• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinize ihtiyacım var..

Seda Svg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
24
4
1
30
Dokuz aylık bir ilişkim var. Başlarda her şey rüya gibiydi dört üçlük değil dört dörtlük denir ya, işte öyleydi . Bundan üç ay önce bir tartışma yaşandı aramızda o güne kadar hiç sorunumuz olmamıştı. Suçlu olan bendim suçumu kabullendim kendimi affettirmeye çalıştım. Biraz soğukluktan sonra eskiye dönüyor gibi olduk. Fakat dün doğum günümdü kutlar diye bekledim unutacağını düşünmemiştim. Akşam yedi ye kadar bekledim baktım mesaj yok . Kendimi tutamayıp söyledim. O da bu aralar kafam çok karışık çok yoğunum kendimde değilim uzun mesele yüz yüze anlatırım diyip kutladı. Ama ben ondan sadece bir mesaj bekledim ne bir jest ne bir hediye. Sadece kutlaması yeterdi. Kafam çok karışık, karşıma alıp sorununun ne olduğunu dinleyim mi yoksa ayrılık vakti gelmiş mi ? Gerçekten çok seviyorum o da sevdiğini söylüyor fakat ne yapacağımı bilmiyorum.

Sirf dogum gununuzu unuttu diye bitirmeyin bence iliskiyi.

Tabi ki derdi sorunu neyse konusun dinleyin.

Peki, teşekkür ediyorum. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır
Dogum gunlerine bu kadar cok anlam ve beklenti yuklemezseniz daha mutlu olursunuz. Ben de kardesimin dogum gununu unutmustum mesela. Insanlik hali, unutulabilir.

Dogum gunlerine bu kadar cok anlam ve beklenti yuklemezseniz daha mutlu olursunuz. Ben de kardesimin dogum gununu unutmustum mesela. Insanlik hali, unutulabilir.
Açıkçası merak ettiğim gerçekten mi unuttu yoksa kasıtlı olarak mı kutlamadı . Kafamı bu karıştırıyor

Açıkçası merak ettiğim gerçekten mi unuttu yoksa kasıtlı olarak mı kutlamadı . Kafamı bu karıştırıyor
Kavganizin uzerinden 3 ay gecmis. Ben zannetmiyorum kasitli olarak kutlamadigini. 3 Ay gecmis kapanmis bitmistir konusu artik. Tabi kinci bir insansa kapatmamis da olabilir. Siz daha iyi taniyorsunuz. Inatla ve sinirle hareket eden, öç almayi seven biri mi?

Kavganizin uzerinden 3 ay gecmis. Ben zannetmiyorum kasitli olarak kutlamadigini. 3 Ay gecmis kapanmis bitmistir konusu artik. Tabi kinci bir insansa kapatmamis da olabilir. Siz daha iyi taniyorsunuz. Inatla ve sinirle hareket eden, öç almayi seven biri mi?
Öç almak değil de, inat bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum az da olsa. O sorunumuzdan sonra o kadar çok çabaladım ki anlatamam. Ben çabaladıkça o soğuk davrandı ve birde sevdiğini hissedemiyorum dedi bana . Ki ben elimden geleni yapmaya çalıştığımı düşünüyorum

Bu kadar cabalamayin. Biraz kendinizi cekin o zaman. Biraz da o cabalasin. Sinir olurum boyle kendini naza ceken erkeklere.:KK62:

Bu kadar cabalamayin. Biraz kendinizi cekin o zaman. Biraz da o cabalasin. Sinir olurum boyle kendini naza ceken erkeklere.:KK62:

Bugüne kadar ona sadece bir sefer trip atmışımdır diyebilirim. Hep alttan aldım . Artık ne kadar çok seviyorsam tersi bir durumu düşünmek bile istemiyorum ama böyle yapmaya devam edecekse değer vermeyecekse daha fazla ne kadar alttan alabilirim bilemiyorum . Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum

Bugüne kadar ona sadece bir sefer trip atmışımdır diyebilirim. Hep alttan aldım . Artık ne kadar çok seviyorsam tersi bir durumu düşünmek bile istemiyorum ama böyle yapmaya devam edecekse değer vermeyecekse daha fazla ne kadar alttan alabilirim bilemiyorum . Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum
Gercekten siz biraz kendinizi cekin. Biraz da o sizin uzerinize dussun bakalim yapacak mi..

Back
X