yaşımı 2 yaş fazla söylemiştim ve okulumun adını farklı vermiştim ama ilk günlerde tanımadğım için..daha sonra bana güvenini sağlayınca pişman olup itiraf edip söyledim
"Kaç kişiyle çıktın?" sorusu genelde birbirini yeni tanımaya başlayan çiftlerde normaldir...
Ama sizinki 1,5 sene olmuş, geç sorulmuş bir soru...
daha önce sormuştu zaten cevabını bildiği halde neden soruyor neyi ölçmeye çalışıyor anlamıyorum
sölediğin yalanla alakalı bir soru değil bu bence aklından başka şeyler geçiyor ya da birinden bir şeyler dumuş olabilir geçmişinle ilgili...
yaln oldugunu söylemenle onun sana bu soruyu sorması arasındaki zaman farkı nedir?
Sorabilir...Cevap vermek size kalmis birsey
Neden bunu 1.5 sene sonra sormaya ihtiyaç duydu bilemiyorum ama burda bi hata goremedim ben.
Açikça bir soru sormus, ogrenmek istemis
Hersey anlatilmaz ama eger ciddi dusunuyorsaniz her zaman dogru anlatin,
bu arada geçmis geçmistir...geçmisiniz uzerine kurmayacaksiniz hayatinizi
konusun o konuyu da kapatin. bir daha da açmamasini rica edin.
yaşın yanlış okulun yanlış adın hakkında da şüphe duysa hakkıdır derim ben. :mymeka:
daha çok defa o ve benzer sorular gelir. ta k sana güvenene kadar. ben olsaydım sana güvenmezdim kötükedihüso
"gündüz söylemiştim gecenin yarısında da bu soruyu sordu " demişsin. adamın kafasını karıştırmış dediklerin normal gayet yalanlar ortaya çıkınca haliyle insanın kafasında soru işaretleri oluyor. ne sorarsa cevap ver başka yolu yok. net ve kesin cevap ver. üzzerinde durma
aynı hataları yapmaman dileğiyle. mutluluklar
yani sende ona 1,5 sene sona mı gerçek yaşını ve okulunu söyledin. dedin ya sabah gerçeği söyledim akşam kaç kişiyle çıktığımı sordu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?