Düsüncelerim dogrumu???

Mutsuz-kiz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
37
26
8
34
iyi aksamlar arkadaslar. Daha önceden bu sayfaya icimi döküp ilgili iyi insanlardan ne yapmam gerektiyi konuda güzel fikirler aldim. Kisaca özet geciyim esimle tartistiktan sonra evi terk etdim birkac gün önce. Esim gitdiyim gün bana dön yazdi ondan sonra pesimden bile gelmedi dönmem icin caba bile göstermedi ki bende dönmekten pek yana degilim. Ama insan ogluyum ya o benim kuyruguna basti canimi küfürleriyle dayaklariyla acitmasi yetmiyormus gibi simdide umurunda olmadigimi onunla barisip barismamamin onu ilgilendirmedigini söylüor. Ne yalan söyleyim bu sözler dahada canimi acitdi onunda cani yansin istiyorum. Sizce düsüncelerimde dogrumuyum onun canini nasil acita bilirim ki en azindan birazcikta olsa icimdeki bu aci dinsin???

Umursamayıp hayatına bakarak, onsuz mutlu olarak canını yakarsın. Kocan gibi bazı erkekler elindeyken genelde hayatlarındaki kadına hoyrat davranırlar ama onu kaybedip geri dönüş kalmadığına emin olunca köpek gibi pişman olurlar

Tsk ederim arkadaslar. Haklisiniz döven adamdan ne beklenilir ama iste insanin cani aciyincada düspnoyorum ben ozaman onun hic bi türlp cabini acitamadim dayagi yiyen ben küfürü yiyen ben deyersiz olan ben yani onun gözünde ben ozaman onun hic bi türlü canini acitamadim buda bana aci veriyor. Biliyorum psikooatca bir düsünce ama yasadiklarimi sakin kafayla düspnpnce canim daha cok yaniyor ve onunda cani yansin istiyorum. Ama ben ilk adimi atdim ayrilmayi kafama koydum insallah cesaretimden vaz gecmem buda onun canini acitir belki

Hiç alengirli işlere bulaşmayın. Bir daha o kişiye dönmeyin, güçlü olup ayaklarınızın üstünde durun o zaman zaten en büyük intikamı almış olursunuz.

Eve don yemeklerine bas şapi bas şapi cayina suyuna dok kilo aldiran suruplari 1 aya zaten haci yatmaza doner sonra vur kapiyi cikkk icin acimaz en azindan .... ciddiyim saka yapmiyorum ... o senin canini yakarken cani acimiosa sende elinden geleni ardina koyma ....

Boşanıp yolunuza devam etmenız en mantıklısı.
Siz saglam bastıkca hayata tutunup basarılı oldukca ıntıkam almıs olcaksınız zaten.
Çunku o tarz erkekler kadının kendısıne muhtac oldugunu kendısı olmadan dunyanın donmeyecegını zanneder.
Öyle olmadıgını göstermek en buyuk intıkam...
Yaşasın kadınlar

Aynen yasasin kadinlar :) gücsüzlesirim diye korkuyorum aslinda hic kirkak bir insan degilim ama psikolojim cok bozuk belli. Insallah atlaticak bu gpnleri. Bu sayfaya yazarak auda olsa rahatliyorum dogrusu

Sanirim o bile canini acitmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…