- 28 Mart 2020
- 21.881
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.959
- 598
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Ev konusunda boylesiniz diye yarin icin rahat rahat yatili misafiri teklif edebiliyor. Bir seyi hep eksiksiz yaparsaniz sizden daima daha fazlası istenir. 1 kez eksik yaparsaniz kabahatli olursunuz.Ev konusunda öyleyim temiz olmalı ama ne bilim eş için okadar da hassas degilimya
Kendime değer veriyor ezdirmiyorumda.ama dusulmekte istiyorum canimyatam okurken amaan kuserse kussun dıye gecırdım ıcımden o anda sızın kuserse kussun dıyemıyorum ıcım huzursuz dedıgınızı gordum
ıcınız rahat olsuntek basınıza bunca sey yapmıssınız sızın cocugunuzsa onunda cocugu sıze yardım etmemıs bellı kı daha da yatılı mısafır dıyor
uşağı var sankı
aynen boyle devam ezdırmeyın kendınızı kendınıze deger gosterırsenız herkes gostermek zorunda kalır
erkek kapasıtesı bır yere kadarKendime değer veriyor ezdirmiyorumda.ama dusulmekte istiyorum canimya
Hayır hayır okadar uzun boylu değil.boyun eğmem kullandırmam da kendimi.Ev konusunda boylesiniz diye yarin icin rahat rahat yatili misafiri teklif edebiliyor. Bir seyi hep eksiksiz yaparsaniz sizden daima daha fazlası istenir. 1 kez eksik yaparsaniz kabahatli olursunuz.
Ama o sana tavır alıp kıcını dönüp yatarken vicdan yapmıyorİnanki çene yaristircak mecalim yoktu okadar yoruldum.baska zaman bende söylenirken ancak yinede sevmiyorum huzursuz ortamı oh iyi ezdim adamı diye hayiflanamiyorumda yani
Çok şey istemiyorsunuz ama bu pekte değişecek birşey değilEvet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum
Sağol canimHiç sallama bence sonuna kadar haklısın.
Ben huzursuz ortamı sevmiyorum yapım böyle ne gerek var ki böyle sebepsiz gerginliklere istemiyorum yorgunum bitti yani neden kusuyorsun arkadaşım biraz anlayış yahu ben buna kızıyorum.her nekadar istemiyorum yorgunum dediysem de icimdekini söyleyip kapattiysamda sağolsun konusmayarak huzursuz bir ortam sağlayabiliyor kendileriAma o sana tavır alıp kıcını dönüp yatarken vicdan yapmıyor
Valla siz kendinizi koruyup pamuklara sararsanız, karşınızdaki de öyle davranır. Böyle düşüncesiz eş için parmağınızı kıpırdatmaya değmez. Nasıl olsa iyilik bilmiyor boşuna kendinizi yormayın.Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum
huzursuz ortamı kim sever, ama sen sırf o küsmesin diye her dediğini yapacak mısın?Ben huzursuz ortamı sevmiyorum yapım böyle ne gerek var ki böyle sebepsiz gerginliklere istemiyorum yorgunum bitti yani neden kusuyorsun arkadaşım biraz anlayış yahu ben buna kızıyorum.her nekadar istemiyorum yorgunum dediysem de icimdekini söyleyip kapattiysamda sağolsun konusmayarak huzursuz bir ortam sağlayabiliyor kendileri
Canım ben yeni evli değilim 10yillar oldu evleneli.zamaninda çektim kendinden huyunu tüyünü öğrenince ye kadar.bi vakit sonra insan aaa yeter bencillikse bencillik en alasını yaparım.bu tatlı dilden anlamıyor nasılsa deyip tasyurek oluyor.ama ben yumsak huyluyum merhametli tüm yapım bu.ister istemez bı iç çekiyorum zaman zamanÇok şey istemiyorsunuz ama bu pekte değişecek birşey değil
Siz kendinizin kıymetini bilin.
Normal zamanda bile uzaktan akrabayi yatılı misafir olarak çağırmak manasız ayrıca.
Eşiniz elini hiçbirseye sürmeden cici akraba rolü yapmayı bıraksın.
Kullandirirsiniz demedim. Talep edilir dedim.Hayır hayır okadar uzun boylu değil.boyun eğmem kullandırmam da kendimi.
Hayır tabiki.ayagina gitmeyecek tabiki ama bir iki gün bu suratsiz ifade olacak yüzünde.buna kiziyorumhuzursuz ortamı kim sever, ama sen sırf o küsmesin diye her dediğini yapacak mısın?
Ettigiyle kalır.eskidendi o.Kullandirirsiniz demedim. Talep edilir dedim.
Bilmiyorum eşimde olsa bana merhamet etmeyene bende etmem.Canım ben yeni evli değilim 10yillar oldu evleneli.zamaninda çektim kendinden huyunu tüyünü öğrenince ye kadar.bi vakit sonra insan aaa yeter bencillikse bencillik en alasını yaparım.bu tatlı dilden anlamıyor nasılsa deyip tasyurek oluyor.ama ben yumsak huyluyum merhametli tüm yapım bu.ister istemez bı iç çekiyorum zaman zaman
Olsun bırak sen bebitonla ilgilen hiç bişey olmamış gibi davran ‘kahvaltı hazırHayır tabiki.ayagina gitmeyecek tabiki ama bir iki gün bu suratsiz ifade olacak yüzünde.buna kiziyorum
Biraz yumuşak başlıyim kırgın küskün kişilerle ya aynı ortamda olamam ya da hiç kuş kalamam.illaki küskün olursakta bir geriliyorum yani sebepsiz.kendi havamda olamıyorumBilmiyorum eşimde olsa bana merhamet etmeyene bende etmem.
Umrumda bile olmaz küsmesi.
O yüzden sizi anlamam pek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?