Selam hanimlar, hemen konuya gireyim, sevgilim sosyal medyaya resmimizi koymustu boyle birkac fotomuzu birlestirip.. Arasinda samimi bir poz verdigimiz bir foto da var hatta.. Cok asiri samimi bi poz degil ama yine de bazi insanlarin onaylamayacagi tarzda diyelim.. Neyse zaten sevgilimin cevresi boyle seyleri sorun etmez ve paylasirken benim de fikrimi aldi zaten.. Neyse asil aklima takilan su: sevgilimin ailesi beni biliyor taniyor, gorunuse gore de beni seviyorlar ama tabi kimsenin icini tam olarak bilemem.. Sevgilimin annesi sosyal medya kullanmiyor ama babasi kullaniyor.. Bende ekli degil ama tabi ki oglunda ekli.. Normalde goruyorum sevgilimin butun resimlerini begeniyor ama bizim resmimizi begenmemis.. Babasi haricinde sevgilimin akrabalari falan begenmis ama.. Bi de sevgilim, bizim resmimizi paylastiktan birkac saat sonra baska bir resim paylasmis, babasi onu begenmis hatta.. Simdi olay begenip begenmemesi degil tabi ki, begense de begenmese de benim bi kaybim kazancim yok sonucta.. Benim endiselendigim nokta acaba beni onaylamiyor mu, onun icin mi begenmedi? Daha once bu tarz onaylamama durumlarindan agzim yandigi icin endiseleniyorum.. Babasi tutucu tarzda bi adam olsa begenmemesine anlam verebilirdim ama babasini taniyorum, oldukca rahat bi adam.. Bu sebeple de beni onaylamadigini dusundum ister istemez.. Ama akil akildan ustun tabi ki, hem belki benzer durumlar yasayanlar vardir.. Dusunceleriniz onemli, simdiden sagolun