Düşüncesiz kayınvalide

İnsanları kendi istediğiniz gibi şekillendiremezsiniz. Saçma beklentiler ve bu beklentilerde haklı olduğunuzu düşünmeniz cidden hayret doğrusu.
Koca insansınız yani hala beslenmenizi biri düşünsün istiyorsunuz.

Ayrıca sandığınız gibi bütün kaynanalar verici değil. Benim kv dünyanın en verici olmayan kaynanası olabilir. Evimde bir iğnesi yoktur.
Bizi kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamiş oluyor genelde, zeytini ve peyniri masaya koyuyor tabi.
Yoldan aç gelip bi de kahvaltiyi eşim hazirliyor menemen vs yapıyor.

Bana uyuz olmasının da bunlarda payı olabilir tabi. Neyse davranışlarını size göre ayarlamak zorunda değil, insanlari neden rahat bırakmıyorsunuz anlamıyorum. Gelin rahat bıraksa kaynana bırakmaz, kaynana bıraksa gelin rahat bırakmıyor.

Annemi tanisaniz gerçekten öyle. Canım annem. Evet kayınvalideden anne şefkati beklemem yanlışmış bunun farkına vardım teşekkürler
Muhakkak öyledir,ona bir şey diyemem ama kayinvalide den anne şefkati beklemeniz abes bir durum.Adı üzerinde kayinvalide işte.

Ay yok ben çocuk doğurmayacağım. Evimde yaptığım yemeği geline yedirmedim diye akşamın bi vakti kınamalı garipsemeli konu açacak biriyle evlenir falan Allah koru yarab
Tatlım sen olayı çok başka anlamışsın ben annemden göründüğüm düşünceliligi önemsenme hissini beklemisim ama beklememeliymisim onun farkına vardım

Daha beterleri de varmış içim rahatlayabilir

2 oğlan anası ben

Bir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.
Kadın kızıyla geliniyle kıyaslasa ne hissedecek acaba?
Teyzecim sen benim kayınvalidenin kankasi falan misin hayiridr ne bu şiddet ne celal bir sakin ol aaa aleyhime yazılan her şeyi beğeniyorsun benim yazdıklarımı dislike yapıyorsun hayırdır

Bir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.
Kadın kızıyla geliniyle kıyaslasa ne hissedecek acaba?

kadının toplumdaki yeri ölene kadar beslemek üzerine. kendi annesi bu görevi kabullenmiş olabilir kendi tercihi.
evlenene kadar besleyecem evlenecek birde gelin besleyecem oldu görüşürüz diyorum ben bu konuya ancak

Tatlım sen olayı çok başka anlamışsın ben annemden göründüğüm düşünceliligi önemsenme hissini beklemisim ama beklememeliymisim onun farkına vardım
Tatlınız değilim ben sizin

Annenizle kayınvalideniz aynı insan mı? Aynı evde mi büyüdüler? Aynı kültürde insanlar mı? Karakterleri, yaşam tarzları aynı mı? Annenizden gördüğünüzü beklemeniz sizin hatanız kayınvalidenizin eksikliği değil. Sapla samanı ayırabilecek yaşta ve olgunlukta değilseniz o vakit gelince evleneydiniz madem

Yaa sen ülkenin evlilikten sorumlu bakanı falan mısın pardon sana sormaliymisiz tanisam sorardım kesin kusura bakma

Sizin çocuklar evlenecek çağa geldi mi ya da evli mi
Yok değiller. O minicik halleriyle bile onlardan gizli yemek yiyorum geçiyor boğazımdan.

Ayrıca sizin dediğinizin kat be kat fazla iyilikte bir kv ye sahibim. Ama ben onun gibi bir kv olamam üzgünüm. Müstakbel gelinlerim de ağlayarak günlüklerine yazabilir.

Daha beterleri de varmış içim rahatlayabilir

Evet. Kendi yaşama biçiminizi, kendi annenizi dünyanın en doğrusu ve olması gereken gibi gormemeniz lazım.(yani sizin için öyle olmaya devam edebilir tabi ki)

Ama iş oraya varırsa kaynananiz da X'in geliniyle, Y'nin geliniyle kıyaslamaya başlayıp başka başka beklentilere girse, bilmem kimin gelini gibi dusunup davranmanizi beklese hosunuza gider mi?

En doğru biziz, en çok biz biliyoruz, en çok sevgi bizim ailede ve herkes öyle olacak kafalarını bırakın. Size doğru gelir gelmez insanlardan bu kadar beklenti doğru degil.

Teyzecim sen benim kayınvalidenin kankasi falan misin hayiridr ne bu şiddet ne celal bir sakin ol aaa aleyhime yazılan her şeyi beğeniyorsun benim yazdıklarımı dislike yapıyorsun hayırdır

ben konunun başından beri beklentinizin fazla olduğunu düşünmüştüm ancak yaptığınız şu yorum açtığınız konunun beklentilerinizle ilgili olmadığını açıkça ortaya koydu. düpedüz şımarıksınız.

Üfff ne cekilmez insanlarsiniz. Benim kayinvalide de her seyi yapar verir. Zorla verir. Yemiyoruz dedigimiz halde verir. Vermek icin kavga eder. Her seyi de les gibi yapiyor allah affetsin hepsi çöpe gidiyor. Nefret ediyorum uzerime yigdiklarindan. Kadinin elinden cikan hicbir sey yenir gibi degil. 4 senedir evliyim bin kere soyleyee soyleyee biraz azaltabildik verme olayını. Ama cok sinirlerimiz yiprandi bu asiri israr karşısında. Boyle olsa daha mi iyi? Baskasinin pisirdiginde yediginde gozu olan insanlara inanamiyorum ya. Şaka gibisiniz cidden. Kimse de kimseye vermek zorunda degil. Ne caniniz cekiyorsa yapin alin yiyin

Neden rahatsızlık duyduğunuzu merak ettim
Israr sevmem, gereksiz nezaket sevmem, gereksiz fedakarlık sevmem, mihnet altına girmeyi sevmem, başkası bir verir on ister. Sevmiyorum öyle şeyler. Yeri geliyor annen emzirdiği sütü başına kakıyor bu yüzden kimseden ekstra bir şey beklemem. Yapılırsa da rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…