• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hay maşallah demek istiyorum topikcanlarım yaa:KK200:

Özelden,buradan çok güzel bildirimler geliyor. Tohumu ekmişim de zamana her yerden filizlenmeye başlamış gibi yahu.Bir bakıyorum bildirimlere 2015 ten,2016 dan bir bakiyorum 2018 2019 yıllarindaki paylaşımlarımdan
Geri dönüşümleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum:KK200::KK36:

Muhteşem zamanlarımız olsun, an larımız tüm zamanlarımızı şifa yağmuruna tutsun. Özümüzde var olan her türlü bolluk bereket hayatımıza akın etsin:sağdan soldan mutluluklar,mucizeler bizlere hücum etsin. Sevgi bombardımanina tutulalim evrenin :KK200::KK49::KK6::KK9:
Yaşasın canım kadınlarım.Evet itiraf ediyorum feminist tarafım çok çok çok yüksek. Bu dünyayı dünya yapanlar kadınlar değilmidir ki zaten.
İçimizde dünyaları büyütüyoruz, dünyaları doğuruyoruz biz kadınlarEn Büyük KK:anne:

Ben misal konunun basindan okumaya basladim. Su an 104.sy dayim😁😁 neler olmus ne gelismeler yasanmis bi sindirmek istedim. Buttrfly sen tee 2015 ten beri burdasın ve ayni motivasyonla. Taktir ediyorum istikrarini ve pozitif enerjini 🤩🤩🤩Hep böyle hayat dolu ve daha da guzelleserek devamini diliyorum.❤💖🥁Sevgiler tum pozitif ve pozitif olma cabasindaki kadinlara😍😍👗👗👗💃💃💃

Ben de 3. Günü tamamladım.kendimle kaldığım 15_20 dakika bile kendimi iyi hissettiriyo
Bende yaptım bugün ama Hergün gelip yazamayacağım sanırım. Yinede arada yazarım. Yaptığımı bilin kendinizi yalnız hissetmeyi🤭

Merhabalar
Bu topiki bu kadar geç görmenin üzüntüsünüz yaşadım resmen, harika konu, harika farkındalıklar, sessiz kalsam da takipteyim 🥰

Merhaba🎶🎶🎶
butterfly sana bir sorum olacak. Burdan soruyorum ki merak eden vardir belki diye. Ben kayinvalideme ofkeleniyorum. Bana bebekle ilgili akil verdiginde. Telefonda bana ya da esime soyluyor. Doktor oyle demedi diyince doktorlarin her dedigi yapılmaz falan. Ben zaten doğru bildigimi yapiyorum da. Ama buyuk ofke hissediyorum ona kafamda canlandiriyorum surekli. Merak ettigim su neden var hayatımda boyle bir durum. Belli ki bendeki bir seyin disardaki tezahuru, kaynana bir araci sadece. Kendime sorular sorarak çözümlemeye calisiyorum ama henüz bulamadım sebebini. Haksizliga ugrama korkusu mu cocuklugumda cok mu akil verdiler o mu birikti bilemiyorum😁😁 bana bir onerin olabilir mi😊😊
Sevgiler.💝💖

