- 18 Şubat 2018
- 13.033
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.694
- 598
- 44
- Konu Sahibi Borellus80
-
Yok Aslan burcuyum ben,boş veremiyorum.Herşeyi takıntı haline getiriyorum.Herkesin herşeyine koşturmaya çalışıyorum.Sonuç aşırı yorgunluk oluyorBaşak burcusunuz gibi geldi:) Dunyada mükemmel diye birşey olmadığını ve herseyı kontrol etmekten zıyade sadece olaya verecegınız tepkılerı kontrol edebılırsınız. Olumlama meditasyon falan yapabılırsınız. Bıraz gercekcı olsanız ıyı olur kendını rahatlatırsınız.
Beni anlatmışsınız sanki..Ben bu sıkıntımın annemden kaynaklandığı sonucuna vardım.Onun tarafından pek onaylanan bi çocuk olamadım.Merhaba,bu ilk konum olacak ve bu yüzden acemice birşeyler yaparsam affola.Yazmayı da çok sevmediğim için mümkün olduğunca kısa tutacağım.Gelelim konuya;Ben sürekli düşünüyorum arkadaşlar.Neyi düşünüyorsun bu kadar diye sormayın inanın hiç önemi yok,illaki düşünecek birşey buluyorum ve deli gibi düşünüyorum.Kafam sürekli dolu,sürekli dalgınım ve uyku bozukluğu problemleri yaşıyorum.Detaylarda boğulup gidiyorum ve elime geçen birşey de yok yorgunluk,halsizlik ce uykusuzluk ta çabası tabi ki.Mükemmeliyetçi ve kontrolü daima elimde tutmak isteyen bir yapım var.Hayatımdaki herşey benim kontrolüm altında olsun istiyorum.Ama yıllardır bu şekilde yaşadığım için artık çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi bu da beni aşırı sinirli ve gergin bir insan haline getiriyor bazen.Gamsız insanlara o kadar özeniyorum ki bilemezsiniz.Benimle aynı şeyleri yaşayan ve muzdarip olan kimler varsa görüşlerini,fikirlerini almak ve bununla başa çıkabilme yöntemlerini öğrenmek istiyorum.
Ay bu benNe kadar uykum olursa olsun bir anda kaçıyor.Aslında en sevdiğim şey uyumak.İlaç falan da kullanmak istemiyorum bu konuda.
Boş vereceksiniz işte maalesef alternatifiniz yok gibi. Hani herşeyi boşvermek değil ama önem sırasına koyabilirsiniz belki..Yok Aslan burcuyum ben,boş veremiyorum.Herşeyi takıntı haline getiriyorum.Herkesin herşeyine koşturmaya çalışıyorum.Sonuç aşırı yorgunluk oluyor.
Negatif düşünmemek çok iyi bir şey. Sürekli düşünen ve bunların hepsi negatif olan biri olarak yazıyorum. Çok yorgunum.Aslında negatif bir insan değilim,sürekli olumsuz düşünmüyorum ama illa ki kafama takılan birşeyler oluyor.Herşeye aynı anda hakim olmaya çalışıyorum.Bu da beni çok yoruyor.
Aslında uyumayı o kadar çok seviyorum ki,bir dalabilsem 24 saat kesintisiz uyurum.Ama yapmam gereken o kadar çok şey var kiNegatif düşünmemek çok iyi bir şey. Sürekli düşünen ve bunların hepsi negatif olan biri olarak yazıyorum. Çok yorgunum.
Düzenli spor yapıyorum ama beni rahatlatanın bu olduğunu söyleyemem, ben de en etkili olan meditasyon oldu. İki gün meditasyon yapayım daha rahat uykuya dalıyorum.
İşte uyku düzenini oturtabilsem,daha dinlenmiş ve dinç hissedeceğim kendimi ama sabaha kadar yatakta dönüp duruyorumBoş vereceksiniz işte maalesef alternatifiniz yok gibi. Hani herşeyi boşvermek değil ama önem sırasına koyabilirsiniz belki..
