- Konu Sahibi derinnefes
-
Erkekler genelde akıl edemez .
Kayınvalidenin teklifi densizlik olmuş.
Görümcenin reddedişi cilası olmuş.
Kabul etme .
Seçenekler içinde hamile bir kadın olarak yengeleri yatılı ağırlayacak en son kişi sensin ..
Acaba ben kayınvalidemi arayıp soylesemmi ya da yarin aksam eşim oraya gidecek ben de gidip yuzyuze konuşsammi ya da ona göre şöyle eve temizlikçi mi çağırım diyim..eşimden de cekiniyom ben hallederdim herşeyi diyecek, hatta sen yat bile der.. ama öyle de olmaz tabi.. ya da yarin halsiz hasta numarasımi yapim zaten burnum akıyorcuma kina var cumartesi düğün..he bu arada düğünü olanın da evi büyük ve onun da kızı var onda kalabilirler..Kayınvalidenizin sizi arayıp sorması gerekirdi,faydası yok bir de zararı var .hamileliği halsizlik ve mide bulantılarıyla geçmiş biri olarak bırak misafiri kocamın varlığı bile zor geliyodu şahsen bana,arayın söyleyin kayınvalidenize ,soğuksa evleri kalın giyinip otursunlar.evinde yaşanmayacak kadar soğuk olacağını sanmıyorum ,kendisine zor gelmiş misafir ağırlamak bence.
Acaba ben kayınvalidemi arayıp soylesemmi ya da yarin aksam eşim oraya gidecek ben de gidip yuzyuze konuşsammi ya da ona göre şöyle eve temizlikçi mi çağırım diyim..eşimden de cekiniyom ben hallederdim herşeyi diyecek, hatta sen yat bile der.. ama öyle de olmaz tabi.. ya da yarin halsiz hasta numarasımi yapim zaten burnum akıyorcuma kina var cumartesi düğün..he bu arada düğünü olanın da evi büyük ve onun da kızı var onda kalabilirler..
Yok annem ben hamile olduğum için bana birşeyler yapıyor yogurdumu filan..Niye annene yaptırıyorsun ki. El için annene hizmet ettireceksin. Kocan yapsın bırak.
Eşime dedim benim hayır diyemeyeceğim biliyorsun dedim hadi sen dusunemedin annem bayan dedim az çok ne durumda olduğumu bilir dedim daha kendisinin demesi gerekiyordu filan dedim..
Eşim birşeyler geveledi ama haklisin demedi tabi..belki gelmezler dedi falan filan. Biraz gözyaşı döktüm sen benim ne yasadigimi görüyorsun biliyorsun dedim..o da boşver bu güzel anlarının tadını çıkar filan dedi. Sanki dedi kuzen benim düğünümde çok mu ilgilendi dedi, merak etme burdan gitsem hiç umrumda olmaz dedi hiçbiri.. daha bunun üzerine gelsinler demez herhalde annesine..
sanırım bu konuda sadece ben size hak veremiyeceğim..Eşime dedim benim hayır diyemeyeceğim biliyorsun dedim hadi sen dusunemedin annem bayan dedim az çok ne durumda olduğumu bilir dedim daha kendisinin demesi gerekiyordu filan dedim..
Eşim birşeyler geveledi ama haklisin demedi tabi..belki gelmezler dedi falan filan. Biraz gözyaşı döktüm sen benim ne yasadigimi görüyorsun biliyorsun dedim..o da boşver bu güzel anlarının tadını çıkar filan dedi. Sanki dedi kuzen benim düğünümde çok mu ilgilendi dedi, merak etme burdan gitsem hiç umrumda olmaz dedi hiçbiri.. daha bunun üzerine gelsinler demez herhalde annesine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?