Siz de yapın, yada yapan bir yer bulun bir zahmet.Of yemeği demiyorum. Mesela özel herkesin sıklıkla yapmadığı yiyecekler yemekler olur ya onlar nasıl boğazından geçiyor oğluyla gelini yokken
Diyemiyorum aklımdan geçiyor ama çok açık sözlü konuşmam şaka yollu da olsaniye geçmesin mis gibi geçiyordur.
mesela millete anlatırken dediniz mi hiç ya neyse işte o özel sevdiğiniz şey bende çok severim bir dahakine beni çağır vs gibi.
Şu forumu bir kaç sayfa geriye doğru okuyun da çok düşünen kv ler ile değil ağıza mıçan kv lerle kıyaslayın. O zaman kadının kıymetini bilirsiniz.Ama başka kvdeler çok düşünüyor bizimkinin böyle olması üzüyor belki olamaz mı belki hassasım ben
Ben gittiğimde zaten yapıyorum üzerime ne düşüyorsaKıyasa gireceksek belki onun da arkadaşının komşusunun gelini ona yapıyor götürüyor, geliyor temizliğini yapıyor. O da sizden başka gelinden görüp beklesin ister misiniz?
Benim ufak oğlum var. Zahmetli yemekleri sever sarma gibi Mantı gibi. Onda da biraz huysuzdur her tipini yemez. Yakın çevremde aileden birileri Mantı sarma yerse bize neden yollamadılar oğlum seviyor demiyorum. Kendim yapıyorum, sevdiği bir kaç yer buldum oradan açıyorum. İnsanların aklına gelmek zorunda değil.Diyemiyorum aklımdan geçiyor ama çok açık sözlü konuşmam şaka yollu da olsa
En aşırı düşünceli anne sizin anneniz tamam da kayinvalideniz sizin bu isteklerinizi yerine getirmek zorunda değil.Diğer arkadaşlar gibi,bana da çok tuhaf geldi beklentileriniz.Bence benim annem aşırı aşırı düşünceli olduğu için onun da öyle olması bana anormal geliyor. Tüm yorumlardan bunu çıkardim. Keşke daha güzel dille yaklaşan bir yorum yapsaydıniz bu üslup yerine
Ay bunu diyen anneler evlatlarından gizli çikolata dondurma yiyen nesle döndü artık kalmadı öyle şeyler ,ha çok da saçma zaten anne olduk diye köle gibi hep onlara mı çalışıcaz .büyütmüş evlendirmiş bundan sonra nasıl isterse öyle olur. vermek zorunda değil ben sizi anladım siz önemsenmek vs istiyorsunuz değer verdiğini de böyle göstersin diyorsunuz çünkü çevrenizde hep böyle örnekler var ama olayın içi başka olabilir yani elinde olan herşeyi verip gelin gidince arkasından laf eden de olur. verip vermemesine değil genel olarak size nasıl davrandığına bakın, sizi dinleyen düşüncelerinize önem verip sınırlarınıza saygı duyan biri ise yeterli bi kV den alınacak maksimum verim budur.Neden bu kadar tuhaf geldi ki hani derler ya annelerin boğazından geçmez evladı yemeyince
Size göre düşen. Belki onun çevresinde daha çok yapan gelin vardır. Sürekli sarma Mantı içli köfte yapıp gönderen gelinler vardır mesela. Olamaz mı?Ben gittiğimde zaten yapıyorum üzerime ne düşüyorsa
Üslubum genelde bozuktur benim, düzelmiyor.Bence benim annem aşırı aşırı düşünceli olduğu için onun da öyle olması bana anormal geliyor. Tüm yorumlardan bunu çıkardim. Keşke daha güzel dille yaklaşan bir yorum yapsaydıniz bu üslup yerine
Anladimm işte ben olsam buna aşırıBenim ufak oğlum var. Zahmetli yemekleri sever sarma gibi Mantı gibi. Onda da biraz huysuzdur her tipini yemez. Yakın çevremde aileden birileri Mantı sarma yerse bize neden yollamadılar oğlum seviyor demiyorum. Kendim yapıyorum, sevdiği bir kaç yer buldum oradan açıyorum. İnsanların aklına gelmek zorunda değil.
Anladimm işte ben olsam buna aşırı hayiflanirdim demek ki ben biraz farklı beklentiye girmişim. Kendi annenin şefkatini kayinvalidede aramamak gerekiyormuşBenim ufak oğlum var. Zahmetli yemekleri sever sarma gibi Mantı gibi. Onda da biraz huysuzdur her tipini yemez. Yakın çevremde aileden birileri Mantı sarma yerse bize neden yollamadılar oğlum seviyor demiyorum. Kendim yapıyorum, sevdiği bir kaç yer buldum oradan açıyorum. İnsanların aklına gelmek zorunda değil.
