Düşüncelerinizi alabilir miyim?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Mrblar sizlere hikayemi anlatayım önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım sonra ilişkiye başladım ama ben ne kim olduğunu bilmiyordum ne kadar araştırsamda hakkında bazı şeyleri öğrenemedim sonra inandım nişanlandım 2 ay sonra beni aldattı ayrıldım. Ayrıldıktan sonra çok kötü oldum hazmedemedim bin türlü araştırma yaptım geri dönsün istedim kötü işler yapıyormuş sürekli karı kız peşindeymiş öğrendim ama gelsin yüzüne vurayım istedim yüzükleri verdikten 2 ay sonra bana geri geldi bende gittim konuştum hepsini gösterdim özürler diledi bin türlü şey sonra tekrar aldatıyor diye hissettim inanamadım tamamen bitirdim sildim. Sizlere sormak istediğim birinci şey sizce aklınıza gelebilecek en kötü hayatı olan birini çok iyi sevip çok mutlu ediyosunuz o da çevreside söylüyor senin gibi bulamaz diye böyle bir erkek unutabilir mi sizi? İkinci sorum nişanı verdikten sonra resmen sosyal medyaya saldırdı hesap açtı sürekli birilerini ekledi resimler paylaştı ama bu ikinci ayrlıkta çok sessizleşti kimseyi eklemiyor bir şey paylaşmıyor neden? Üçüncü sorum ise ben ikinci barışmamızda onun çok istediği bir şey vardı pahalıydı alamamıştı gittim onu aldım mutlu olsun diye şok olmuştu ama ayrılırken hepsini geri gönderecem dedi aklım parada hediyede değil sizce neden göndermedi? İki ay oldu yine ama kayıp ses seda yok vazgeçmiş midir sizce lütfen sorularıma yanıt verin?

Ne kadar cevap olur size bilmiyorum ama
Hayatınıza bakın. Dönecek mi düşünmeyin
Böyle bi adam dönse değiştim dese ne olur yine aynı şeyleri yaşatacak. Üzmeyin kendinizi.

Hediyeleri gönderseymiş iyiymiş :dondurma:

Dorduncu soru da benden: bu adamı sende bu kadar vazgecilmez kilan ne? Senden daha iyisinu bulamaz dediklerinde hissettigin ego mu?
Birak ne hali varsa gorsun. Boyle islerle ugrasan bir insanin getirdigi ekmegi mi yedireceksin cocuklarina?

vazgeçememek değil anlayın lütfen
Pisman midir onu mu ogrenmek istiyorsun? Ne olacak bunu ogrenince? Nisani attiktan sonra adam pismanim ayaklarina yatinca den hayatina yeniden almissin adami. Simdi yine aynisi olacak, adam yalanlarla yeniden hayatina girecek ve bu kisir döngu devam edecek. Ne gerek var? Bir an once önüne bak ve unutmaya calis.

Dorduncu soru da benden: bu adamı sende bu kadar vazgecilmez kilan ne? Senden daha iyisinu bulamaz dediklerinde hissettigin ego mu?
Birak ne hali varsa gorsun. Boyle islerle ugrasan bir insanin getirdigi ekmegi mi yedireceksin cocuklarina?
çok haklısınız ama inanıyorsunuz güveniyorsunuz ailenizi karşınıza alıyorsunuz kendinizi ona kaptırıyorsunuz düşünsenize ben bunu hazmedemiyorum üstelik aldatılıyor affediyorsunuz yine çok şey yapıyosunuz ama şimdi sessiz

Yav unutamasa ne olacak başkasını sana tercih eden seni gözden çıkaran herif geri dönse kaç yazar hesap açsa kaç yazar?
Sen bu kafayla tekrar dönersin. Bahanen de eşyalarını geri almak olur.

Pisman midir onu mu ogrenmek istiyorsun? Ne olacak bunu ogrenince? Nisani attiktan sonra adam pismanim ayaklarina yatinca den hayatina yeniden almissin adami. Simdi yine aynisi olacak, adam yalanlarla yeniden hayatina girecek ve bu kisir döngu devam edecek. Ne gerek var? Bir an once önüne bak ve unutmaya calis.
bende onu merak ediyorum işte ikinci de affettim yine gelir mi 2 ay oldu kayıp

Şahsen aldattığı halde affeden kişiye kimse saygı duymaz diye düşünüyorum. Onun için sizi unutmamak gibi durumu olacağını sanmıyorum.

çok haklısınız ama inanıyorsunuz güveniyorsunuz ailenizi karşınıza alıyorsunuz kendinizi ona kaptırıyorsunuz düşünsenize ben bunu hazmedemiyorum üstelik aldatılıyor affediyorsunuz yine çok şey yapıyosunuz ama şimdi sessiz
3 sefer nisani atmissiniz.
Demek ki duzelen birsey yok.
Evlensen aldatir bosanirsin bir de cocuk olur arada bilmem ne.
Nisanlilik zaten tanima sureci degil midir?
Demek ki tanimissin, bu adamdan bir yol olmayacagini gormussun.
Devami nedir ki?

Sen unuttuktan vazgectikten sonra onun hislerinin ne önemi varki? Amacın pisman olsun intikam alayim diye bi düşünceyse en güzel intikam unutmaktır ve ona inat cok mutlu yaşamaktır. Ama istemdışı bile olsa onu merak ediyor bu sorulari kendine ve cevrene soruyosan senin istediğin intikam değil vazgeçememek. Düşüncelerimi sorarsanda bence bu soruların hepsini sil at kafandan o senden vazgecsede vazgeçmesede sen vazgeç. Düşünme umursama aklına geldiğinde başka birşeylerle ugras yürüyüş yap kitap oku ona dair aldigin hediyeye kadar unut ve onuda hediyeni de bekleme:deli:

Bu soruların sonu yok bunları Yanıt arayacağınıza hayatınıza Bakın odaklanın .

Ne olmuş yani şu an sessizse allah aşkına ne saman altından su yürüten,karda yürüyüp izini belli etmeyen insanlar var.aklını başına devşir.ailenin sözünü dinle sonuçta onlar senin kötülüğünü istemez.birde allaha sürekli dua et.rabbim beni hayırlı insanlarla karsilastir---hayirliysa beri, hayırsızsa geri diye.

Mantık kalbin çok önüne geçerse robot olursun, mantık kalbin baya gerisinde kalirsa da kukla olursun, makulü bence mantığın kalbe azcık ağır basmasıdır, lütfen muhakeme yeteneğini elden bırakmayın önemli olan bizim ne düşündüğümüz değil insanın kendine neyi layık gördüğü yoksa bizim burda verdiğimiz akıllar marsa yol olur

Seni unutamadigini falan mi dusunuyorsun?
Komik olma canim
Adam simdi kimbilir hangi kizla egleniyordur
Kendine gel
Adam ise yaramazin teki anlattigina gore

Yoluna bak

Hediyelere de konmus niye versin ki geri uyanik

Back
X