Merhaba🎶🎶🎶
butterfly sana bir sorum olacak. Burdan soruyorum ki merak eden vardir belki diye. Ben kayinvalideme ofkeleniyorum. Bana bebekle ilgili akil verdiginde. Telefonda bana ya da esime soyluyor. Doktor oyle demedi diyince doktorlarin her dedigi yapılmaz falan. Ben zaten doğru bildigimi yapiyorum da. Ama buyuk ofke hissediyorum ona kafamda canlandiriyorum surekli. Merak ettigim su neden var hayatımda boyle bir durum. Belli ki bendeki bir seyin disardaki tezahuru, kaynana bir araci sadece. Kendime sorular sorarak çözümlemeye calisiyorum ama henüz bulamadım sebebini. Haksizliga ugrama korkusu mu cocuklugumda cok mu akil verdiler o mu birikti bilemiyorum😁😁 bana bir onerin olabilir mi😊😊
Sevgiler.💝💖
Sevgili hilaritecim,
Topiği en başından beri okuduğun için ilk farkındalığın çok güzel. İçimizde olmayan hiçbir şey dışımızda olmaz. Başkasının kahkaha ile gülüp geçeceğe bir şeye biz sinirlenip,öfkeleniyorsak demek ki açığa çıkmayı bekleyen negatif enerji alanı var. O alan bir arkadaşla,bir öğretmenle,bir anne-baba-kardeş-sevgili ile de çıkabilir ya da senin ki gibi kayınvalideyle çıkabilir. Bu kişiler bizim için antagonistlerdir. Kendisi de bizler de farkında değilizdir, ama bu kişiler bize-birliğimize hizmet etmek için gelirler, bu davranışları-hareketleri bizdeki negatif alanı açığa çıkartıp yerini pozitifliğe bırakmak için farkında olmadan yaparlar. İlahi olarak yönlendiriliyorlardır, bunu bilin öncelikle. Kişisel olarak algılamayın.Sizdeki bir uyarıcı ondaki ilgili reseptörleri uyarıyor. Ne zaman sizin o uyarıcılar nötr hale gelecek artık o zaman o resöptörlerin sizin üzerinde hiçbir hükmü kalmayacak canım benim. Soru sormak çok güzel fikir, ama içinizdeki o hislere bol bol sevgi gönderin. "Artık güvendesin, saf sevgiden işliyorsun tüm zamanlara doğru;karşılaştığım her insanla mucizevi ve olağanüstü değerler paylaşıyorum;kayınvalidem gibi insanlar bana,benim yoluma ışık tutuyorlar;karanlık yönlerim aydınlanıyor. Artık ışıklar içindesin,tüm o güzel enerjiler sana akıyor;seni görüyorum." diye ekleme yapabilirsin.

Soru soruyorum diyorsun mesela,neler soruyorsun? Soruların sonunda huzur,mutluluk hissediyor musun peki?

Bir de doğrudan durumundan yola çıkayım. Öğrenmenin çeşitli aşamaları vardır. Tam kavradım dersin, yeniler eskileriyle karşılaşınca bocalama dönemine girersin;sanki bildiklerin birbirine girmişcesine paniklersin, dengeyi yakalamak istersin. Bilgiler pekiştikçe eskilerde,yenilerde yerli yerine oturur bir ohhh çekersin.
Kayınvalidenin söylediklerine, annenden-komşulardan-tv den,... zaten aşinasın. Diğer tarafta bu şemanın karşısında senin şemaların var, bu iki şemanın karşılaşması ve tabiki çocuğun için kafanda tasarladığın o harika dünyanın karşılaşması...İçinde fırtınalar kopartıyordur, çünkü kendini iki farklı elektrik akımında kalmış gibi hissediyorsun. Ne yapacaksın peki? Çocuğunla ilgili muhteşem imajinasyonlar oluşturacaksın. Onu hep mutlu,huzurlu,kahkahalarıyla imgeleyeceksin. Gazı çıktığında nasıl rahat oluyorsa onu hep öyle düşüneceksin. Zaman geçtikçe karakteriyle açığa çıkan neleri sevecekse,nelerden mutlu oldukça işte olandan ona işleyeceksin imajlarınla özellikle kayınvalidenleyken,onunla ilgili negatif düşüncedeyken.

Ben yaptım oldu hala da oluyor. Çocuğun için kaygılanmana gerek yok, hiçbir şey yapmasan bile kayınvalidenle ilgili sevdiğin sevmediğin enerjileri çocuğunda çıktığını görebilirsin.Çünkü çocuğunun genlerinin bir kısmı ondan geliyor. Hatta kayınvalideni sevmesen bile çocuğun ve diğer nesillerine yön vermek adına, bol bol kayınvalidene ve onun genlerine ilahi sevgi enerjini gönder. Ben öyle yapıyorum mesela.

Sevgini söylemene,belli etmene bile gerek yok.İçinden o ortamı yarat,ondan duymak istediklerini duy sadece. "Sen ne kadar harika bir annesin, iyi bir anne olmayı bu yaştan sonra senden öğrendim.Oğlum iyi ki seninle evlenmiş de torunlarım senin gibi bir annesi olacak" dediğini imajlayın. Evet belki de yine olmayabilir; kayınvalidenizi imajinasyon yaparken bile o halde olduramıyorsanız, o zaman kendinize başka bir kayınvalide imajlayın. Sıcacık,içten,ne kadar sevgi dolu özelliği varsa ona yükle. O harika cümleleri ondan duy,ona sarıl... Bilinçaltı gerçek mi değil mi anlamayacak zaten; ego da korkusunu bir şekilde yendiği için gerçek kayınvalideniz ve davranışları yok hükmünde olacak;gittikçe ona karşı nötrleneceksiniz.

