Düşüncesiz eşim🙁

Sen aradın ben aradım çetelesini tutmayı hele ki evlilikte doğru bulmuyorum. Evinizde bebeğinizle kapınızı kapatıp oturuyorsunuz işte neden özellikle merak etsin, taşınalı 10 gün olmasının ilgisini gerçekten anlamadım. Belki elinde işi vardı yoğun çalışıyor eşinizin çalışma temposunu en iyi siz bilirsiniz

Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Muhtemelen adamda eşim beni hiç merak etmiyo ,akşam eve gelemedim bi arayıp sormadı diye düşünmüştür.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Muhtemelen adamda eşim beni hiç merak etmiyo ,akşam eve gelemedim bi arayıp sormadı diye düşünmüştür.

Böyle içli içli düşünüp dertlenecek adam varsa bize de söyleyin yahu, nerede onlar?
Benim çevremde gördüklerim genelde ne bahane bulsam da evden çıksam, çocukla ilgilenmesem diye düşünüyor :KK70:

şimdi aradım açmadı
Önce ben arardım. Şayet cevap gelmezse hele de 48 saat geçse parça pinçik ederdim onu. Beni merakta bırakmaya hakkı yok onun.
Ama şu an ben bile merak ettim senin kocan niye aramıyor bunca saattir diye. :(

Telefona da çıkmayınca merak ettim seni diye dükkana gidip bi tanıdıkla bakardım.
Bir ihtimal eğer orda çıkmazsa tekrar telefonla aramaya devam ederdim, ama dükkana gittigimi söylemeden, dukkandayim diyecek mi bakardım.
Tabii kötü birşey yapmıyordur kaygilanmayin, en kötü ihtimali de söyledim taktik eksiği daha çok yipratmasin diye aksi bir durumda.

Bebeğim 4 aylıkken kocam denilen dangalak eniştesine zeytin toplamaya gitti. Uzak olduğu içinde geceden gitti. Arayıp izin ister gibi yaptı izin vermeyince dinlemeyip gitti. Akşam eve geldiğinde yüzüne bakmadım 1 hafta konuşmadım. Yokmuş gibi davrandım. Şimdi yine zeytin zamanı yaklaşıyor bakalım ne yapacak. Sizde yokmuş gibi davranın.

ay siz arayın ne olacak sanki. adam işten başını kaldıramıyor belli ki. saatlerce çalış, iş yerinde sabahla, telefon etmedin diye eş tribi ye. erkeklerin işi de zor cidden.

Kendiniz diyorsunuz acil işleri vardı diye. Siz kendi düzeninizde, evdesiniz, eşiniz güvende olduğunu düşünüyordur falan filan. Eşinizse tam tersi, sabahlayacak kadar çok işi olduğuna göre olağanüstü bir durumda. Ve bu şartlar altında bile acaba iyi mi, işleri yetiştirebildi mi, pestili çıktı mı diye düşüneceğiniz yerde, aramadı diye tribe girmiş, bir de önce o arayacak diye aramayı bile düşünmüyorsunuz. Gerçekten harika bir dert ortağı, hayat arkadaşı tutumu.

Back
X