• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncem çok mu iğrenç sizcede

Hayır çok seviyoruz

O zaman ukala, bilmis, yaşlı ve dusuk performansli bu adamla evlen ne diyelim simdi, ayril diyene seviyorum diyorsun ayrilma diyene ama bana yazik tatmin olamiyorum, ama bilmis, ama beni eziyor, ama yasli vs vs. ne bekliyorsun adama bir kutu viyagra verip performansini arttirsak, iki tokat atip egosunu ezsek, biraz da genclik iksiri icirip yasini 25 e ittirsek gideri olacak ya işte, burda degil.

hali hazırda evi arabasi olduğu için mi tatli iş yerindeki çocuk?

Cok degisik kafalar... Empati dahi yapamiyorum, sevgilinize uzuldum sadece.

O zaman ukala, bilmis, yaşlı ve dusuk performansli bu adamla evlen ne diyelim simdi, ayril diyene seviyorum diyorsun ayrilma diyene ama bana yazik tatmin olamiyorum, ama bilmis, ama beni eziyor, ama yasli vs vs. ne bekliyorsun adama bir kutu viyagra verip performansini arttirsak, iki tokat atip egosunu ezsek, biraz da genclik iksiri icirip yasini 25 e ittirsek gideri olacak ya işte, burda degil.
+1
evleneceği adamın sevmediği huyları var ayrıl diyorsun seviyorum diyor
bir başka mesaja sırf iyi diye evlenirsem niye ona yazık olacakmış diyor
her şekilde şuan ki sevgilisiyle evlenirse mutsuz olacak bence

Nickiniz karakterinizi yansitiyor.
Sevgilinde ayril sevmiyorsun ve ciddi dusunmuyorsun.
Ister o tatli cocuk icin birak ama unutma gun gelir o tatli cocukta seni baskasi icin siler.
Evi var,arabasi var ben kk ya uye olunca gordum bu mal mulk merakini.
Umarim mutlu olursun evi ile,arabasi ile ,tatli cocuk ile...
Su ankinden ayril adamin vaktini calma..

+1
evleneceği adamın sevmediği huyları var ayrıl diyorsun seviyorum diyor
bir başka mesaja sırf iyi diye evlenirsem niye ona yazık olacakmış diyor
her şekilde şuan ki sevgilisiyle evlenirse mutsuz olacak bence

Evlenirsem bana yazik olacak diye dusundugu biriyle niye evlenir ki zaten insan, bile bile kendini harcamak budur herhalde.

Back
X