Düşüncesiz sevgili

Senin kendi evin barkin yok mu evladim? Yani sonucta evli degilsiniz, nisanli degilsiniz, pekala yarin obur gun ayrilabilirsiniz ee bu durumda sen sokakta mi kalicaksin? Neden bu cocukla dip dibe yasiyorsun?

E kontrol yok çünkü ben tek odada kalıyorum normalde erkek arkadaşımın da aynı yurtta odası var pek gitmez odasına

Eeeeeeeeee oyle o zaman ciksin gitsin yahu. Bu ne yuzsuzluk kendi gecenin yarisina kadar seni uyutmadigi yetmiyormus gibi elin herifini de mi getiriyor? Baskasinin odasina/evine misafir cagirmak da nedir yahu bir yasima daha girdim Sen bunun esyalarini koy bir kutuya sonra da azit gitsin kendi odasina. Senin odan mesire yeri mi??

Ben de böyle düşünüyorum. Düşünsenize geceliğinizle yatıyorsunuz. İki herif başınızda. Ben korkarım sinir olurum aynı anda

Ben de böyle düşünüyorum. Düşünsenize geceliğinizle yatıyorsunuz. İki herif başınızda. Ben korkarım sinir olurum aynı anda

Bir de kiz erken uyanicam demis, madem adamin kendi yeri de var bu ne dusuncesizlik?
O zaten apayri bir hikaye, bu kiz bir tarafta yatacak, elin herifi de onun yaninda duracak....komedi gercekten. Ben yabanci birinin yaninda uyuyamam zaten.

Bir de kiz erken uyanicam demis, madem adamin kendi yeri de var bu ne dusuncesizlik?
O zaten apayri bir hikaye, bu kiz bir tarafta yatacak, elin herifi de onun yaninda duracak....komedi gercekten. Ben yabanci birinin yaninda uyuyamam zaten.
Ben de hayatta kalma içgüdüsü gibi birşey var. Uyumak istesem bile yabancı gidene kadar sabaha kadar uyumam. Ve erkek arkadaşı kızın odasında buna musade ediyorsa çocuğunki düşüncesizlikten öte bilmem anlatabildim mi. Kızın önceki konularını okursanız Tivorlu İsmailden Leonardo Dicaprio çıkarmak uğruna kendisini paralayan bir hanımkızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…