Sevgili hilaritecim,
Topiği en başından beri okuduğun için ilk farkındalığın çok güzel. İçimizde olmayan hiçbir şey dışımızda olmaz. Başkasının kahkaha ile gülüp geçeceğe bir şeye biz sinirlenip,öfkeleniyorsak demek ki açığa çıkmayı bekleyen negatif enerji alanı var. O alan bir arkadaşla,bir öğretmenle,bir anne-baba-kardeş-sevgili ile de çıkabilir ya da senin ki gibi kayınvalideyle çıkabilir. Bu kişiler bizim için antagonistlerdir. Kendisi de bizler de farkında değilizdir, ama bu kişiler bize-birliğimize hizmet etmek için gelirler, bu davranışları-hareketleri bizdeki negatif alanı açığa çıkartıp yerini pozitifliğe bırakmak için farkında olmadan yaparlar. İlahi olarak yönlendiriliyorlardır, bunu bilin öncelikle. Kişisel olarak algılamayın.Sizdeki bir uyarıcı ondaki ilgili reseptörleri uyarıyor. Ne zaman sizin o uyarıcılar nötr hale gelecek artık o zaman o resöptörlerin sizin üzerinde hiçbir hükmü kalmayacak canım benim. Soru sormak çok güzel fikir, ama içinizdeki o hislere bol bol sevgi gönderin. "Artık güvendesin, saf sevgiden işliyorsun tüm zamanlara doğru;karşılaştığım her insanla mucizevi ve olağanüstü değerler paylaşıyorum;kayınvalidem gibi insanlar bana,benim yoluma ışık tutuyorlar;karanlık yönlerim aydınlanıyor. Artık ışıklar içindesin,tüm o güzel enerjiler sana akıyor;seni görüyorum." diye ekleme yapabilirsin.

Soru soruyorum diyorsun mesela,neler soruyorsun? Soruların sonunda huzur,mutluluk hissediyor musun peki?

Bir de doğrudan durumundan yola çıkayım. Öğrenmenin çeşitli aşamaları vardır. Tam kavradım dersin, yeniler eskileriyle karşılaşınca bocalama dönemine girersin;sanki bildiklerin birbirine girmişcesine paniklersin, dengeyi yakalamak istersin. Bilgiler pekiştikçe eskilerde,yenilerde yerli yerine oturur bir ohhh çekersin.
Kayınvalidenin söylediklerine, annenden-komşulardan-tv den,... zaten aşinasın. Diğer tarafta bu şemanın karşısında senin şemaların var, bu iki şemanın karşılaşması ve tabiki çocuğun için kafanda tasarladığın o harika dünyanın karşılaşması...İçinde fırtınalar kopartıyordur, çünkü kendini iki farklı elektrik akımında kalmış gibi hissediyorsun. Ne yapacaksın peki? Çocuğunla ilgili muhteşem imajinasyonlar oluşturacaksın. Onu hep mutlu,huzurlu,kahkahalarıyla imgeleyeceksin. Gazı çıktığında nasıl rahat oluyorsa onu hep öyle düşüneceksin. Zaman geçtikçe karakteriyle açığa çıkan neleri sevecekse,nelerden mutlu oldukça işte olandan ona işleyeceksin imajlarınla özellikle kayınvalidenleyken,onunla ilgili negatif düşüncedeyken.

Ben yaptım oldu hala da oluyor. Çocuğun için kaygılanmana gerek yok, hiçbir şey yapmasan bile kayınvalidenle ilgili sevdiğin sevmediğin enerjileri çocuğunda çıktığını görebilirsin.Çünkü çocuğunun genlerinin bir kısmı ondan geliyor. Hatta kayınvalideni sevmesen bile çocuğun ve diğer nesillerine yön vermek adına, bol bol kayınvalidene ve onun genlerine ilahi sevgi enerjini gönder. Ben öyle yapıyorum mesela.

