- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya evet ama ilişkide rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyemeyeceksek neden ilişki içindeyiz ki? Susmak kabullenmek fayda etmiyor. O en ufak hatamda her şeyi söyleyebiliyorsa benim ne farkım var? Arkadaşıma dedim böyle böyle uyuyamıyorum diye. Kız dedi ki tamam madem öyle geç saatte buluşalım. Ben dedim hayır ya niye ben fedakarlık yapıyorum beni bu duruma sokan o.Bu arada konularına göz attım. Anladığım kadarıyla sen çok hassassın. İnsanlardan yapabileceklerinden fazla nezaket bekliyorsun. Mükemmeliyetçisin. Oğlak burcu dicem ama o bu kadar hassas değildir. Boğa olabilirsin belki. Bak kuzum ben de senin gibiydim. Annem böyle davrandı. Babam kaba davrandı. Erkek arkadaşım oyun oynuyor bana karşı düşüncesiz. Arkadaşım bana selam vermeden gitti vs. çok düşünürüm. Alınırım. Ama şöyle düşündüm. Annem birden fazla işte çalıştı ve stresliydi bağırması olağandı. Babamın ailesi doğru dürüst ilgilenmedi. Görgü kuralı denen bişey öğretilmemiş ki. Arkadaşım selamımı duymadı. Yani kısacası herşeyi kişisel algılama insanlardan yapabileceği şeylerin dışında iş bekleme,öyle kabul edeceksen et. Etmeyeceksen bırak. Seni de onu da kabul edecek birileri çıkacaktır. Zarar vermeyin birbirinize.
Şoktayım, şaşkınım nasıl olmaz kontrol? Bizim de çoluğumuz çocuğumuz olcak böyle mi okutcaz falan moduna girdim şuan.E kontrol yok çünkü ben tek odada kalıyorum normalde erkek arkadaşımın da aynı yurtta odası var pek gitmez odasına
Agziniz var diliniz var gondermek icin imkaniniz var ne diye kendinizi sıkıyorsunuz bana biraz olaylari buyutmeyi seviyorsunuz gibi geldi.E kontrol yok çünkü ben tek odada kalıyorum normalde erkek arkadaşımın da aynı yurtta odası var pek gitmez odasına
Ben Türkiye’de okumuyorum tabii Türkiye’de kontrol vardır illa ki, ama eski yurdumda da oda arkadaşım üst kattaki arkadaşına gidip kalabiliyordu.Şoktayım, şaşkınım nasıl olmaz kontrol? Bizim de çoluğumuz çocuğumuz olcak böyle mi okutcaz falan moduna girdim şuan.
Yapmamalısın zaten anladığım kadarıyla öğrencisiniz ben de öyleyim. İnsanın sınavı olur okulu olur arkadaşa söylenir bak arkadaşım sınavım var. Misafire git denmez falan o öğrenci evinde geçerli değilYa evet ama ilişkide rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyemeyeceksek neden ilişki içindeyiz ki? Susmak kabullenmek fayda etmiyor. O en ufak hatamda her şeyi söyleyebiliyorsa benim ne farkım var? Arkadaşıma dedim böyle böyle uyuyamıyorum diye. Kız dedi ki tamam madem öyle geç saatte buluşalım. Ben dedim hayır ya niye ben fedakarlık yapıyorum beni bu duruma sokan o.
Ya ben söyleyemiyorum çünkü ona göre gelmesini kabul etmişim beni çiğnemiş sayılmazmış ki ha gelmesin dediğim halde çağırdıysa haklı olurmuşum (biraz öyle bir çocuk ama durun siz dananın kuyruğu kopacak bu gece.) bu akşam konuşacağım hatta yarın köyde de düşüneceğim bu konuyu. Eğer bu konuşma da fayda etmezse ayrılmak zorunda kalacağım.Agziniz var diliniz var gondermek icin imkaniniz var ne diye kendinizi sıkıyorsunuz bana biraz olaylari buyutmeyi seviyorsunuz gibi geldi.
Ben uyuyorum siz senin kullanmadigin odana ya da arkadasinin odasina gecebilir misiniz diyeceksiniz bitecek. Bu kadar basit.
Evet ama bilmediğiniz şeyler var hepsi birikti birikti. Ben ona kıyamıyorum bile aslında ama insan biriktirince böyle oluyor demek ki. Erkek arkadaşım bu konularda hassas olacağımı biliyor sabah yola gideceğimi biliyor ona rağmen bunu yaptıysa o kadar da konuşmadığımı düşünmüyorum ama demek ki yetmiyor.Yapmamalısın zaten anladığım kadarıyla öğrencisiniz ben de öyleyim. İnsanın sınavı olur okulu olur arkadaşa söylenir bak arkadaşım sınavım var. Misafire git denmez falan o öğrenci evinde geçerli değilVe sevgiline öküz demen hoş değildi. İnsan kaba olabilir ama öküz olamaz. Erkek arkadaşın yan çizse bile X kişisine sonra devam eder misiniz sabah yola gidicem diyip ağırlığını koyman talebini belirtmen gerek. Sen konuşmadan nasıl anlaşılmayı bekliyorsun?
