Düşüncesizliğe iyilikle mi cevap vermeliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 3 üniversite hastanesinde kaldım yemekleri güzeldi. Özellikle ege üniversitesininki efsane. Ki zaten bildiğim kadarıyla hastaneler dışardan yemek kabul etmez normal şartlarda. Özelde de devlette de böyleydi hep bizim kaldıklarımız. Benim aklımın ucundan geçmez yemek taşımak o yüzden, kabul etmezler diye düşünürüm.

Hic birimiz muneccim degiliz. O halde “bunyem hassas” yerine yukaridaki gibi yazsaydiniz. Kaldi ki yatisimi istedik yazmissiniz; hekim gorusu de degil yani.

Ne diyeyim?

Valla yemekler çok güzel ben dayım ameliyat oldugunda yaninda kaldım bu yaz her gün etli yemek yedim devlet hastanesinde evde o kadar et yemem özelleri bilmem faaakiriz biz biliyon mu

Hastane özel bir hastane ve içeri girmelerine gerek yoktu. Asıl hastanede yatan hastaya vitaminli yiyecekler lazım çünkü hastane yemeği yemiyoruz. Sürekli dışarıdan falan istiyorduk, bunu da kendisi biliyordu
Hastane yemekleri vitaminsiz mi? Tam tersi hastalara daha uygun yemekler yapılıyor.

Valla yemekler çok güzel ben dayım ameliyat oldugunda yaninda kaldım bu yaz her gün etli yemek yedim devlet hastanesinde evde o kadar et yemem özelleri bilmem faaakiriz biz biliyon mu
Ben de bilmem bibiş abla. Ben devlet hastanesinde çalışan gariban bi doktorum

Bizim hastanenin öğle yemekleri gibiyse, üzülürdüm ama konu sahibine , ahahahahahahahahahha

Hastane yemekleri vitaminsiz mi? Tam tersi hastalara daha uygun yemekler yapılıyor.
Üstte yazdım sebebini canım. Bir sabah peynirin üstünde, hayvan pisliği olan haşlanmış yumurta koymuşlardı. Akşam yemeğinde de kapaklı köpük tabaklarda yoğurt, ana yemek, salata vs hepsi birbirine girmiş oluyordur. Oyüzden yemiyorduk. Yemek ve temizlik konusunda özensiz bir hastaneydi. Sadece orada covid alanında iyi bir doktor olduğu için oraya yatırıldık

Hic birimiz muneccim degiliz. O halde “bunyem hassas” yerine yukaridaki gibi yazsaydiniz. Kaldi ki yatisimi istedik yazmissiniz; hekim gorusu de degil yani.

Ne diyeyim?
Hekime durumu anlatınca, isterseniz sizin de yatışınızı yapalım ama eşinizin mecburen yatması gerek demişti. Oyüzden benimki insiystifliydi, önlem amaçlı

Ay o ne yahu konu sahibi konudan bağımsız olarak söylemek istiyorum, durum böyleyse bence hastaneyi uyarın ne bileyim istek kısmına falan yazın. Öğk

Öffffff vallahi okurken boğuldum Allah o teyzeye sabır versin. Bi de senaryo yazmışsınız c vitamini iyidir falan ahahah nası yaşıyosunuz bu drama queenlikle? birincisi kendinizi zorla hastaneye yatırmışsınız merdivenden 4 kat inip çıkacak kadar iyiyseniz demek ki HİÇBİR ŞEYİNİZ YOKMUŞ özel hastanede yatmışsınız yemek önünüze gelmiş. kadın evde ailesi hasta, önlerine yemek koyan yok sizin durumunuz gibi. İkincisi şu an sinirlendiğiniz şey şu: teyze sizi arayıp ALLLAAHHH RAZI OLSUN GÜZEL KIZIM SEN BİR MELEKSİN BİZ EŞEĞİZ SANA LAYIK DEĞİLİZ NOLUR BİZİ AFFET SEN NE MÜBAREK İNSANSIN dememiş. Kv de yapıyor yemek sizin bi numaranız kalmamış tüh boşa gitti kurduğunuz her şey. Olsun artık yeni bölüm daha heyecanlı olur inşallah

Ay o ne yahu konu sahibi konudan bağımsız olarak söylemek istiyorum, durum böyleyse bence hastaneyi uyarın ne bileyim istek kısmına falan yazın. Öğk
Gerekli şikayetleri yaptık aslında ama 10 gün boyunca değişen bir şey olmadı. Devlet hastaneleri de daha yoğun ve katı kurallı olduğu için orada kalma durumundaydık.

Şikayet etseydiniz bu durumu. Devlet hastanesinde defalarca yatmak zorunda kakdık çocuklarımdan dolayı. Mis gibi yemekler vardı, etli sebzeli dengeli bir şekilde. Devlette yatsaydınız keşke hem özelde tedavi ol hem böyle özensiz olunsun ilginç.

Ya he he sensin. Biz insanların vebaline girmemek için merdivenlerden yavaş yavaş inip çıkıyorduk. Zaten ben iyiydim, eşim biraz daha kötüydü.

Devlette biliyorsunuz ki covid servisleri çok yoğun ve daha katı kuralları var. Eşim özelde yatmanın psikolojik olarak kendisini daha iyi hissettireceğini söyledi. Ayrıca evet bizim bulunduğumuz şehirdeki bir devlet hastanesinin de yemekleri çok iyi

Ayrıca teyze dediğiniz kişi yaşlı biri değil, 37 yaşında

Cidden ben covidsiz halimle 4 kat merdiven çıkamam. Hastanede yatacak kadar hasta adam nasıl çıkmış ki?
Valla ne bileyim yoksa bizi kandırdılar mı ciğerleri kötü diye gerçi sonuçları farklı bi doktora daha gösterdik o da hastane yatışını önerdi. Eşim inerken değil ama çıkarken biraz zorlanıyordu ama öyle aşırı nefes nefese problemi yoktu

Katı kuralları olması normal olanı zaten. Sizin yattığınız hastanenin bahçeye inmenize izin vermesi ayrı bir tartışma konusu bu arada. Çok saçma bir durum.
Birde 4 kat iyi inip çıkabilmişsiniz zira biz eşimle odadan odaya giderken tıkanıyorduk.

En son özel hastaneye gittiğimde doktorun biri tahlil yapmadan yatış, diğeri muayene etmeden ameliyat dedi. O yüzden 48 tane özel hastane doktoru yatış dese de inanmam ben şu saatten sonra. 10 gün yatırmışlar paşalar gibi, güzel prim almışlardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…