Mrblar sizlere hikayemi anlatayım önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım sonra ilişkiye başladım ama ben ne kim olduğunu bilmiyordum ne kadar araştırsamda hakkında bazı şeyleri öğrenemedim sonra inandım nişanlandım 2 ay sonra beni aldattı ayrıldım. Ayrıldıktan sonra çok kötü oldum hazmedemedim bin türlü araştırma yaptım geri dönsün istedim kötü işler yapıyormuş sürekli karı kız peşindeymiş öğrendim ama gelsin yüzüne vurayım istedim yüzükleri verdikten 2 ay sonra bana geri geldi bende gittim konuştum hepsini gösterdim özürler diledi bin türlü şey sonra tekrar aldatıyor diye hissettim inanamadım tamamen bitirdim sildim. Sizlere sormak istediğim birinci şey sizce aklınıza gelebilecek en kötü hayatı olan birini çok iyi sevip çok mutlu ediyosunuz o da çevreside söylüyor senin gibi bulamaz diye böyle bir erkek unutabilir mi sizi? İkinci sorum nişanı verdikten sonra resmen sosyal medyaya saldırdı hesap açtı sürekli birilerini ekledi resimler paylaştı ama bu ikinci ayrlıkta çok sessizleşti kimseyi eklemiyor bir şey paylaşmıyor neden? Üçüncü sorum ise ben ikinci barışmamızda onun çok istediği bir şey vardı pahalıydı alamamıştı gittim onu aldım mutlu olsun diye şok olmuştu ama ayrılırken hepsini geri gönderecem dedi aklım parada hediyede değil sizce neden göndermedi? İki ay oldu yine ama kayıp ses seda yok vazgeçmiş midir sizce lütfen sorularıma yanıt verin?