Düşüncesizliğe iyilikle mi cevap vermeliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açmışsınız cevap yazıyoruz. Anormal bir durum mu var? Forum ya burası hani.

İşte teyzeyi utandırmak, kayınvalideden aferin almak, kocişin gözüne girmek vs.
Kocişin gözüne girmek olsaydı niyetim susardım dimi ama

Kocişin gözüne girmek olsaydı niyetim susardım dimi ama
Yooo, bak kocacım teyzen bize yapmadığı halde ben o kadar mükemmel bir insanım ki ilk gün hemen koştum tepsi tepsi yemekler taşıdım, gör beni sev beni, mükemmel bir kadınım ben meşazı olmuş tamamen.

Farklı bir bakış açısı

Ya içiniz ne kadar kötü gerçekten üzülerek okudum eşinizin teyzesi sonuçta yaşlı bı kadin ve covid hastasına bide hastaneye.yemek götürmek kimin aklına gelir ya. Bunun lafını yapmaniz bile ayıp ve sanki fırsat kollamissiniz keşke hasta.olsalarda biz.onlara yapsakta yüzlerine vursam diye Rabbim sizin kalp ve düşünce yapinizda insanlardan muhafaza eylesin herkesi yazık gerçekten

İkimizde pozitiftik fakat eşimin ciğerlerine indiği ve akciğer tutulumu fazla olduğu için hemen hastaneye yatırıldı. Benimde bünyem zayıf olduğu için tedbir amaçlı benim de yatışımı istedik.

Bir devlet hastanesinde bunu yapabilir miydiniz? Sirf fantezi olsun diye kendiniz de hastaneye yatmissiniz. Ne diye milletten beklenti icine giriyorsunuz?

Eşimin teyzesi diyince neden hemen yaşlı biri olarak algıladınız? Eşim 31, teyzesi 37 yaşında.
Gerçekten yorumunuza şok oldum. İçimin kötü olduğuna bununla mı karar verdiniz

o onu yapmadı buda bunu yapmadı demem
He içimden geçermi geçer ama dışa vuramam ayıptır yahu
Sen hem kendin yemeği götür hem kardeşi götürünce laf sok
Olmamış yani
Ya hiç gidip yardımcı olmayacak ve yemek götürmeyecektiniz yada dedikodusunu yapmayacaktınız
Birde kv yapılmış
Zati gelinmi kardeşinmi deseler kardeşini seçer

Bir devlet hastanesinde bunu yapabilir miydiniz? Sirf fantezi olsun diye kendiniz de hastaneye yatmissiniz. Ne diye milletten beklenti icine giriyorsunuz?
Fantazi olsun diye mi? Gerçekten insanların buraya yüzeysel olarak yazdığı şeyler için ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz. Benim kalbim de kapak yetmezliği var ve bünyem çok zayıf olduğu için tedbir amaçlı yatırıldım. Olur da evde tek başıma kötüleşmeyeyim diye

Yani kaldı ki özel hastanede yatışları yapılmış. Devlet hastanesinin yemekleri kötü olabilir acaba yemek mi götürsem diye aklıma gelebilir belki bir ihtimal ama özel hastanede yatan birinin yemek problemi olabileceği hiç aklıma gelmez ne yalan söyleyeyim

ozel hastanede yatan coviď hastasina yemek meyve falan goturmezdim cunku ozel oldugu icin iyi bakildiklarini dusunurdum.sadece telde bir istegibiz var mi diye sorardim.
kv kardesine istedigi kadar goturebilir ustelik tavir almak istiyosaniz sizde goturmeyeceksiniz . ilk gunu son gunu yok tavir bastan olur . garip davranmissiniz kv de goturur esinizde kendine deger vermeyeblere deger veriyosa onun problemi ama ben teyzenin yerinde olsam ozelde yatana bisi goturmezdim iyi bakliyodur diye . oyuzden bozulmazdimdada.bende ozel bir hastanede 1 hafta yattim meyve yoktu ama yemekler harija ve kaliteliydi.

Ne kadar az şey beklerseniz o kadar mutlu olursunuz. Herkes herşeyi sizin beklediğiniz şekilde düşünemeyebilir.
İnsan zor anlarında destek bekleyebilir belki ama en azından bunu cidden kendinize dert ediyorsanız , siz de hemen birşey yapmak zorunda değildiniz, yapmayabilirdiniz yani.
Yapıpta kendine dert etmeye gerek yok.
Sadece devamlı eşinizi ve sizi rahatsız edecek boyutta yardım beklenmesi ve istenmesi sıkıntı olabilir.

Siz neden teyze size illa yemek getirmeli diye bir düşüncede oldunuz ki? Getirmez istemezse. Keyfi bilir. Zorunda mı?

Kayınvalideniz götürmek istemiş o da sizi ilgilendirmez.

Burada sizi ilgilendiren durum ne?

Derdinizi kezbanvari buldum biraz maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…