- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ayyyy sağol aydınlandık sayendeGöz ardı et o zaman
Bayan değil kadın ayrica
Evlilik meraklısı olduğumu nerden çıkardınız merak ettimAdam 30 yaşında orta yaşlı peki sen ? 23 yaşında erğenliğinden çıkamamış aklı fikri evlilik olan genç bir kızsın.
Sevmiyorsun işte seviyorum deme boşuna seven insanın aklına başka biri ile olma düşüncesi gelmez. Ayrıl sen seni tatmin edecek birini bul.
O yüzden bütün sözde sevenler birbirlerini aldatıyor dimiBu 30 yasindaki nisanlin mi uzatmali sevgilinmi?
Cok hizli yasiyorsun duygularini.cabuk tuketiyorsun.
En dogrusu ayrilman ister baskaisyla ister yalniz ama bu sevgilinle olmaz cunku sevmiyorsun.sevsen dunya da baska erkegi gormez gozun.
23 yaşında olup 30 yaşında adamın tekiyle 4 ay sonra evlenicem demenizden olabilir mi ? Diğer bulduğunuz kişi de evliliğe hazırmış bu sizi cezbetmiyor mu zaten ????Evlilik meraklısı olduğumu nerden çıkardınız merak ettim
elin adaminin tatlisko dedin gozun ustunde sabah aksamO yüzden bütün sözde sevenler birbirlerini aldatıyor dimi
Iste siz de diyorsunuz sozde! Sevenler...O yüzden bütün sözde sevenler birbirlerini aldatıyor dimi
Iste siz de diyorsunuz sozde! Sevenler...O yüzden bütün sözde sevenler birbirlerini aldatıyor dimi
amanin ondan mi amaa diye anti parantez açilmisEvlilik için her yönüyle uygun ama çok yakışıklı . . .ne demek bu, elimde tutabilir miyim korkusu bence
amanin ondan mi amaa diye anti parantez açilmis
hiç akllima gelmemisti
nisanlin yakisikli deilmi
adamin en huyunu ne yuzunu ne cismini begenmiyorsun acidim vallla adama simdi
bisey bahane olurda kurtulur insallah senden
Anlayamadığım tek nokta var : arkadaş bu memleketteki tüm erkekler ni saf salak? Ne zaman konu sahibesi gibi bir tip görsem arkasından gelen en az 2-3 erkek?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?