• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünceniz önemli !!!

Hanımlar yaşım 24 işten ayrılıp yeniden okumaya karar verdim ikt mezunuyum ve hukuk okumak istiyorum babamda %50 kazan öderim okulunu dedi ..bizi evlendirmek istemiyor zaten..üni zamanından süren bir ilişkim var o da sen çalışmazsan nasıl geçiniriz işinde çalış boşver okudun işte bir bölüm diyor ama ben işimden mutsuzum bende geçinemiyeceksen evlenmeyelim okul bitince evleniriz dedim oda benimle aynı yaşta hem olgunlaşmış oluruz falan dedim ...işte bugün annesiyle konuşmuş para sorun degil evlenirsek bbam kiramızı ödüyecek dedi ..Anneme söyledim bunu kendi evini tek başına geçindirince gelsin rahat mı batıyor sana dedi kararsız kaldım evlensek mi okusam mı
Hayur oku ileride ne olacağını hiç bilemezsin aynı durumlara çok şahit oldum hedefin okumak olsun

Hiçbiri çünkü ekonomi çok kötü

Çok çok kalifiye eleman değilseniz süper maaşlı iş bulmak zor

Sizin yerinizde olsam iyi bir master yapardım

İktisat hiç kötü bir bölüm değil. İyi bir master takıp uzmanlaşırsanız hukuktan daha çok para getirir

Finans, finansal matematik, istatistik stili daha öatematiksel, bilimsel bir master yapardım ben olsam her bankada iş bulursunuz hem de finans alanında iş bulursunuz , sıkıcı bayıcı bir iş de olmaz. Bu alanın yazılım paketlerini de öğrenirseniz kim tutar sizi

Para için okuyacaksanız okuyun ama akıllı bir şekilde yapın derim. 0dan hukuk bana mantıklı gelmiyor. Onun yerine elinde iktisat gibi bir nimet varken bunun üstüne koymak daha mantıklı.

Kalifiye eleman olmak zor. Çok çalışmak, iyi yüksek lisans gerekiyor. Ama meyvelerini finansal olarak toplarsınız.

Ben aslinda hicbirini onermem artik. 24 yasinda yuksek lisansi bitiren cok ogrenci var. Eee haliyle onlar tercih ediliyor.

Ben iki master yaptigim halde yasimdan dolayi is bulamadim. Aci ama gercek. Piyasa artik boyle. Okumanin yasi yok lafi artik geride kaldi. Zevkine beklentin olmadan okursun o ayri.

Saçmalama 24 yaşındasın ideallerini gerçekleştir. Taşıma suyla değirmen dönmez, elin ipiyle gerdeğe girilmez, ev üstünde ev olmaz gibi atasözlerine kulak ver. Kiranı biz ödüyoruz yemeği burda yiyin masraf etmeyin diyecekler, sonra aynı eve girip yaşayalım masraf etmeyelim diyecekler, sonra sen çalışma bize bak diyecekler, sonra bir bakmışsın 200 kilo çocuklu heryeri stresten göçmüş 30 yaşında çökmüş bi kadınsın. Çocukların da seni saymıyor.
Git oku, yepyeni bir hayat aç önüne

hukuku ne kadar istiyorsunuz?

öyle gençlik hayalleri mi yoksa ayakları yere basan bir istek mi?

biliyorsunuz toplum da tıp ve hukuk kişilerin istekleri gibi olsa da etrafın beklentilerinden oluşan bir hayal..

bir taraftan da işinizi sevmiyormuşsunuz, hukuk bittiği zaman işinizi sevecek misiniz?

allah konuştuklarımızla imtihan etmesin ancak bir erkek asgari düzeyde evini geçindirebilmeli.
kirasını ödeyip, asgari düzeyde fatura ve gıda alışverişini yapabilmeli. kadının çalışması evin sadece konfor düzeyini, birikimleri etkilemeli... (herkesin hayatında zor bir süreç geçer ancak bunu aşabilecek misiniz, ne kadar sürecek ortalama?)

Saçmalama 24 yaşındasın ideallerini gerçekleştir. Taşıma suyla değirmen dönmez, elin ipiyle gerdeğe girilmez, ev üstünde ev olmaz gibi atasözlerine kulak ver. Kiranı biz ödüyoruz yemeği burda yiyin masraf etmeyin diyecekler, sonra aynı eve girip yaşayalım masraf etmeyelim diyecekler, sonra sen çalışma bize bak diyecekler, sonra bir bakmışsın 200 kilo çocuklu heryeri stresten göçmüş 30 yaşında çökmüş bi kadınsın. Çocukların da seni saymıyor.
Git oku, yepyeni bir hayat aç önüne
Allah korusun teşekkürler yorumun için ☺️

kirayı bir öder iki öder. para kalmadı ödeyemiyor babam des mecbur çalıştırtcak seni. Allahaşkına oku

Back
X