Düşüncesizlik mi ettim?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Merhabalar, sizlerle dertlesmek bana çok iyi geliyor. Konuya gireyim:
Bugün temizlik günüm, az once eve geldim. Sıcak bir ilde yaşıyorum, doğalgaz yaygın değildi burda 2-3 yıl öncesine kadar. Biz de yaptırmadık, taşınmaya niyetliyiz. Ama her odada klima var; mutfakta ve banyoda da duvar tipi ısıtıcı var aynı klima gibi. Her neyse bugün abla şunu dedi: " Bir tek senin evinde ve X'in evinde doğalgaz yok. Herkeste var; iyice açıp evden cikiyorlar, sıcak sıcak iş yap Ayşe diyorlar" Ben şok oldum ama daha da kotusu kirildim. "Sen zaten klima açmayı biliyorsun X abla" dedim. "Hicbir zaman açma diyen olmadi ki" dedim. Sabah evden çıkarken doğalgaz acar gibi tüm klimaları açıp, çıkılmaz ki. Sonuç olarak kem küm etti. Zaten iş yaparken sıcak oluyor dedi. Eee ne bu? Kabahatli miyim sizce?

Son düzenleme:
düşüncesizlik etmemişsiniz.

ayrıca gereksiz bi ima olmuş. insan bu üşüyebilir, sizin de aklınıza gelmeyebilir. 'ya ben çalışırken üşüyorum. klimayı açsam evi ısıtsam sorun olur mu' demek varken neden böyle laf sokar gibi söylüyor ki?

kabahatli değilsiniz.

Ne kırılacak nede kıracak bir durum yok
Ortada dertte yok aslında

İş bitimine kadar bir leğene ılık tuzlu sunu da hazırlayın ablanın, ayaklarını dinlendirsin.

Ne gereksiz bir muhabbet... "Sizde doğal gaz yok da, onlarda var da, sıcacık oluyor da" bla bla...

Eeee temizlik yapılırken kapılar,pencereler açık olmaz mı?
O şekilde nasıl ısınacak ki ev?

Düşüncesizlik değil bence kadın saçmalamış.
İş yaparken kendi evimizde doğalgazı kapatıyoruz zaten camı filan açıyoruz ya.

Bütün ısıtıcıları açık bıraksan aylık bir dünya fatura ödersin öyle şey mi olur kabahatlı falan değilsin doğalgazla klima bir mi ki doğalgaz da olsa temizlik yapıyorsam kapatırım, temizlik yaparken evi havalandırması gerekecek yine mi çalışacakmış klima.

Kadın evde üşüyor olabilir,durup dururken neden söylesin ki ?

Eeee temizlik yapılırken kapılar,pencereler açık olmaz mı?
O şekilde nasıl ısınacak ki ev?
+1
bana eskiden gelen yardımcı ablaya ben kombiyi tarif etmeye çalışırdım telefonla
aman x açmam kızım ne gerek var zaten yanıyorum bide cam kapı açık derdi

ama ben muhakkak söylerdim
belki sizden de bunu bekledi yani baya incelik beklemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…