• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz İnsanlar

Ben kina gecemde de dugunumde de kimseyle ozel olarak ilgilenmedim.

Ilgilenecek kisi gelin degil ilgilenilecek kisi gelin ya.

Ayy dunya etrafimda donuyodu ne guzeldi be.

Dupeduz kiskanclik bunun adi.

Ben bazı tiplerin böyle yerlere sırf dedikodu malzemesi toplamak için gittiğini düşünüyorum
Herşeye bir kulp takıyorlar

Geçen gün bi arkadaşımzın kına gecesi oldu. kız haliyle gayet mutluydu yani en güzel en özel günüydü. neyse biz gecenin sonunda eve geldik amcamın gelini, benim kardeşim filan söylenmeye başladı;
işte gelin hic bizle ilgilenmedi işte hiç yüzümüze bakmadı vs... ki gelin de biziim yakınımız aile dostumuz. biz gittigimizde hoşgeldin dedi sarıldı öptü bizi.. konustuk ayaküstü sonra karşılıklı da oynadık... yani sonucta o gecenin esas kızı oydu. ondan ekstra ilgi beklememiz olmazdı orda dünya kadar akrabası eşi dostu vardı onun. tüm gece bizim etrafımızda dönemezdi.. bende , kız daha napsın konuştu etti bütün gece bizle mi ilgilencekti dedim. senmisin onu söyleyen agzımdan burnumdan getirdiler işte sende kına gecende böyle yaparsan daha yüzüne bakmayız şudur budur diye söylenmeye başladılar. bende dayanamadım küfrettim bunlara :KK48:

haksızmıyım ben mi abartıyorum, yaptıkları büyük bencillik değil mi ?

Çocuksu muhabbetler başka bir şey değil.

2 aylık evliyim benim ki daha beter oldu kavgayla bitti kıskançlık fesatlık surat asmalar hemde kendi akrabalarım yapanlar gelin olarak o surat asan insanları mutlu etcem diye bi hal oldum ağlayarak çıktım sahneye ve bitişide ağlayarak evime annemle gitmem oldu eşim arkadan gelmek zorunda kaldı içimde kaldı bunuda okuyunca yine sinirlerim gerildi çok düşüncesiz insanlar var çok hala yüzsüzce birşey olmamış gibi konuşuyorlar gelin yani gözü o an kimseyi görmez ki onların gelinle ilgilenmelri lazım

İnsanlar başkalarını ve yaptıklarını eleştirmekten kendi hayatlarına odaklanamıyorlar resmen.

Düğünümde kim vardı kim yoktu hatırlamıyorum. Babamla dans etmişim, nikahta gelinliğimin askısı kopmuş, ayakkabılarımı çıkarmışım, bu tarz detayları bile hatırlamayacak derecede eğlenmiştim.

Hiç önemsemem bu tarz insanları.

Geçen gün bi arkadaşımzın kına gecesi oldu. kız haliyle gayet mutluydu yani en güzel en özel günüydü. neyse biz gecenin sonunda eve geldik amcamın gelini, benim kardeşim filan söylenmeye başladı;
işte gelin hic bizle ilgilenmedi işte hiç yüzümüze bakmadı vs... ki gelin de biziim yakınımız aile dostumuz. biz gittigimizde hoşgeldin dedi sarıldı öptü bizi.. konustuk ayaküstü sonra karşılıklı da oynadık... yani sonucta o gecenin esas kızı oydu. ondan ekstra ilgi beklememiz olmazdı orda dünya kadar akrabası eşi dostu vardı onun. tüm gece bizim etrafımızda dönemezdi.. bende , kız daha napsın konuştu etti bütün gece bizle mi ilgilencekti dedim. senmisin onu söyleyen agzımdan burnumdan getirdiler işte sende kına gecende böyle yaparsan daha yüzüne bakmayız şudur budur diye söylenmeye başladılar. bende dayanamadım küfrettim bunlara :KK48:

haksızmıyım ben mi abartıyorum, yaptıkları büyük bencillik değil mi ?
yoo haklısın. fazla ilgi beklemiş sizinkiler.

Back
X