Sevgini söylemene,belli etmene bile gerek yok.İçinden o ortamı yarat,ondan duymak istediklerini duy sadece. "Sen ne kadar harika bir annesin, iyi bir anne olmayı bu yaştan sonra senden öğrendim.Oğlum iyi ki seninle evlenmiş de torunlarım senin gibi bir annesi olacak" dediğini imajlayın. Evet belki de yine olmayabilir; kayınvalidenizi imajinasyon yaparken bile o halde olduramıyorsanız, o zaman kendinize başka bir kayınvalide imajlayın. Sıcacık,içten,ne kadar sevgi dolu özelliği varsa ona yükle. O harika cümleleri ondan duy,ona sarıl... Bilinçaltı gerçek mi değil mi anlamayacak zaten; ego da korkusunu bir şekilde yendiği için gerçek kayınvalideniz ve davranışları yok hükmünde olacak;gittikçe ona karşı nötrleneceksiniz
Buttrfly ellerine saglik. Onerilerini cok beğendim. Her ofkemde bu imajinasyonlari yapacağım. Kendime sordugum sorular daha cok kaynağı ogrenmek üzerine." Neden böyle hissediyorum", verdigim cevaba gore "diyelim ki oyle olsa ne olur" gibi ama pek ilerlemiyor. Sebebini aramaktaksa bunu yapmak daha kolay geldi. Teşekkür ederim çok😊😊😊🤩🤩Sevgiler💖💖💖

Geçmişe yönelik yaptığımız hatalardan ötürü kendimizi affedemiyorsak , olumlama , iptal , dua , tövbe gibi yöntemler denediysek ama o anlık işe yarıyor gibi olsa bile sonra tekrar akla geliyor ve yine ağır pişmanlık yaşanıyor ise ne yapmak gerekli ? Yani bu durumun kökten çözülmesi için bir yöntem varmıdır acaba ?

Hello nasılsınız ben bayadir durgundum. Bu ara yine sosyal medya WhatsApp vb uygulamalardan inzivaya çekildim. Bunu çok sık yapar oldum ama özellikle instagramdan zoraki bir mutluluk enerjisi alıyorum. Blackcat arkadaşımızın yazdığı olumlamalari yapıyorum ve ho'oponopono yapıyorum aklıma geldikçe. Ve en büyük eksiğim kendime sevgi ve şefkat göstermeye çalışıyorum. İtiraf edeyim en zoru bu. Çok üzerinde çalışmam lazım çok 🌺 tüm gün yalnız olduğum için en çok yuklendigim en çok kızdığım en çok üzerine gittiğim kişi kim. Tabiki kendim.

Geçmişe yönelik yaptığımız hatalardan ötürü kendimizi affedemiyorsak , olumlama , iptal , dua , tövbe gibi yöntemler denediysek ama o anlık işe yarıyor gibi olsa bile sonra tekrar akla geliyor ve yine ağır pişmanlık yaşanıyor ise ne yapmak gerekli ? Yani bu durumun kökten çözülmesi için bir yöntem varmıdır acaba ?
Bana özelden biraz daha detay verebilirseniz belki önerilerim olabilir.

Çok çok çok heyecanlıyım, okur okumaz soluğu burda aldım. Yazayım yazayım bunu dedim ama bir türlü kısmet olmadı. Ama mor alevin bu son paylaşımını ben yazmış kadar heyecanlandım, belki farklı olarak yaklaşıyorum ama buradan gireceğim konuya : )))

"Burada ihtiyaç duyulan şey, iç çağrınızın, neredeyse bir kader hissinin, iç yönlendirmenizin size yol göstermesine izin vermek ve bunların dışındaki diğer her şeyi gereksiz kutusuna atmak olabilir."

Benim yorumuma gelelimmm :halay::KK200:

Tüm bildiklerinizi çöpe atın. Başkasını kendinizden güzel,zeki,başarılı,zengin,popüler,bilgili,ilahi,becerikli,yetenekli,görkemli,çekici,... tuttuysanız ne varsa sıfırlayın,nötrleyin. Her şey 1 ya da 0 dır. Var ya da yoktur. Daha öncede yazmıştım her şey bu algoritmadan işliyor topikcanlar. Başkasını kendinizle kıyasladığınızda kendinizi 0 yapıp başkasını 1 yapıyorsunuz vee bu 1 ler var ya sahibiniz,sahibimiz oluyor. Bize hiçbir hizmeti,yararı olmayan dünyanın en zenginleri,en güzelleri,en zekileri,en.. var ya hepsi bu 1-0 ların sonucu. Şimdi birliğe hizmet etmeyen,ilham olmayan egodan gelen,tek bir tanemize bile yararı olmayan illüzyonik 1 leri kaldırıp çöpe atalım. Artık bu dünyada yok hükmünde olsunlar benim canım topikcanlarım. Elon Musk lar, Rockefeller, Zuckerbergler,Dow-Jones-Nasdaq şeysileri, Victoria Secrets şeysileri,...ne varsa işte; bunlar gibi diğerleriyle ilgili ne kadar 1 yaptıysak hepsini kaynaklarına uğurlayalım. Saf sevginin cirit attığı, her bir bireyin tüm kollektife coşkuyla,huzurla,mutlulukla hizmet ettiği,her bireyin kendini en muhteşem şekilde gerçeklediği o muhteşem evreni imajlayalım olur mu:KK36::KK200:

