- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
Ben hastayım kızını çağırdı yapsın diyeceksiniz bu kadar basitmerhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
İlk aradığında dr yat dinlen dedi deseydiniz. Yada arayın gelemicem dyin. Eşiniz size yardımcı olmuyorsa siz kendinizi düşünüp biraz dişli olcaksınız. Ama bu konularda susan erkeklere gerçktn sinir oluyorum.merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
Ne alakası var ki yapmabenim bide evde bekar kız varken ben yapıyorum dahada sinirleniyorum ona napcam allah için yapıyorum bende susup
Ne münasebet neden mecbur olalım ki canım ? Canim isterse yaparım, istemezse yapmam.allah için yap boşver hep aynı sorunları yaşıyoruz ellleri ayakları tutuyo ama adımz gelin ya mecburuz yapmaya
Aman yaslilar densiz ,adam kullamaya bakiyorlar ,geliyorum de ,cikma bir yere ,arasin dursun ,
Bikac saat sonra arar bayilmisim dersin ,
Doktor yorulma dedi ,dinleniyorum ben dersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?