- 12 Haziran 2020
- 2.113
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi Borellus80
-
Ya hayat zor ama böyle yaparak daha da zorlaştırmaSaçı başı düşünecek hal kalmıyor ki ya.Kuaföre 600 lira versem kendimi imha ederimm .
Bende aynıyım malesef.Merhaba,bu ilk konum olacak ve bu yüzden acemice birşeyler yaparsam affola.Yazmayı da çok sevmediğim için mümkün olduğunca kısa tutacağım.Gelelim konuya;Ben sürekli düşünüyorum arkadaşlar.Neyi düşünüyorsun bu kadar diye sormayın inanın hiç önemi yok,illaki düşünecek birşey buluyorum ve deli gibi düşünüyorum.Kafam sürekli dolu,sürekli dalgınım ve uyku bozukluğu problemleri yaşıyorum.Detaylarda boğulup gidiyorum ve elime geçen birşey de yok yorgunluk,halsizlik ce uykusuzluk ta çabası tabi ki.Mükemmeliyetçi ve kontrolü daima elimde tutmak isteyen bir yapım var.Hayatımdaki herşey benim kontrolüm altında olsun istiyorum.Ama yıllardır bu şekilde yaşadığım için artık çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi bu da beni aşırı sinirli ve gergin bir insan haline getiriyor bazen.Gamsız insanlara o kadar özeniyorum ki bilemezsiniz.Benimle aynı şeyleri yaşayan ve muzdarip olan kimler varsa görüşlerini,fikirlerini almak ve bununla başa çıkabilme yöntemlerini öğrenmek istiyorum.
Kocişime acımasam gidip Allah be verdiyse yaptırıp geleceğim ama olmuyor işteYa hayat zor ama böyle yaparak daha da zorlaştırma
Rabbime şükür fazla zeka vermemişte la la laaa diyerek geziyorum
Neyine acıosun kıazKocişime acımasam gidip Allah be verdiyse yaptırıp geleceğim ama olmuyor işte.
Ama maaş kartı ben deNeyine acıosun kıazyemeyenin malını yerler
Dünya ya kaç kez geleceksin ? Ay ne düşünceli kadınlar varAma maaş kartı ben de.
Evet,iki de çocuğum var.Evlimi siniz
Yok adam benden daha müsrif,parayı yöneten benimDünya ya kaç kez geleceksin ? Ay ne düşünceli kadınlar varkocama yazık kıaz. Ben düştüm adamın şansına
Allah bağışlasın...Evet,iki de çocuğum var.
Kendimi mümkün olduğunca dizginlemeye çalışıyorum ama olduğu kadar işteAralık ayında bende boyleydim .kafam sanki bilgisayar gibi sürekli çalışıyordu o kadar yorucuki çıldıracak sandım.su ekonomi koşullarında birde kaygı geliyor insana haber izlemeyi bırakın . Uykusuzluk zaten hepjmizjn problemi .Kitap okuyun .akışına bırakın hayatı
Aslında başımı kaşıyacak vaktim olmuyor.Tüm sorumluluklar benim üzerimde,kendime ayıracak vaktim bile kalmıyor.Allah bağışlasın...
Düşüneceğin cok sey var o zaman canım.. hayatını kisitlayacak kadar rahatsız oluyorsan dr git .... ugras edin...
