Dusunceleriniz nedir

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Selam hanimlar, hemen konuya gireyim, sevgilim sosyal medyaya resmimizi koymustu boyle birkac fotomuzu birlestirip.. Arasinda samimi bir poz verdigimiz bir foto da var hatta.. Cok asiri samimi bi poz degil ama yine de bazi insanlarin onaylamayacagi tarzda diyelim.. Neyse zaten sevgilimin cevresi boyle seyleri sorun etmez ve paylasirken benim de fikrimi aldi zaten.. Neyse asil aklima takilan su: sevgilimin ailesi beni biliyor taniyor, gorunuse gore de beni seviyorlar ama tabi kimsenin icini tam olarak bilemem.. Sevgilimin annesi sosyal medya kullanmiyor ama babasi kullaniyor.. Bende ekli degil ama tabi ki oglunda ekli.. Normalde goruyorum sevgilimin butun resimlerini begeniyor ama bizim resmimizi begenmemis.. Babasi haricinde sevgilimin akrabalari falan begenmis ama.. Bi de sevgilim, bizim resmimizi paylastiktan birkac saat sonra baska bir resim paylasmis, babasi onu begenmis hatta.. Simdi olay begenip begenmemesi degil tabi ki, begense de begenmese de benim bi kaybim kazancim yok sonucta.. Benim endiselendigim nokta acaba beni onaylamiyor mu, onun icin mi begenmedi? Daha once bu tarz onaylamama durumlarindan agzim yandigi icin endiseleniyorum.. Babasi tutucu tarzda bi adam olsa begenmemesine anlam verebilirdim ama babasini taniyorum, oldukca rahat bi adam.. Bu sebeple de beni onaylamadigini dusundum ister istemez.. Ama akil akildan ustun tabi ki, hem belki benzer durumlar yasayanlar vardir.. Dusunceleriniz onemli, simdiden sagolun

Konuyu ne kadar uzatmışsınız.

Sevgiliniz instagramda ikinizin fotoğrafını koymuş ve babası da beğen butonuna basmamış.

Bu kadar kısacık bir olayı ne kadar abartmışsınız.

Daha ciddi bir adım atılmamış söz nişan vesaire. Onaylasa ne onaylamasa ne şuanlık?

Fotoya beğenmedim atsa bundan sonra öyle poz vermeyip adamın suyuna gitmeye mi çalışacaksınız anlamadım. Erkek arkadaşınızın babası sizi onaylasa nolur onaylamasa nolur
Hayir huyu meselesi degil acaba beni sevmedi mi diye dusundum

Sizi sevmelerini bu kadar önemsemeyin. Onlar tarafından kabul görmek için kendiniz olmaktan vazgeçmeyin.
Sevgiliniz, hayat arkadaşınız sizi sevsin yeterli. İdeal gelin olmaya gerek yok. Ben kayınbabamın hayallerindeki gelin olsaydım eşim bana selam bile vermezdi. Ölçülü davrandığımız sürece kendi yaşam biçimlerimizi ebeveynlerimize kabul ettirmek lazım. Arada saygı olsun bu yeterli.

Benim babam da modern bir adamdır ancak samimi fotoğraflardan, çift evli olsa bile hiç mi hiç hoşlanmaz. Öyle bir durumdur belki de.

Bence anne ve babaların çocuklarının her ilişki yaşadığı kişiyi sevmeleri gerekmiyor.Saygi duymaları yeterli.Ayni şey sizin içinde gecerli

anasayfaya 2. koydugu foto düşmüştür babaların özel olarak profile girip foto beğenebilceğini düşünmüyorum genel olarak bana gelen his bu yönde sahsen...

Müstakbel kayınpeder olarak samimi pozunuzu beğenmeyi uygun bulmamış olabilir☺️

Yani beğenmemiş olabilir bu sizin için önemliyse sevgilinize söyleyin ama bence çok gereksiz

Sevgiliniz bunu düşünüp paylaşmamalıydı.
Oğlunun bütün fotoğraflarını beğenecek kadar takip ediyorsa beraber olduğunuz fotoğrafları da görmüştür.
Aileler bazen ne kadar modern bir görüntü çizerlerse çizsin gelenekselliklerini çoğu zaman bir kenara atamazlar.

Selam hanimlar, hemen konuya gireyim, sevgilim sosyal medyaya resmimizi koymustu boyle birkac fotomuzu birlestirip.. Arasinda samimi bir poz verdigimiz bir foto da var hatta.. Cok asiri samimi bi poz degil ama yine de bazi insanlarin onaylamayacagi tarzda diyelim.. Neyse zaten sevgilimin cevresi boyle seyleri sorun etmez ve paylasirken benim de fikrimi aldi zaten.. Neyse asil aklima takilan su: sevgilimin ailesi beni biliyor taniyor, gorunuse gore de beni seviyorlar ama tabi kimsenin icini tam olarak bilemem.. Sevgilimin annesi sosyal medya kullanmiyor ama babasi kullaniyor.. Bende ekli degil ama tabi ki oglunda ekli.. Normalde goruyorum sevgilimin butun resimlerini begeniyor ama bizim resmimizi begenmemis.. Babasi haricinde sevgilimin akrabalari falan begenmis ama.. Bi de sevgilim, bizim resmimizi paylastiktan birkac saat sonra baska bir resim paylasmis, babasi onu begenmis hatta.. Simdi olay begenip begenmemesi degil tabi ki, begense de begenmese de benim bi kaybim kazancim yok sonucta.. Benim endiselendigim nokta acaba beni onaylamiyor mu, onun icin mi begenmedi? Daha once bu tarz onaylamama durumlarindan agzim yandigi icin endiseleniyorum.. Babasi tutucu tarzda bi adam olsa begenmemesine anlam verebilirdim ama babasini taniyorum, oldukca rahat bi adam.. Bu sebeple de beni onaylamadigini dusundum ister istemez.. Ama akil akildan ustun tabi ki, hem belki benzer durumlar yasayanlar vardir.. Dusunceleriniz onemli, simdiden sagolun
Tesadüf olarak görmemiş olabilir
Gördüyse ve beğenmediyse çok karşıt olduğu için değil ama hoşuna gitmediği için ( pozunuzu ) beğenmemiş olabilir. Ama bu hemen sizi istemediği anlamına gelmez bana göre ki olsaydı sevgilinize söylerdi diye düşünüyorum.
Dediğim gibi bilerek beğenmemiş olsa bile sizi onaylamadığını sanmıyorum. Aranızdaki muhabbet nasıl iletişiminiz nasıl babasıyla önemli olan bu bence.

Bi like her şeyin anlamı olmamalı ya...

Back
X