Düşüncesiz kayınvalide

niye geçmesin mis gibi geçiyordur.
mesela millete anlatırken dediniz mi hiç ya neyse işte o özel sevdiğiniz şey bende çok severim bir dahakine beni çağır vs gibi.
Diyemiyorum aklımdan geçiyor ama çok açık sözlü konuşmam şaka yollu da olsa

Ama başka kvdeler çok düşünüyor bizimkinin böyle olması üzüyor belki olamaz mı belki hassasım ben
Şu forumu bir kaç sayfa geriye doğru okuyun da çok düşünen kv ler ile değil ağıza mıçan kv lerle kıyaslayın. O zaman kadının kıymetini bilirsiniz.

Evinize karışmıyor, oğluyla sizinle uğraşmıyor, eviniz yakınmış gel gelinlik yap benim işimi de yap diye darlamıyor, huzursuzluk vermiyor. Mantıyı içli köfteyi de vermeyiversin.

Kıyasa gireceksek belki onun da arkadaşının komşusunun gelini ona yapıyor götürüyor, geliyor temizliğini yapıyor. O da sizden başka gelinden görüp beklesin ister misiniz?
Ben gittiğimde zaten yapıyorum üzerime ne düşüyorsa

Benim ufak oğlum var. Zahmetli yemekleri sever sarma gibi Mantı gibi. Onda da biraz huysuzdur her tipini yemez. Yakın çevremde aileden birileri Mantı sarma yerse bize neden yollamadılar oğlum seviyor demiyorum. Kendim yapıyorum, sevdiği bir kaç yer buldum oradan açıyorum. İnsanların aklına gelmek zorunda değil.

En aşırı düşünceli anne sizin anneniz tamam da kayinvalideniz sizin bu isteklerinizi yerine getirmek zorunda değil.Diğer arkadaşlar gibi,bana da çok tuhaf geldi beklentileriniz.

Neden bu kadar tuhaf geldi ki hani derler ya annelerin boğazından geçmez evladı yemeyince
Ay bunu diyen anneler evlatlarından gizli çikolata dondurma yiyen nesle döndü artık kalmadı öyle şeyler ,ha çok da saçma zaten anne olduk diye köle gibi hep onlara mı çalışıcaz .büyütmüş evlendirmiş bundan sonra nasıl isterse öyle olur. vermek zorunda değil ben sizi anladım siz önemsenmek vs istiyorsunuz değer verdiğini de böyle göstersin diyorsunuz çünkü çevrenizde hep böyle örnekler var ama olayın içi başka olabilir yani elinde olan herşeyi verip gelin gidince arkasından laf eden de olur. verip vermemesine değil genel olarak size nasıl davrandığına bakın, sizi dinleyen düşüncelerinize önem verip sınırlarınıza saygı duyan biri ise yeterli bi kV den alınacak maksimum verim budur.

Ben gittiğimde zaten yapıyorum üzerime ne düşüyorsa
Size göre düşen. Belki onun çevresinde daha çok yapan gelin vardır. Sürekli sarma Mantı içli köfte yapıp gönderen gelinler vardır mesela. Olamaz mı?
Kadına sorsak o da mutlaka elimden geleni yapıyorum diyordur.
Kime göre ne göre üstünüze düşeni yapıyorsunuz.
Kayınvalidenizin de üstüne size zahmetli yemek yedirmek düşmüyor.

Üslubum genelde bozuktur benim, düzelmiyor.
Yiyorlar bana vermiyorlar, hep yiyorlar şeklindeki bir konuya da başka ne denir bilemedim. Gözünüz var işte.
Şahsen benim yediğimi içtiğimi dert edinen birini çevremde asla istemezdim. O sebeple de evlerden ırak dedim.
Açıklayıcı olmuştur umarım.

Anladimm işte ben olsam buna aşırı
Anladimm işte ben olsam buna aşırı hayiflanirdim demek ki ben biraz farklı beklentiye girmişim. Kendi annenin şefkatini kayinvalidede aramamak gerekiyormuş

Ay yok ben çocuk doğurmayacağım. Evimde yaptığım yemeği geline yedirmedim diye akşamın bi vakti kınamalı garipsemeli konu açacak biriyle evlenir falan Allah koru yarab
Yapacaksan da kız yap.
Kız anası Verse de iyi vermese de iyi.
Konu sahibine kayınvalidesi her hafta uğrayıp yemek bıraksa bu sefer de ben yapamıyor muyum? Kocam benim yemeğime alışamayacak. Benden iyi yaptığını düşündüğünden yolluyor eziyor beni diye konu açacaktı. Açıldı da.
Yani versen de yaranamazsın vermesen de

Son düzenleme:
En aşırı düşünceli anne sizin anneniz tamam da kayinvalideniz sizin bu isteklerinizi yerine getirmek zorunda değil.Diğer arkadaşlar gibi,bana da çok tuhaf geldi beklentileriniz.
Annemi tanisaniz gerçekten öyle. Canım annem. Evet kayınvalideden anne şefkati beklemem yanlışmış bunun farkına vardım teşekkürler

Mecbur konu açıcam zamanı gelince kız çocuk için hangi pozisyon diye

e bu durumda neden kv düşüncesiz oluyor?
zaten kadında bıraktığınız izlenim "o ne olursa yer" ken ne bilsin kadın sizin böyle düşündüğünüzü.
kendi kendinizi garip beklentilere sokup kadını da düşüncesiz ilan etmişsiniz buradan bakınca.

Ay ne sacmalık yahu.
Bos boş hevesler kendiniz yapın yiyin. Çocuklarını evlendirmisler etmisler hala bakım bekliyorlar. Siz yapin ona verin tursu bilmem ne madem. Ne boş hevesler

BENİ EN İYİ SİZ ANLADİNİZ EVET KESİNLİKLE

Bir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.
Kadın kızıyla geliniyle kıyaslasa ne hissedecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…