Hatta bütün gün düşünüp hiçbir iş güç yapmadığınız da oluyor mu?Merhaba,bu ilk konum olacak ve bu yüzden acemice birşeyler yaparsam affola.Yazmayı da çok sevmediğim için mümkün olduğunca kısa tutacağım.Gelelim konuya;Ben sürekli düşünüyorum arkadaşlar.Neyi düşünüyorsun bu kadar diye sormayın inanın hiç önemi yok,illaki düşünecek birşey buluyorum ve deli gibi düşünüyorum.Kafam sürekli dolu,sürekli dalgınım ve uyku bozukluğu problemleri yaşıyorum.Detaylarda boğulup gidiyorum ve elime geçen birşey de yok yorgunluk,halsizlik ce uykusuzluk ta çabası tabi ki.Mükemmeliyetçi ve kontrolü daima elimde tutmak isteyen bir yapım var.Hayatımdaki herşey benim kontrolüm altında olsun istiyorum.Ama yıllardır bu şekilde yaşadığım için artık çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi bu da beni aşırı sinirli ve gergin bir insan haline getiriyor bazen.Gamsız insanlara o kadar özeniyorum ki bilemezsiniz.Benimle aynı şeyleri yaşayan ve muzdarip olan kimler varsa görüşlerini,fikirlerini almak ve bununla başa çıkabilme yöntemlerini öğrenmek istiyorum.
Bazen oluyor,evet.Hatta bütün gün düşünüp hiçbir iş güç yapmadığınız da oluyor mu?
Al benden de o kadar. Bir konuya dalıp gidiyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Başka şeyler ile meşgul olmayı deniyorum fakat konsantre olamıyorum asla.. Çözümü ne ola ki?Bazen oluyor,evet.
canım sizde okb belirtileri var ama okb de zaten istemediğiniz düşünceler beyninizde dolaşır sürekli.temizlik,hijyen,mükemmeliyetcilik vs.birde komplikasyonları olur.asırı el yıkama aşırı temzlik yapma vs.yine de tatmin olmaz.ilaca neden direniyorsun ki ilaç kullanınca bu düşünceler seni rahatsız etmez ki.Yok aslan burcuyum ben.Eskiden temizlik,hijyen takıntım da vardı.Yıllar önce korona falan yokken bile çantamda dezenfektan ile dolaşan bir tiptim.Baya yendim bunu ama düşünmekten asla vazgeçemiyorum.Mesela eve birşey almam gerekli diyelim,günlerce araştırıp öyle alıyorum.
"Overthinker" deniliyor sanırım bizim gibilere bununla ilgili birçok şey okudum.Al benden de o kadar. Bir konuya dalıp gidiyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Başka şeyler ile meşgul olmayı deniyorum fakat konsantre olamıyorum asla.. Çözümü ne ola ki?
Aslında psikolojik bir yardım almak istiyorum.Genel anlamda çok neşeli,pozitif sayılabilecek bir yapıya sahibim ama çok kalabalık ortamlarda bulunmayı falan sevmiyorum.Kendi kendimi frenleyebiliyorum çoğu zaman ama frenleyemediğim zamanlarda zombi gibi oluyorum uykusuzluktan.Küçük bir yerde yaşıyorum,Devlet hastanesi yeterli olur mu bu konuda bilmiyorum.canım sizde okb belirtileri var ama okb de zaten istemediğiniz düşünceler beyninizde dolaşır sürekli.temizlik,hijyen,mükemmeliyetcilik vs.birde komplikasyonları olur.asırı el yıkama aşırı temzlik yapma vs.yine de tatmin olmaz.ilaca neden direniyorsun ki ilaç kullanınca bu düşünceler seni rahatsız etmez ki.
devlet hastanesi pskiyatri dalında yeterli olabilir ama terapi içinse delet yeterli olmaz bence telefondan online terapi alıyorum ben mesela ilaçta kullanıyorum.bu uykusuzluk,huzursuzluk okb belirtisi olabilr.5 yıldır ilaç alan biri olarak söylüyorum korkulacak bişey yok düşünce bozuklugu varsa ilaç onu kontrol altına alır terapide desteklerAslında psikolojik bir yardım almak istiyorum.Genel anlamda çok neşeli,pozitif sayılabilecek bir yapıya sahibim ama çok kalabalık ortamlarda bulunmayı falan sevmiyorum.Kendi kendimi frenleyebiliyorum çoğu zaman ama frenleyemediğim zamanlarda zombi gibi oluyorum uykusuzluktan.Küçük bir yerde yaşıyorum,Devlet hastanesi yeterli olur mu bu konuda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?