Valla sen veDaha karpuz keseceğidikbaşkaları sayfalarca açıklamalar , örneklemeler, polemiklerle kendini ifade etmeye çalışır siz hemen pes ettiniz. Uykunuz mu geldi doğru söyleyin
Ne burcusun yengeç veya akrepİçimden tam olarak geçenler
Kocişin gözüne girmek olsaydı niyetim susardım dimi amaKonu açmışsınız cevap yazıyoruz. Anormal bir durum mu var? Forum ya burası hani.
İşte teyzeyi utandırmak, kayınvalideden aferin almak, kocişin gözüne girmek vs.
Naynn. YayNe burcusun yengeç veya akrep
Yooo, bak kocacım teyzen bize yapmadığı halde ben o kadar mükemmel bir insanım ki ilk gün hemen koştum tepsi tepsi yemekler taşıdım, gör beni sev beni, mükemmel bir kadınım ben meşazı olmuş tamamen.Kocişin gözüne girmek olsaydı niyetim susardım dimi ama
Farklı bir bakış açısıYooo, bak kocacım teyzen bize yapmadığı halde ben o kadar mükemmel bir insanım ki ilk gün hemen koştum tepsi tepsi yemekler taşıdım, gör beni sev beni, mükemmel bir kadınım ben meşazı olmuş tamamen.
İkimizde pozitiftik fakat eşimin ciğerlerine indiği ve akciğer tutulumu fazla olduğu için hemen hastaneye yatırıldı. Benimde bünyem zayıf olduğu için tedbir amaçlı benim de yatışımı istedik.
Eşimin teyzesi diyince neden hemen yaşlı biri olarak algıladınız? Eşim 31, teyzesi 37 yaşında.Ya içiniz ne kadar kötü gerçekten üzülerek okudum eşinizin teyzesi sonuçta yaşlı bı kadin ve covid hastasına bide hastaneye.yemek götürmek kimin aklına gelir ya. Bunun lafını yapmaniz bile ayıp ve sanki fırsat kollamissiniz keşke hasta.olsalarda biz.onlara yapsakta yüzlerine vursam diye Rabbim sizin kalp ve düşünce yapinizda insanlardan muhafaza eylesin herkesi yazık gerçekten
Bir devlet hastanesinde bunu yapabilir miydiniz? Sirf fantezi olsun diye kendiniz de hastaneye yatmissiniz. Ne diye milletten beklenti icine giriyorsunuz?
Ben zaten haklıyım demedim. Üzüldüğümü belirttim. Yorumunuz için teşekkür ederimValla ne kadar cirpinirsaniz çırpın haksizsiniz iki iki dört
Fantazi olsun diye mi?Bir devlet hastanesinde bunu yapabilir miydiniz? Sirf fantezi olsun diye kendiniz de hastaneye yatmissiniz. Ne diye milletten beklenti icine giriyorsunuz?
Yani kaldı ki özel hastanede yatışları yapılmış. Devlet hastanesinin yemekleri kötü olabilir acaba yemek mi götürsem diye aklıma gelebilir belki bir ihtimal ama özel hastanede yatan birinin yemek problemi olabileceği hiç aklıma gelmez ne yalan söyleyeyimKarşılık bekleyerek yapacağınız şeyi yapmasanız daha iyi bence. Bütün o yaptığınız yemekler, hazırladığınız meyve suları falan çöp olmuş sanki, bir kıymeti kalmamış söyleyince.
Hastanede yatan insana yemek götürmek benim de aklıma gelmez, çünkü niye hastaneye yemek götüreyim ki, çok saçma bence. Hastaneye girmek istememiş olmaları da gayet doğal şu ortamda.
Kayınvalide yapsın ama oğluna teyzesine yemek götürme konusunda ricada bulunamaz. Çünkü eşi istemiyor ve oğlu da eşine hak vermişBide kvdeniz kardeşine yemek yaparken size mi soracak kan bağı var farkindasınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?