O zaman doğalgazsiz eve gelmemesi gerekmez mi? Hem gelip hem de sende doğalgaz yok demek doğru mu?Ben kadına hak verdim. Temizlik yapılırken cam pencere zaten açılır ama insan bi ısınmak istiyor sıcak bir ortama girmek istiyor. Ben bu havalarda açmıyorum ama kadın geldiğinde geceden açıyorum, sonuçta dışardan geliyor ve dışarısı soğuk, bi içi ısınsın ister insan.
O gelir gelmez eşim çıkıyor. Bise sormadı, biz de söylemedik. Istedigini yapabilirdi aslinda. Doğalgaz olsa kapatıp gitmezdik tabii.belliki üşümüş ama bunu söyleme şekli yanlış
doğal gazlı evler kapatmazki zaten hep açık olur
klimayı açabilirdi belki çekindi sizin söylemenizi bekledi
İş seçecek durumu yoktur belki ve tuhafına giden şeyi de söylemiştir. Ben bunda bir sorun görmedim.O zaman doğalgazsiz eve gelmemesi gerekmez mi? Hem gelip hem de sende doğalgaz yok demek doğru mu?
Çok hBu da çok abartı, ev sıcak olsa iyi olur demekle iş yaptırmanın ne alakası var? Belki kocası yok, belki evi sıcak, belki çalışmaya muhtaç. Siz de ilginçsiniz yAni. İyi o zaman onlar pisliğimizi temizliyor diye donsunlar bu mudur?
Tuhafına giden şey doğalgaz olmaması mi? Burda yaygın değil.İş seçecek durumu yoktur belki ve tuhafına giden şeyi de söylemiştir. Ben bunda bir sorun görmedim.
Nerde duracağını bilmiyorum ki, dedim zaten , sonra da "zaten iş yaparken klima olmaz" dedi. "Bu evde rahat iş yapabilmen için ne gerekiyorsa yap" dedim ben de.Senin çok değerliyse klimanın birini açıver o gelmeden önce...
Temizlik yapılırken kapı pencere açılır ev havalandırılır..yoook kabahatli değilsiniz fazla yüz vermişsiniz.ben temizlik yaparken klima açmıyorum doğal gaz zaten yok.Merhabalar, sizlerle dertlesmek bana çok iyi geliyor. Konuya gireyim:
Bugün temizlik günüm, az once eve geldim. Sıcak bir ilde yaşıyorum, doğalgaz yaygın değildi burda 2-3 yıl öncesine kadar. Biz de yaptırmadık, taşınmaya niyetliyiz. Ama her odada klima var; mutfakta ve banyoda da duvar tipi ısıtıcı var aynı klima gibi. Her neyse bugün abla şunu dedi: " Bir tek senin evinde ve X'in evinde doğalgaz yok. Herkeste var; iyice açıp evden cikiyorlar, sıcak sıcak iş yap Ayşe diyorlar" Ben şok oldum ama daha da kotusu kirildim. "Sen zaten klima açmayı biliyorsun X abla" dedim. "Hicbir zaman açma diyen olmadi ki" dedim. Sabah evden çıkarken doğalgaz acar gibi tüm klimaları açıp, çıkılmaz ki. Sonuç olarak kem küm etti. Zaten iş yaparken sıcak oluyor dedi. Eee ne bu? Kabahatli miyim sizce?
Kesinlike haklısınızBu da çok abartı, ev sıcak olsa iyi olur demekle iş yaptırmanın ne alakası var? Belki kocası yok, belki evi sıcak, belki çalışmaya muhtaç. Siz de ilginçsiniz yAni. İyi o zaman onlar pisliğimizi temizliyor diye donsunlar bu mudur?
Ben donsunlar demedim ayrıca konu sahibinin evinde donulacak bir durum yok anladığım kadarıyla her odada klima var diyor.Benim anladığım sıcak iklimi olan bir bölgede yaşadıkları yer.Kocasının olup olmadığını yada işe muhtaçlık durumunu bilemem tabiki ama paraya çok muhtaç olan biri böyle laf sokmayada çalışmaz bence ilginç olan bu abla.hem züğürtlük hem kibarlık yapmasın öyleyse.begenmiyorsa gelmez bu kadar basit.Bu da çok abartı, ev sıcak olsa iyi olur demekle iş yaptırmanın ne alakası var? Belki kocası yok, belki evi sıcak, belki çalışmaya muhtaç. Siz de ilginçsiniz yAni. İyi o zaman onlar pisliğimizi temizliyor diye donsunlar bu mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?