bi kere yasaklamak diye birşey olamaz lmaz: seninde ne istediğin önemli canım, ortak bir noktada buluşmanız gerekiyor.. yapmanı istemediği şeyler varsa bunlarında mantıklı açıklamasını sana yapsın eğer hak verirsen ona göre davranırsın.. ama böyle yapma, kendini bu kadar pasif ne yapacağını bilmez düşünemez hale sokma canım yaa ..
Ben ona karşı yapmak istemiyorum bunu onada belirttim.Herkesin belli bir kişiliği alışkanlıkları var diyemem ki şunu benim için değiştir.Ben onu olduğu gibi kabul ediyorum ama aynı durum benim için onda söz konusu değil..
Ben ona bağırmaya bile kıyamıyorum ki.. En ufak şekilde sesimide yükseltsem hemen üzülüyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum.Ki normalde çok sinirli biriyimdir.Bi anda parlayıveririrm.Ona karşı bunu yapmıyorum, yapmak istemiyorum.Daha ters tarafımla hiç denk getirmedim sevdiğim için..Sizinde dediğiniz gibi bir şeyler hep benden gidiyor.Her başka günde dış görünüşümle veya arkadaşlarımla ilgili problem oluyor..Ne yapacağımı bilemiyorum.Taviz taviz nereye kadar ...
canim civi civiyi söker su an öle davranman dogal cünkü askin verdigi tahamül var ama zaman gectikce bu davranislar sürdükce emin olki düsüncelerinde degisicek bosa cekilen kürek böle insanlarla "anlasmak"..sen ters davranip onun davrandigi gibi davrandinmi onun tepkisi ne olur,ne kadar sabreder bunuda düsün?bende benzer sorunlar yasadim senin gibi bittirdim ne kadar kasmisim kendimi insan sonra fark ediyor..
O zaman 1:0 geridesin sekerim... Fazla sürmez 10:0 da olur. Erkek milletine iyilik yaramaz oyuncak sanar seni... Arada tekmeleyeceksin ki haddini bilsin... klava:
arkadaşım hakikaten çok seviyormuşsunuz bence hatta çooook çok... Onun karşısında pelteye dönüyormuşsunuz resmen. ınş sevgisi sizinki kadar güçlüdür, değilse sonraları bu tavizleri neden verdim diye çok üzülürsünüz.
bi kere yasaklamak diye birşey olamaz lmaz: seninde ne istediğin önemli canım, ortak bir noktada buluşmanız gerekiyor.. yapmanı istemediği şeyler varsa bunlarında mantıklı açıklamasını sana yapsın eğer hak verirsen ona göre davranırsın.. ama böyle yapma, kendini bu kadar pasif ne yapacağını bilmez düşünemez hale sokma canım yaa ..
Başka konularda uzlaştığımız oluyor.. Ve genellikle ortak noktada buluşmalar hep benden çıkıyor.Kendisi özellikle bu makyaj konusunda taviz veremeyeceğini, küçüklüğünden beri bir kızda bundan nefret ettiğini söylüyor.Benimde karşı görüşüm ama ben seviyorum demek oluyor..Zaten her gün yapmıyorum.Lakin bir ruj dahi sürsem tamamen makyaj olarak algılıyor ve doğallığı bozduğunu düşünüyor...
O zaman 1:0 geridesin sekerim... Fazla sürmez 10:0 da olur. Erkek milletine iyilik yaramaz oyuncak sanar seni... Arada tekmeleyeceksin ki haddini bilsin... klava:
arkadaşım hakikaten çok seviyormuşsunuz bence hatta çooook çok... Onun karşısında pelteye dönüyormuşsunuz resmen. İnş sevgisi sizinki kadar güçlüdür, değilse sonraları bu tavizleri neden verdim diye çok üzülürsünüz.
ne desem bilemedim..
sadece söylebileceğim..
aileniz bize baskı yapsa afra tafra yaparız neden ona hayır diyemeyiz benımde kafam almaz bunu..
hayırlısı olsun hakkında ne diyim:)
ne desem bilemedim..
sadece söylebileceğim..
aileniz bize baskı yapsa afra tafra yaparız neden ona hayır diyemeyiz benımde kafam almaz bunu..
hayırlısı olsun hakkında ne diyim:)
canım bence sevgi açlığın hayatının diğer şeylerinin zevkini yoketmemeli
sevgiyi yine bulabilirsin hatta belki daha fazlasını ama seni sen olduğun için seven birini de bulabilirsin
bazı insanların kişilikleri öyledir değiştiremezsin
tıpkı senin de böyle sıkılmış hissedip buraya konu açmana neden olan kişiliğin gibi
bi insanı çok seversin ama yine de kendinden ödün vermezsin bu az sevmek değildir
işte o zaman karşındaki de sana saygı duyar. tabi saygı duymaya niyetli bi insansa.. yoksa olmadık şeylerden sana saygısını bozuyor ve taviz vermek zorunda bırakılıyorsan, burrda suç sende değildir ve bunu tüm ömür boyu çekmek zorunda da deilsin bilmem anlatabildim mi
canım bence sevgi açlığın hayatının diğer şeylerinin zevkini yoketmemeli
sevgiyi yine bulabilirsin hatta belki daha fazlasını ama seni sen olduğun için seven birini de bulabilirsin
bazı insanların kişilikleri öyledir değiştiremezsin
tıpkı senin de böyle sıkılmış hissedip buraya konu açmana neden olan kişiliğin gibi
bi insanı çok seversin ama yine de kendinden ödün vermezsin bu az sevmek değildir
işte o zaman karşındaki de sana saygı duyar. tabi saygı duymaya niyetli bi insansa.. yoksa olmadık şeylerden sana saygısını bozuyor ve taviz vermek zorunda bırakılıyorsan, burrda suç sende değildir ve bunu tüm ömür boyu çekmek zorunda da deilsin bilmem anlatabildim mi