Muhakkak öyledir,ona bir şey diyemem ama kayinvalide den anne şefkati beklemeniz abes bir durum.Adı üzerinde kayinvalide işteAnnemi tanisaniz gerçekten öyle. Canım annem. Evet kayınvalideden anne şefkati beklemem yanlışmış bunun farkına vardım teşekkürler
Tatlım sen olayı çok başka anlamışsın ben annemden göründüğüm düşünceliligi önemsenme hissini beklemisim ama beklememeliymisim onun farkına vardımAy yok ben çocuk doğurmayacağım. Evimde yaptığım yemeği geline yedirmedim diye akşamın bi vakti kınamalı garipsemeli konu açacak biriyle evlenir falan Allah koru yarab
Daha beterleri de varmış içim rahatlayabilirİnsanları kendi istediğiniz gibi şekillendiremezsiniz. Saçma beklentiler ve bu beklentilerde haklı olduğunuzu düşünmeniz cidden hayret doğrusu.
Koca insansınız yani hala beslenmenizi biri düşünsün istiyorsunuz.
Ayrıca sandığınız gibi bütün kaynanalar verici değil. Benim kv dünyanın en verici olmayan kaynanası olabilir.Evimde bir iğnesi yoktur.
Bizi kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamiş oluyor genelde, zeytini ve peyniri masaya koyuyor tabi.
Yoldan aç gelip bi de kahvaltiyi eşim hazirliyor menemen vs yapıyor.
Bana uyuz olmasının da bunlarda payı olabilir tabi. Neyse davranışlarını size göre ayarlamak zorunda değil, insanlari neden rahat bırakmıyorsunuz anlamıyorum. Gelin rahat bıraksa kaynana bırakmaz, kaynana bıraksa gelin rahat bırakmıyor.
2 oğlan anası benYapacaksan da kız yap.
Kız anası Verse de iyi vermese de iyi.
Konu sahibine kayınvalidesi her hafta uğrayıp yemek bıraksa bu sefer de ben yapamıyor muyum? Kocam benim yemeğime alışamayacak. Benden iyi yaptığını düşündüğünden yolluyor eziyor beni diye konu açacaktı. Açıldı da.
Yani versen de yaranamazsın vermesen de
Teyzecim sen benim kayınvalidenin kankasi falan misin hayiridr ne bu şiddet ne celal bir sakin ol aaaBir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.
Kadın kızıyla geliniyle kıyaslasa ne hissedecek acaba?
Bir de kıyas yapıyor benim annem şahane harika kocamın anası düşüncesiz şefkatsiz.
Kadın kızıyla geliniyle kıyaslasa ne hissedecek acaba?
Tatlınız değilim ben sizinTatlım sen olayı çok başka anlamışsın ben annemden göründüğüm düşünceliligi önemsenme hissini beklemisim ama beklememeliymisim onun farkına vardım
Aynen canım öyleRoller değişmiş sanki kayinvalide sizsiniz
Sizin çocuklar evlenecek çağa geldi mi ya da evli mi2 oğlan anası ben
Üslubunuz da karakteriniz kadar şahaneymiş.Teyzecim sen benim kayınvalidenin kankasi falan misin hayiridr ne bu şiddet ne celal bir sakin ol aaaaleyhime yazılan her şeyi beğeniyorsun benim yazdıklarımı dislike yapıyorsun hayırdır
Tatlınız değilim ben sizin
Annenizle kayınvalideniz aynı insan mı? Aynı evde mi büyüdüler? Aynı kültürde insanlar mı? Karakterleri, yaşam tarzları aynı mı? Annenizden gördüğünüzü beklemeniz sizin hatanız kayınvalidenizin eksikliği değil. Sapla samanı ayırabilecek yaşta ve olgunlukta değilseniz o vakit gelince evleneydiniz ma
Yaa sen ülkenin evlilikten sorumlu bakanı falan mısın pardon sana sormaliymisiz tanisam sorardım kesin kusura bakmaTatlınız değilim ben sizin
Annenizle kayınvalideniz aynı insan mı? Aynı evde mi büyüdüler? Aynı kültürde insanlar mı? Karakterleri, yaşam tarzları aynı mı? Annenizden gördüğünüzü beklemeniz sizin hatanız kayınvalidenizin eksikliği değil. Sapla samanı ayırabilecek yaşta ve olgunlukta değilseniz o vakit gelince evleneydiniz madem
Yani daha mantıklı bi yol olurdu ama olan olmuş, üzülmeyinYaa sen ülkenin evlilikten sorumlu bakanı falan mısın pardon sana sormaliymisiz tanisam sorardım kesin kusura bakma
Yok değiller. O minicik halleriyle bile onlardan gizli yemek yiyorum geçiyor boğazımdan.Sizin çocuklar evlenecek çağa geldi mi ya da evli mi
Daha beterleri de varmış içim rahatlayabilir
Üslup ve karakterime laf edecek birisi değilsiniz şimdi çekilebilirsiniz paylasimimdanÜslubunuz da karakteriniz kadar şahaneymiş.
Teyzecim sen benim kayınvalidenin kankasi falan misin hayiridr ne bu şiddet ne celal bir sakin ol aaaaleyhime yazılan her şeyi beğeniyorsun benim yazdıklarımı dislike yapıyorsun hayırdır
Israr sevmem, gereksiz nezaket sevmem, gereksiz fedakarlık sevmem, mihnet altına girmeyi sevmem, başkası bir verir on ister. Sevmiyorum öyle şeyler. Yeri geliyor annen emzirdiği sütü başına kakıyor bu yüzden kimseden ekstra bir şey beklemem. Yapılırsa da rahatsız eder.Neden rahatsızlık duyduğunuzu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?