düşüncesız kaynana

Ramazandan önce benim kv bana laf sokmaya calısıyordu. Komsusunun temizlikci tutup evi temizlettigini söyledi sonra da kendi evininde temizlenmesi gerektigini :) e sende tut bi temizlikçi temizlet dedim kapattım konuyu. Valla kimsenin hizmetçisi olamam artık gözümü açtım. Kıysın paraya temizlikçi tutsun seninki de gitme zaten hastaymışsın.

Yap yap. Apoletlerini okşar madalyanı seversin ara ara.
Aç kaynanaya telefon, anne o an bir şey diyemedim ama iyi değilim, kusuruma bakma nolur de. Kibarca reddet. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Sen hizmetçi değilsin. Öyle davranırsan öyle muamele görürsün.

Aman yaslilar densiz ,adam kullamaya bakiyorlar ,geliyorum de ,cikma bir yere ,arasin dursun ,
Bikac saat sonra arar bayilmisim dersin ,
Doktor yorulma dedi ,dinleniyorum ben dersin :))

Ben hastayım kızını çağırdı yapsın diyeceksiniz bu kadar basit

Anne ben rahatsızım gelemem ama istersen yardıma bir kadın ayarlarım sana gönderirim de . Eşine de söyle anasına kıyamıyorsa tutsun bir Bayan parasını versin yollasın . Seni yollamasın. Sen kendi annenin evine gitmiyorsun temizliğe artık kendi evin var hasta olmasan bile anca kendi evine bakarsın yani ne münasebet ya bir de onun evini niye temizlicekmişsin... Allah Allah... Şu Türkiye'deki gelin aldık hayrını görelim çalıştıralım anlayışına çok kıl oluyorum yaaa izin verme canım seni kullanmalarına gitme şakın . Arkası gelir sürekli iş bekler ben deyim

Allahtan tembelim de kimse bana güvenip işlenmiyor.
siz de gelemem diyemiyorsanız gittiğinizde hamaratlığınızı göstermeyiverin. arada yatın dinlenin, kahve molası verin, uzatın da uzatın. telefonla birilerini arayın, akşamı edin işte bir şekilde.

Birkaç yorum okudum da şaka gibi. Sağlıklı insanın kirlettiği evden banane yahu elden ayaktan dusmemis bu kadar kendinizi ezdirmeyin. Gelin olunca Kocanin ailesinin evini temizlik yapacaktır diye imza mi atıyoruz ne alaka .saçma geliyor bana aşırı şekilde .

Aynı kv benzer bendede var hatta bugun bende bunla ilgili konu açtım bu kv ler gelinleri kullanim amacli aldiklarini dusunuyolar

e nıye dıyemedın yorgunluktan ve stresden uzak durman gerektıgını
ne munasebet nıye haldır haldır ıs yapıyormussun
az yesınde hızmetcı tutsun

İlk aradığında dr yat dinlen dedi deseydiniz. Yada arayın gelemicem dyin. Eşiniz size yardımcı olmuyorsa siz kendinizi düşünüp biraz dişli olcaksınız. Ama bu konularda susan erkeklere gerçktn sinir oluyorum.

allah için yap boşver hep aynı sorunları yaşıyoruz ellleri ayakları tutuyo ama adımz gelin ya mecburuz yapmaya
Ne münasebet neden mecbur olalım ki canım ? Canim isterse yaparım, istemezse yapmam.
Mecbur gibi gösterdiğiniz için eziliyorsunuz.
Yapmayın. Zaten hiçbir değeri de olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…