- 29 Mayıs 2021
- 14.917
- 97.123
- 548
- 37
Merakımdan soruyorum, eşinizin teyzesine yemek götürüp götürmemesi konusuna karışma hakkı buluyor musunuz kendinizde?Hayır kesinlikle öyle değil. Ben zaten üstüme düşeni yaptım. Şimdi kv yapıyorsa yapsın ama her gün eşimi çağırıp götürelim demesini istemiyorum.
Yok hayır okudum, ama bulaşıcı bir hastalıktan yatıyorsunuz. Merdiven çıkıp inecek kadar da iyi durumunuz. Yani kimseye ihtiyacınız yok, yaşınız da genç tahmin ediyorum. Ameliyat olsanız veya başka bir rahatsızlıktan yatıyor olsanız, yakın olmalarına rağmen gelip en azından iki meyve almasalar gönül koymakta haklısınız. Ama şu durumda beklentinize anlam veremedim.Bence sizler konuyu tam okumuyorsunuz. Biz akşamları dışarı çıkıyorduk, getirip uzaktan da olsa verebilirlerdi diyorum
Sorun kv nib yapması değil, neden anlamıyorsunuz? Sürekli eşimi çağırıp şunu yaptım gel götürelim diyecek olmasıUnuttuğu şey bahsettiği kişi kayınvalidenin kardeşi.
Aynen. Vay gelinime neden yemek götürmedin diyecek hali yok. Hiç sevmem birine kızdım diye onun dostlarıyla da bozuşmayı. Herkesin kendi ilişkisi iletişimi ayrıUnuttuğu şey bahsettiği kişi kayınvalidenin kardeşi.
Evet buluyorum.Merakımdan soruyorum, eşinizin teyzesine yemek götürüp götürmemesi konusuna karışma hakkı buluyor musunuz kendinizde?
Eşinizin annesi ve teyzesi onlar. Buna müdahale etme hakkınız var mı cidden?Sorun kv nib yapması değil, neden anlamıyorsunuz? Sürekli eşimi çağırıp şunu yaptım gel götürelim diyecek olması
Aslında mesele düşünülmemekti. Yoksa yemek mevzusu bir şekilde çözülüyordu. Mesela evim hemen arkada, birşey lazım olursa bırakırız vs dememesiydiNeden bu beklenti. Zaten özel bir hastanedesiniz yemeklerini yemeyi tercih edip etmemek sizin sorununuz. Hem kv hem sizin anneniz hem siz bir şekilde çözmüşsünüz. Yani evde olsanız bir nebze haklısınız diyeceğim. O halde yemek yapamazsınız vs. Neyse de yaptığınız iyiliği insanların gözüne sokacaksanız yapmayın daha iyi.
Eşiniz de sizi dinleyecek mi peki?Evet buluyorum.
Evet, eşimin bana hak verdiğini yazmıştım zaten. Bunun için problem yaşamadık. Sadece ben keşke yaptığım iyiliği, dile getirerek hiç etmeseydim diye düşündüğüm için konu açtım. Teşekkür ederim yorumunuz için, sevgilerEşiniz de sizi dinleyecek mi peki?
Bana çok enteresan geliyor böyle şeyler.
Eşim teyzeme götüreceğim yemeğe karışamaz mesela bende ona karışmam. Teyze onun, gidecek olan o ister gider ister gitmez. Bu tarafta kafa daha rahat oluyor ama siz bilirsiniz tabi.
Anlamadığınız nokta şu. Canı istememiş, sormamış, yapmamış, düşünememiş vs sebebi her neyse sonuç olarak yapmamış. Siz bir sene bunu içinizde tutup ilk fırsatta istemediğiniz halde sırf utandırmak ya da birileri bak bak onlar yapmadılar ama arya yaptı ne iyi kadın desin diye koşa koşa bişeyler götürmüşsünüz. Beklediğiniz tepkiyi alamayınca da eşinize ve kayınvalidenize çıkışmışsınız. İçinizden geçen budur ya da değildir kesin olarak bilemem tabi ki. Ama dışarıdan böyle görünüyor.Aslında mesele düşünülmemekti. Yoksa yemek mevzusu bir şekilde çözülüyordu. Mesela evim hemen arkada, birşey lazım olursa bırakırız vs dememesiydi
Daha karpuz keseceğidikHerkese yorumları için teşekkür ediyorum. Ben anlaşılmadığımı düşünüyorum. Yada kendimi yeterince ifade edemedim. Konuyu kapatabilir miyiz?Mune
Aranmışsınız ya görüntülü filan. Geçen yıl covid süreci biliyorsunuz ki çok daha sert geçiyordu. Neyse siz hep bir bahane bulacaksınız. Ne diyim haklısınız.Aslında mesele düşünülmemekti. Yoksa yemek mevzusu bir şekilde çözülüyordu. Mesela evim hemen arkada, birşey lazım olursa bırakırız vs dememesiydi
Bu konu çok dikkatinizi çekti sanırım.Anlamadığınız nokta şu. Canı istememiş, sormamış, yapmamış, düşünememiş vs sebebi her neyse sonuç olarak yapmamış. Siz bir sene bunu içinizde tutup ilk fırsatta istemediğiniz halde sırf utandırmak ya da birileri bak bak onlar yapmadılar ama arya yaptı ne iyi kadın desin diye koşa koşa bişeyler götürmüşsünüz. Beklediğiniz tepkiyi alamayınca da eşinize ve kayınvalidenize çıkışmışsınız. İçinizden geçen budur ya da değildir kesin olarak bilemem tabi ki. Ama dışarıdan böyle görünüyor.
Konu açmışsınız cevap yazıyoruz. Anormal bir durum mu var? Forum ya burası hani.Bu konu çok dikkatinizi çekti sanırım.Teşekkür ederim yorumlarınız için. Hayır zaten benim eşimin tarafında sadece biz, kv ve teyzesi var. Yani kimse Arya ne iyi kadın bak hemen yaptı götürdü denilecek bir durum yok ortada. Allahta biliyor içimi, ne niyetle yaptığımı. Sadece böyle dile döktüğüm için üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?