• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuncesizlik degil mi bu?

2 erkek nikah gününe kadar o eşyaların içine ederler benden söylemesi. Sizin ev olmasaydı sokaktamıydı bu çocuk gitsin bi eşyalı apart ayarlasın saçmalığa bak!

Valla bizim de düğün olana kadar 2 ay gibi bir süreç eşim evimizde kaldı.Kendisi yatak odasını kullanmak istemediği için oturma odasında yatıp kalkardı.Allah var çok da dikkat ederdi eve.Kardeşi olsa da yine kabul ederdim sanırım ama ileri de daha büyük sorunlar olmaması için düğün sonrası kesin gidecek mi bu garanti olmalı.Çünkü yeni evli hiç kimse evde başka birini istemez diye düşünüyorum

o iş oyle olmaz yalnız git diyemem kardeşime lafına gelir olay demedi deme.benim yaşadıklarımı bilen bilir ben kurtuldum çok şükür. ama bu tarz bi bahaneyle eve gelenler kolay gitmiyor. allah kurtarsın diyim:işsiz:

ben de istemezdim. bi de neden son dk söyleniyor, neden fikir alınmıyor?

ayrıca eylüle zaten iki ay var. eylülde yer ayarlayabiliyorsa şimdiden ayarlasın. evlendikten sonra da evde kalacak bence.

Back
X