- Konu Sahibi nebilimben
-
Hatırlamıyorum canım ya:) kafamı burakdilar
Bir insanın, bir insanın üzerinde büyük bir etki bıraka biliyor!
ben kesinlikle sevgi mevgi görmedim babaannemden ve dedemden! Kavuz gibiydi onlarla birlikde yaşadığımız süre boyunca!
Zavallı annem neler cekdi! Birde yatalakdi, altını bile temizlerdi, annem hiç bir zaman kikini cikartmazdi, ama kadın bize süt bile içirmeye korkarmış. Bu evin icinde cok çirkin şeyler yaşadık. Hepimiz geri zekalı olma şansımız cok büyüktüŞansa bakki, 7 yaşımda ayrıldık onlardan ve annemin cocukları heb öğretmen ve doktor cikdi. Hayatmi acımasız? Yoksa bu yaşlı dediğiniz ınsanlarmi?
Ben evlendim şuan, kv'dem o tanımladığınız şeytan yapısında. Annem gibi aynı evde yaşamayı kabul etmediğim için, yapmadığını bırakmadı! Huyuma gitseydi ben onun oğlundan daha hayırlı bir evlat olurdum, ama hiç kusura bakmazsın, şuam torununu bile göstermeZsem kimse bir şey diyemez.
Yapma etme dunyası, bu dünyada yaptığının bedelini ödeyemeyen, diyer dünyada elbet öder.
evet, şimdi bunlar eli ayağı tutmazsa ne olacak?
Bilmiyorum! Ama ben bakmayacağım! Bir sürü saglık kurumları var, ücretsiz evlerini temizlemenden tutun, yemeyine kadar herşeyini sunuyorlar evlerine.
gelinim olursada, asla burnundan getirmeyeceğim,
kendi evladımdan cok ona sayıp çıkacağım!
evimiZde ayrı olacak,barajımızda!
elim ayağım tutmadığında, benim evimede saglık kurumlarından birileri gelir.
Niye bu kadar beklentili olalimki başkalarına...
insan olalimki, insan gibi davransınlar bize..
Evetde, hayırda:)yaa bakın buyumez olaydım dıyorsunuz ole olacagına uzaktan babanne sevgısı daha cok olurdu sızde
beraber yasayarak kımse kımseyı sevemıyor malesef en ıyısı uzakta olup herkes herkesın kıymetlısı olması
Cedric diye bir çizgi film vardı.
Orda da dede var aynı evin içinde yaşıyorlar filan.
Çizgi filmlerdeki gibi bir hayatımız olsa ben çoktan şirinleri görmüştüm.
bknz:eğer uslu bir çocuk olursan bir gün sen de şirinleri görebilirsin
Çizgifilmdeki büyükanne büyükbaba sizi niye rahatsız ediyor,evladınız birgün çıkar babannem yaşlandı bizimle kalsın der diyemi korktunuz anlamadım:26::26:
Çocuğunuz böyle bir cümle kursa ne olur ki:26:
Olmaz dersiniz olur biter.
Rahatsız olduğunuz konu yaşlı insanlara saygılı davranmayı çizgifilmden öğrenmeleri isesize yapacak yorum bulamıyorum.
konunu okurken baya bi tebessüm ettim çünkü ruh halime uygun bir yazı yazmışsın bende yaşadıklarımdan sonra paranoya oldu aynı şekilde mesela bi gelinle kaynanayı yanyana giderken görsemm içimden neler geçiyo anlatamam yakınımda bi gelin kaynana var birbirlerine yakın oturuyolar aynı şekilde nasıl sinir oluyorum kaynanaya :) paranoyak oldum bendeeeeeeee
Kendi anneleriniz de birer kayinvalide farkinda misiniz?
Umarim kardeslerinizin esleri de sizin anneleriniz hakkinda boyle dusunuyordur...
Ve eminim sizlerin yetistirdigi cocuklar da boyle dusunecek
Bir cizgi filmi bile hazmedemeyen zihniyet aileden bahsetmesin mumkunse...
Begenmiyorsun neden cocuguna izletiyorsun?
Mazaallah beynine genis aile fikri yerlesir ,
sec o zaman, cekirdek aile cizgi filmlerini izlet arkadasim...
Ben de sevmem icli disli olmayi da cizgi filme indirgemek falan komik yani :)
valla yorum yapmayın zaten ben cızgı fılmde bıle cumbur cemaat yasamı ornek gosterıyorlar demek ıstedım
cocuklar cızgı fımden ogreneceklerse yaslılara saygı duymayı yandık ben de hayatı cızgı fılmler gıbı zannederdım kotu ınsanlarla karsılasınca afalladım kaldım
gercek babanneler annaneler dedeler pepenın caıllou nun cedrıc ın kılerden cok farklı
sız madem ole yaparsınız cocugunuz daha da babanne sevgısı alması ıcın beraber yasarsıznız
Cok guzel bir konu. Konu sahibine de hak veriyorum. Ama ben annemler yaslaninca kesinlikle yanima alicam. Bu durumda esim de benim aileminde alalim diyecektir. Esimle konustuk her iki aileyi de alicaz, onlara bakicaz.
Sunu belirteyim ki esimin ailesinden nefret ediyorum. Ama ne yapabilirim. Ben kendi ailemi yanimda istiyorsam esim de kendi ailesini yaninda ister.
canim neden kardeşlerimizin eşleri için böyle bir şey dusunuyorsunki?Kendi anneleriniz de birer kayinvalide farkinda misiniz?
Umarim kardeslerinizin esleri de sizin anneleriniz hakkinda boyle dusunuyordur...
Ve eminim sizlerin yetistirdigi cocuklar da boyle dusunecek
Bir cizgi filmi bile hazmedemeyen zihniyet aileden bahsetmesin mumkunse...
Begenmiyorsun neden cocuguna izletiyorsun?
Mazaallah beynine genis aile fikri yerlesir ,
sec o zaman, cekirdek aile cizgi filmlerini izlet arkadasim...
Ben de sevmem icli disli olmayi da cizgi filme indirgemek falan komik yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?