huzur artık dışarı taşıyor. Bedensel ve zihinsel muhteşem bir uyum,denge hali.
İş bu hale gelebilmekte tabi. Bakış açımızı yıkıp yeniden kuruyoruz. Yargılarımıza göre sürekli bedenimizdeki enerjiler,frekanslar değişiyor. İyi kötü yargılarımızı rafa kaldırmamız gerekiyor ki enerjimizi etkilemesin. Dedikoduyu bırakıyoruz,insanları kategoriye sokmuyoruz. Akıllıymış, akılsızmış, akıllarını kullanamıyorlarmış; çirkin,güzel, dindar,dinsiz, muhafazakar,kapalı, zengin,fakir,uzun,kısa,... gibi dönemimiz yargılarını da bırakıyoruz. Dönemimiz diyorum önceden kiloluysan demekki yemek bulabiliyorsun, zenginsin-güzelsin demekmiş
İnançlarımızla uyumlu şekilde yaşarsak auramız yükseliyor, kendimize de inancımız artıyor; bir nevi olumlama da yapmış oluyoruz. Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz bir şey varsa onu yapmayı bırakalım yanlış olduğunu düşündüğümüz kişilerle görüşmeyelim.Ruhumuza ağır gelen her şey bizi de auramızı da düşürür. İnançlı biriysek namazımızı kılabilir;esmalar,dualar okuyabiliriz.
En saf halimizde auramızın pırpıl pırıl olduğuna inanıyorum ama inançlarımızla,enerjimizle üzerini örtüyoruz. Enerjimizi yükselterek auramızın ışığını ortaya çıkartıyoruz aslında. Fazlalıklarımızdan, yüklerimizden kurtularak bunu yapıyoruz. Kendimizi sevgiye açıyoruz, kabule açıyoruz. Geçmişi, geçmişteki kalıplarımızın negatif enerjilerini serbest bırakıyoruz; korkuların,endişelerin üzerimizden hafifçe geçmesine izin veriyoruz.
Ne zaman esmalarıma-dualarıma,sporuma, meditasyonuma sarılsam hayatım bir anda değişik insanlarla çevreleniyor.Hepsi de çok farklı ortamlardan. İlhamlar akmaya başlıyor. O sürede çevremdeki insanlar bana sevgiyle,coşkuyla yaklaşıyor. İyi ki varsın, bize çok iyi geliyorsun diyorlar. Onlar da bana çok iyi geliyor. Sonra bir bakıyorum ortamım tamamen değişmiş bulutlar üstünde uçuyor gibi oluyorum

Aura değişikliğinizin en önemli göstergesi etrafınızda değişen insanlar ve size tepkileri. Artıp artmadığını,değişip değişmediğini ordan anlayıp sağlamasını yapabilirsiniz
Ne zaman değişikliğe karar versem,değişikliği hissetsem hemen enerjimi yükseltme moduma geçiyorum.Artık çok daha kolay gerçekleşiyor, enerji hafızamda yeri var; tecrübelerimle de inancım artmış oldu. Geleni tanıdığım için de risk de alıyorum fırsata atlıyorum hemen