Çok çok çok heyecanlıyım, okur okumaz soluğu burda aldım. Yazayım yazayım bunu dedim ama bir türlü kısmet olmadı. Ama mor alevin bu son paylaşımını ben yazmış kadar heyecanlandım, belki farklı olarak yaklaşıyorum ama buradan gireceğim konuya : )))

"Burada ihtiyaç duyulan şey, iç çağrınızın, neredeyse bir kader hissinin, iç yönlendirmenizin size yol göstermesine izin vermek ve bunların dışındaki diğer her şeyi gereksiz kutusuna atmak olabilir."

Benim yorumuma gelelimmm :halay::KK200:

Tüm bildiklerinizi çöpe atın. Başkasını kendinizden güzel,zeki,başarılı,zengin,popüler,bilgili,ilahi,becerikli,yetenekli,görkemli,çekici,... tuttuysanız ne varsa sıfırlayın,nötrleyin. Her şey 1 ya da 0 dır. Var ya da yoktur. Daha öncede yazmıştım her şey bu algoritmadan işliyor topikcanlar. Başkasını kendinizle kıyasladığınızda kendinizi 0 yapıp başkasını 1 yapıyorsunuz vee bu 1 ler var ya sahibiniz,sahibimiz oluyor. Bize hiçbir hizmeti,yararı olmayan dünyanın en zenginleri,en güzelleri,en zekileri,en.. var ya hepsi bu 1-0 ların sonucu. Şimdi birliğe hizmet etmeyen,ilham olmayan egodan gelen,tek bir tanemize bile yararı olmayan illüzyonik 1 leri kaldırıp çöpe atalım. Artık bu dünyada yok hükmünde olsunlar benim canım topikcanlarım. Elon Musk lar, Rockefeller, Zuckerbergler,Dow-Jones-Nasdaq şeysileri, Victoria Secrets şeysileri,...ne varsa işte; bunlar gibi diğerleriyle ilgili ne kadar 1 yaptıysak hepsini kaynaklarına uğurlayalım. Saf sevginin cirit attığı, her bir bireyin tüm kollektife coşkuyla,huzurla,mutlulukla hizmet ettiği,her bireyin kendini en muhteşem şekilde gerçeklediği o muhteşem evreni imajlayalım olur mu:KK36::KK200:
Burada işaret edilen, anlamlı bir sebep için, ister bu hayattaki yerimizi anlamak, ister ruhani, sanatsal, bilimsel ya da bizi ilgilendiren herhangi bir girişim için olsun, kendimizi dış etkenlerden arındırma ve öze dönme ihtiyacımızı anlatıyor. Yani yukarıda bahsedilen Neptün etkisinin ilacı – neyin doğru neyin yanılsama olduğunu bulmanın yolu – dışarıdan gelen bilgi bombardımanını ya en aza indirmek, ya da her defasında kısa bir inziva ile – belki sizinki beş dakika sürebilir – içe dönmektir.
Bu kısım bana çok uyuyor. Ayrıca yazının sonunda fırsatı iyi değerlendirin bir daha siz kendinizi bulana kadar tüm dünya beklemeyebilir gibi bişey demiş. Ben bunu karantina sürecinden sıkılmak yerine kendimi bulduğum ve hâlâ devam ettiğim bir yıl olduğu için çok doğru buldum. Aşırı doğru bir söz.

Merhabalar nasılsınız bu karlı kış günlerinde ?
Ailemizde yaşanan öğretilen şeylerin hayatımızda kodlamalar oluşturduğunu öğrendim . Örneğin ailede kıtlık yaşanmışsa paranın zorluğu çocuğun yaşamına çekiliyormuş .
Kendi hayatımda bununla alakalı farkettiğim şeyler oldu. Örneğin annem hep arkadaş kazığı yediğinden yakınırdı insanlar dost değildi onun için benim benliğime de bu kazınmış olmalı ki tıpkı böyle düşünüyorum. Bu kodlamaları silmemizin bir yolu yok mu acaba ?

Back
X