Anlıyorum, ama yine de insanların kişisel alanınızı bu kadar işgal etmesine izin vermemelisiniz, bu erkek arkadaş dahi olsa kendi yerini yurdunu bilirse o zaman sabahlara kadar arkadaşıyla oyun oynaması bu kadar rahatsız etmez siziBen Türkiye’de okumuyorum tabii Türkiye’de kontrol vardır illa ki, ama eski yurdumda da oda arkadaşım üst kattaki arkadaşına gidip kalabiliyordu.
Kaç yıllık üni. öğrencisiyim ben de ne gördüm ne duydumŞoktayım, şaşkınım nasıl olmaz kontrol? Bizim de çoluğumuz çocuğumuz olcak böyle mi okutcaz falan moduna girdim şuan.
Hala olayi cok buyutuyorsunuz. Gelsin demiş olabilirsiniz ama bu kadar saat kalcagini bilmiyordunuz ayrica yarin yola gideceksiniz ve uyumaniz gerekiyor. Canim siz baska odaya gecer misiniz benim uyumam gerekiyor diyeceksiniz hala okuzluk yaparsa o zaman dusunursunuz.Ya ben söyleyemiyorum çünkü ona göre gelmesini kabul etmişim beni çiğnemiş sayılmazmış ki ha gelmesin dediğim halde çağırdıysa haklı olurmuşum (biraz öyle bir çocuk ama durun siz dananın kuyruğu kopacak bu gece.) bu akşam konuşacağım hatta yarın köyde de düşüneceğim bu konuyu. Eğer bu konuşma da fayda etmezse ayrılmak zorunda kalacağım.
Sen erkek arkadaşının beyaz atlı prens misali düşünceli koruyucu kollayıcı olmasını bekliyorsun. Onun arkadaşlarına karşı dayı gibi görünmek istemesinden rahatsız olduğunu açık bir dille söyledin mi?Evet ama bilmediğiniz şeyler var hepsi birikti birikti. Ben ona kıyamıyorum bile aslında ama insan biriktirince böyle oluyor demek ki. Erkek arkadaşım bu konularda hassas olacağımı biliyor sabah yola gideceğimi biliyor ona rağmen bunu yaptıysa o kadar da konuşmadığımı düşünmüyorum ama demek ki yetmiyor.
Eee erkek arkadaşınız odasına gitsin o zaman?Ben Türkiye’de okumuyorum tabii Türkiye’de kontrol vardır illa ki, ama eski yurdumda da oda arkadaşım üst kattaki arkadaşına gidip kalabiliyordu.
Ben yurttayken karşi binamiz erkek yurduydu diye camda sigara icemiyorduk yonetim gorecek diyeKaç yıllık üni. öğrencisiyim ben de ne gördüm ne duydumvayy be demek böyle öğrenci yurtları da varmış
Bir şey diyeyim mi nasıl bir durumdaysam artık ben de farkında değilim. Annem de bana iki gündür yazıp duruyor rüyamda seni sürekli sıkıntılı görüyorum içimde kötü bir his var sen iyi misin diye...
Eski ilişkimde çok şımartıldım sanırım. Bana değer verirdi, eğer şu an o burada olsaydı o arkadaş odaya hiç gelmezdi bile. Hadi geldi, onu yollardı. Çünkü ben evde yabancı birisi varken uyuyamam insanlık hali üstüm başım açılır horlarım falan.Sen erkek arkadaşının beyaz atlı prens misali düşünceli koruyucu kollayıcı olmasını bekliyorsun. Onun arkadaşlarına karşı dayı gibi görünmek istemesinden rahatsız olduğunu açık bir dille söyledin mi?
Peki,bu haliyle kabullenemiyorsun(eski konularına baktığımda bunu açıkça görebiliyorum) onunla böyle sürdürmeye devam mı edeceksin? Madem böyle olmasını istemiyosun(ki böyle) onu değiştirmeye çalışma kendini ve onu yıpratırsın. Sana küçük gelen bir elbiseyi denersen elbise yırtılır. Ama bu giysiyi askıya assaydın daha zayıf birisine yakışacaktı.Eski ilişkimde çok şımartıldım sanırım. Bana değer verirdi, eğer şu an o burada olsaydı o arkadaş odaya hiç gelmezdi bile. Hadi geldi, onu yollardı. Çünkü ben evde yabancı birisi varken uyuyamam insanlık hali üstüm başım açılır horlarım falan.
Ve evet ben de geceliğimle uyurken başımda iki herifin kikirdemesiyle uyuyamazdım. Bu konuda sevgilin çok gevşekleşmişEski ilişkimde çok şımartıldım sanırım. Bana değer verirdi, eğer şu an o burada olsaydı o arkadaş odaya hiç gelmezdi bile. Hadi geldi, onu yollardı. Çünkü ben evde yabancı birisi varken uyuyamam insanlık hali üstüm başım açılır horlarım falan.
Yok kız yurtdışındaymış bizde şeriat devamBen yurttayken karşi binamiz erkek yurduydu diye camda sigara icemiyorduk yonetim gorecek diye
O yuzden bu yurdu kın kın kınıyorum bize hic denk gelmedi boylesi en guzel caglarimizda kuruduk gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?