Bir yere gideceğim zaman aylar öncesinden plan yapmaya başlıyorum.Valizler dolusu kıyafet hazırlayıp çoğunu hiç kullanmadan geri getiriyorumAy bu ben
Gözlerimden uyku akıyor ama kafamı taktığım şeyler uyutmuyor
Sabahta hoşgeldin migren modundayım
Evliyim ve iki çocuğum var.Annem ve babam da rahatsız olduklarından dolayı bende kalıyorlar şu anda.Sorumluluklarım ikiye katlandı diyebiliriminsan yapacak bisey bulamayınca o anki dusuncede takilip kalabiliyo, birde evlimisiniz ailenizlemi bilmiyorum ama yalnizlikta bazen buna neden oluyo.. ekonomiyle ilgili video izliyosaniz youtubede cihat çiçek var onu siddetle tavsiye ederim, bakıs açinizi tamamen degistirecek ekonomiye
Annem de sürekli ben senin mükemmel olmanı istiyorum diye baskı kurardı üzerimde.Evet çocukluk dönemi tüm hayatımızı etkiliyor malasefBeni anlatmışsınız sanki..Ben bu sıkıntımın annemden kaynaklandığı sonucuna vardım.Onun tarafından pek onaylanan bi çocuk olamadım.
Kendim de anne oldum, koca kadın oldum ama aşamadım bu durumu..
Ebeveynlerimizin bizde yarattığı tahribatların bedeli ağır oluyor ne yazıkki
Ya ben size bayılıyorum ama,vallahi buraya takılarak biraz kafamı dağıtabiliyorum.Ama ben aslında Bülent Ersoy gibi bütün gün yatarak yelpazelenmesi gereken bir aslan burcuyumSuç sizde değil burcunuzdabakınız ikizler burcuyum 1 dakikadan fazla bir şeye takılı kalamıyorum
Yok aslan burcuyum ben.Eskiden temizlik,hijyen takıntım da vardı.Yıllar önce korona falan yokken bile çantamda dezenfektan ile dolaşan bir tiptim.Baya yendim bunu ama düşünmekten asla vazgeçemiyorum.Mesela eve birşey almam gerekli diyelim,günlerce araştırıp öyle alıyorum.Akrep burcu musunuz.
Bende böyleyim bence bu yapı ve karakter değişmez. bunu olumluya çevirmeye çalışıyorum.
Tenk yu cağnım.Ya ben size bayılıyorum ama,vallahi buraya takılarak biraz kafamı dağıtabiliyorum.Ama ben aslında Bülent Ersoy gibi bütün gün yatarak yelpazelenmesi gereken bir aslan burcuyum.Birşeyler ters gidiyor demek ki.
Yürüyüş işi tamam da gitmiyorlar işte kafamdan.Ülkeyi ben yönetsem daha az derdim olurdu yeminlenTenk yu cağnım.
Kafaya bir şeyi takarsam yürüyüş yaparım. Tak kulaklığını giy taytını yürü. Bebeğim var şu an yapamıyorum.
En uzun yürüyüş mesafem mutfak ve salon
Bi konu açasın var yine. Dertler derya olmuşYürüyüş işi tamam da gitmiyorlar işte kafamdan.Ülkeyi ben yönetsem daha az derdim olurdu yeminlen.Bu arada senin yazdıklarını Şahika Koçarslanlı sesi ve replikleri ile okuyorum.Çok iyi geliyor bana .
Saçı başı düşünecek hal kalmıyor ki yaBi konu açasın var yine. Dertler derya olmuş
Oku canım , sevin beni. Beni sevdikçe bende sizi severimjxjdjjd ağır saçmaladım.
Hayat kısa kıazz, inan değmez saçlarına ak düşürmeye
Bir boya olmuş 600₺ en aşağı hzhshs
Psikolog olmuş 500₺ en aşağıbunları düşün ve delirme
Yok o bende yokBir yere gideceğim zaman aylar öncesinden plan yapmaya başlıyorum.Valizler dolusu kıyafet hazırlayıp çoğunu hiç kullanmadan geri getiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?