Evet ya hayir de. Doktora giderken kocani da gotur onun yaninda soylesin ekstra is falan goremeyecegini. He istersen kv'nin evine temizlige git ama sen temizlik yapacagin zaman da kv'ni cagir.Teldeyken hastayım ben dinlenmem lazım demen gerekirdi. Zor mu bunu söylemek!
gidersen yuhh sana bi daha kolunu cekemezsin vallamerhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
Bana değil konu sahibine yazın.Evet ya hayir de. Doktora giderken kocani da gotur onun yaninda soylesin ekstra is falan goremeyecegini. He istersen kv'nin evine temizlige git ama sen temizlik yapacagin zaman da kv'ni cagir.
Duzeltecektim 10 dakika dolmus canim psychopaths'e baglama lutfen. Ozur dilerim.Bana değil konu sahibine yazın.
Olur bağlamam...Duzeltecektim 10 dakika dolmus canim psychopaths'e baglama lutfen. Ozur dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?