Düşünceler de boğuluyorum.

Aralık ayında bende boyleydim .kafam sanki bilgisayar gibi sürekli çalışıyordu o kadar yorucuki çıldıracak sandım.su ekonomi koşullarında birde kaygı geliyor insana haber izlemeyi bırakın . Uykusuzluk zaten hepjmizjn problemi .Kitap okuyun .akışına bırakın hayatı

Bende aynıyım malesef.
Şurada bekleyim yorumları bende

Kendimi mümkün olduğunca dizginlemeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte.

Allah bağışlasın...
Düşüneceğin cok sey var o zaman canım.. hayatını kisitlayacak kadar rahatsız oluyorsan dr git .... ugras edin...
Aslında başımı kaşıyacak vaktim olmuyor.Tüm sorumluluklar benim üzerimde,kendime ayıracak vaktim bile kalmıyor.

Hatta bütün gün düşünüp hiçbir iş güç yapmadığınız da oluyor mu?

canım sizde okb belirtileri var ama okb de zaten istemediğiniz düşünceler beyninizde dolaşır sürekli.temizlik,hijyen,mükemmeliyetcilik vs.birde komplikasyonları olur.asırı el yıkama aşırı temzlik yapma vs.yine de tatmin olmaz.ilaca neden direniyorsun ki ilaç kullanınca bu düşünceler seni rahatsız etmez ki.

Al benden de o kadar. Bir konuya dalıp gidiyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Başka şeyler ile meşgul olmayı deniyorum fakat konsantre olamıyorum asla.. Çözümü ne ola ki?
"Overthinker" deniliyor sanırım bizim gibilere bununla ilgili birçok şey okudum.

Aslında psikolojik bir yardım almak istiyorum.Genel anlamda çok neşeli,pozitif sayılabilecek bir yapıya sahibim ama çok kalabalık ortamlarda bulunmayı falan sevmiyorum.Kendi kendimi frenleyebiliyorum çoğu zaman ama frenleyemediğim zamanlarda zombi gibi oluyorum uykusuzluktan.Küçük bir yerde yaşıyorum,Devlet hastanesi yeterli olur mu bu konuda bilmiyorum.

devlet hastanesi pskiyatri dalında yeterli olabilir ama terapi içinse delet yeterli olmaz bence telefondan online terapi alıyorum ben mesela ilaçta kullanıyorum.bu uykusuzluk,huzursuzluk okb belirtisi olabilr.5 yıldır ilaç alan biri olarak söylüyorum korkulacak bişey yok düşünce bozuklugu varsa ilaç onu kontrol altına alır terapide destekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…