- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
tam okurken amaan kuserse kussun dıye gecırdım ıcımden o anda sızın kuserse kussun dıyemıyorum ıcım huzursuz dedıgınızı gordumMerhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi
Biz konusamiyoruzki.diyalaga girmemle tartışmamız bir oluyor doğrusu yorgun ve bitkin olduğumdan baktım konuşmuyor bende ağzımı acmadan girdim yatagimaKüsüp susmaktansa nedenleriyle konusmak gerekiyor sorunlari çözebilmek için. Yönelttiğiniz sorulara hicbir sekilde cevap vermiyor mu?
Uzaktan akrabalar şehir dışından geldilerKim bu yatili misafir peki ?
Ayrica nasil yatili misafir aliniyor :) yani yatili gelin mi diyosunuz ? Çok garip
Siz hiç yorulmamis gibi duran, evi her daim toplu temiz olan, her an çayin yanina hazir bir seyi olan, iş bitirici kadınlardan mısınız?Biz konusamiyoruzki.diyalaga girmemle tartışmamız bir oluyor doğrusu yorgun ve bitkin olduğumdan baktım konuşmuyor bende ağzımı acmadan girdim yatagima
İnanki çene yaristircak mecalim yoktu okadar yoruldum.baska zaman bende söylenirken ancak yinede sevmiyorum huzursuz ortamı oh iyi ezdim adamı diye hayiflanamiyorumda yaniYa söylesene canım çıktı yorgunluktan bir kaç zaman misafir istemiyorum yardım da etmedin zaten oh tabi herşey önüne geliyo çağır tabi diye kendine at topu küserse de içinde kalmasın ben eşim küsken bile söyleniyorum banane ben dert edeceğime o düşünsün üzülsün sinir olsun valla erkek kısmına acımam yani
Ev konusunda öyleyim temiz olmalı ama ne bilim eş için okadar da hassas degilimyaSiz hiç yorulmamis gibi duran, evi her daim toplu temiz olan, her an çayin yanina hazir bir seyi olan, iş bitirici kadınlardan mısınız?
HaklısınızYatın uyuyun içiniz rahat edecek diye yarın da tüm gün sarma sararsınız valla, küssün hatta uzatın gelip barışmaya çalışssın. Kalbiniz kırılsın biraz huzurlukta hissetmeyin
Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorumSizin konularınız hep esinizin düşüncesizliği, size kıymet vermeyişi üzerine maalesef.
Bu adam böyle, ilk değil sonda olmayacak bu tavırları belli ki.
Kafaya takmamaktan başka çare yok.
Yatın dinledin ya da kendinize iyi gelecek birşey yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?