Iyice açıyorlar demiş de olabilir. Tam hatırlayamadımHic inanmadim bu ablaya.Hangi babayigit sonuna kadar acip evden cikiyormus
Büyük bir şey değil evet.Ne kırılacak nede kıracak bir durum yok
Ortada dertte yok aslında
Şu anda yazmak ve sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsiniz.buna mı takıldınız?
Ne bileyim, anlamadimEeee temizlik yapılırken kapılar,pencereler açık olmaz mı?
O şekilde nasıl ısınacak ki ev?
Bütün ısıtıcıları açık bıraksan aylık bir dünya fatura ödersin öyle şey mi olur kabahatlı falan değilsin doğalgazla klima bir mi ki doğalgaz da olsa temizlik yapıyorsam kapatırım, temizlik yaparken evi havalandırması gerekecek yine mi çalışacakmış klima.Merhabalar, sizlerle dertlesmek bana çok iyi geliyor. Konuya gireyim:
Bugün temizlik günüm, az once eve geldim. Sıcak bir ilde yaşıyorum, doğalgaz yaygın değildi burda 2-3 yıl öncesine kadar. Biz de yaptırmadık, taşınmaya niyetliyiz. Ama her odada klima var; mutfakta ve banyoda da duvar tipi ısıtıcı var aynı klima gibi. Her neyse bugün abla şunu dedi: " Bir tek senin evinde ve X'in evinde doğalgaz yok. Herkeste var; sonuna kadar açıp evden cikiyorlar, sıcak sıcak iş yap Ayşe diyorlar" Ben şok oldum ama daha da kotusu kirildim. "Sen zaten klima açmayı biliyorsun X abla" dedim. "Hicbir zaman açma diyen olmadi ki" dedim. Sabah evden çıkarken doğalgaz acar gibi tüm klimaları açıp, çıkılmaz ki. Sonuç olarak kem küm etti. Zaten iş yaparken sıcak oluyor dedi. Eee ne bu? Kabahatli miyim sizce?
Aynı şekilde düşündüm. Klima bozulur o şekilde ama ben açma demedim asla.Düşüncesizlik değil bence kadın saçmalamış.
İş yaparken kendi evimizde doğalgazı kapatıyoruz zaten camı filan açıyoruz ya.
Olur mu, sen düşüncesizsin, beni kötü şartlarda calistiriyorsun gibi bir ima var. Diğerleri onu düşünüyormuş da ben düşünmüyorum gibi.Ortada hic bir sey yok alinan yok kirilan yok derte yok
+1Eeee temizlik yapılırken kapılar,pencereler açık olmaz mı?
O şekilde nasıl ısınacak ki ev?
Keşke başkalarının evinde doğalgaz var; bir sende yok yerine, üşüyorum deseydi.Kadın evde üşüyor olabilir,durup dururken neden söylesin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?