Yapacaksan da kız yap.Ay yok ben çocuk doğurmayacağım. Evimde yaptığım yemeği geline yedirmedim diye akşamın bi vakti kınamalı garipsemeli konu açacak biriyle evlenir falan Allah koru yarab
Annemi tanisaniz gerçekten öyle. Canım annem. Evet kayınvalideden anne şefkati beklemem yanlışmış bunun farkına vardım teşekkürlerEn aşırı düşünceli anne sizin anneniz tamam da kayinvalideniz sizin bu isteklerinizi yerine getirmek zorunda değil.Diğer arkadaşlar gibi,bana da çok tuhaf geldi beklentileriniz.
Mecbur konu açıcam zamanı gelince kız çocuk için hangi pozisyon diyeYapacaksan da kız yap.
Kız anası Verse de iyi vermese de iyi.
Konu sahibine kayınvalidesi her hafta uğrayıp yemek bıraksa bu sefer de ben yapamıyor muyum? Kocam benim yemeğime alışamayaxak. Benden iyi yaptığını düşündüğünden yolluyor eziyor beni diye konu açacaktı. Açıldı da.
Yani versen de yaranamazsın vermesen de
Diyemiyorum aklımdan geçiyor ama çok açık sözlü konuşmam şaka yollu da olsa
Bos boş hevesler kendiniz yapın yiyin. Çocuklarını evlendirmisler etmisler hala bakım bekliyorlar. Siz yapin ona verin tursu bilmem ne madem. Ne boş heveslerBaşka kayınvalidelerden duyup gördüğüm kadarıyla genelde hepsi çok verici oluyorlar. Mesela vericiden kastım evinde olanı hep oğlunun gelininin evine de veriyorlar. Reçel, turşu, sebze, meyve ne olursa oğlumla gelinimin de olsun kafasındalar. Ben de çevremde görüp duydukça çok hevesleniyorum. Mesela hep kızının damadının sevdiği yemekleri yapmaya çalışır bir de bunu söyler. İşte damadım sever diye yaptım, ... Kızım sever diye yaptım. Ama bana gelince diyor ki o her şeyi yer zaten secmiyo zjxkzkcjkzx
Burayı geçtim başta bahsettiğim konu (evlerimiz arabayla yakın) kendileri her şeyi alıyolar yiyolar biz de alırız yeriz ama ben istiyorum ki bizi de düşünsün beraber yiyelim diye bekledim desin biz gelince de bize özel hissettirecek jestleri olsun.
Ben onlar bize geleceği zaman hiçbir şeyi esirgemem çeşit çeşit ikramlar yaparım elimden geleni yaparım ağırlarım ona da şımarır sevinir hoşuna da gider. Ama gelirken hiçbir şey getirmez. Yaptığı her şeyi tek başlarına yiyorlar sinir oluyorum.
Benim kendi annem hiç öyle değildir başka şehirde yaşıyor ama gelirken giderken her şeyini verir paylaşır. Kendi gelemese göndermenin yollarını arar hiç boğazindan geçmez. Kv de böyle olunca çok yadirgıyorum. Ben bazen ağzımla söylerim bişey isterim tamam veriyim der bir de benim aklıma gelmez böyle şeyler falan der. Sorumsuz bir insan gibi kaygısız işte.
Mantı yaptırıyor içli köfteler su börekleri bilmem neler yaptırıyor bir de yanımda başkasına anlatırken duyuyorum işte şöyle yedik böyle güzeldi bilmem ne ayyy sinir oluyorum bu huyuna yaa. Kendimi kötü hissediyorum üvey anne gibi oluyor bazen. Ama kayinpederim süper bir insandır o daha çok düşünür bizi. Neyse anlattıklarım bana mı anormal geliyor yoksa normal mi bu durum
Yapacaksan da kız yap.
Kız anası Verse de iyi vermese de iyi.
Konu sahibine kayınvalidesi her hafta uğrayıp yemek bıraksa bu sefer de ben yapamıyor muyum? Kocam benim yemeğime alışamayaxak. Benden iyi yaptığını düşündüğünden yolluyor eziyor beni diye konu açacaktı. Açıldı da.
Yani versen de yaranamazsın vermesen d
BENİ EN İYİ SİZ ANLADİNİZ EVET KESİNLİKLEAy bunu diyen anneler evlatlarından gizli çikolata dondurma yiyen nesle döndü artık kalmadı öyle şeyler ,ha çok da saçma zaten anne olduk diye köle gibi hep onlara mı çalışıcaz .büyütmüş evlendirmiş bundan sonra nasıl isterse öyle olur. vermek zorunda değil ben sizi anladım siz önemsenmek vs istiyorsunuz değer verdiğini de böyle göstersin diyorsunuz çünkü çevrenizde hep böyle örnekler var ama olayın içi başka olabilir yani elinde olan herşeyi verip gelin gidince arkasından laf eden de olur. verip vermemesine değil genel olarak size nasıl davrandığına bakın, sizi dinleyen düşüncelerinize önem verip sınırlarınıza saygı duyan biri ise yeterli bi kV den alınacak maksimum verim budur.
Bir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.e bu durumda neden kv düşüncesiz oluyor?
zaten kadında bıraktığınız izlenim "o ne olursa yer" ken ne bilsin kadın sizin böyle düşündüğünüzü.
kendi kendinizi garip beklentilere sokup kadını da düşüncesiz ilan etmişsiniz buradan bakınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?