Düşüncesizlik mi ettim?

O zaman biz seni tutmayalım x abla, sen doğalgazlı bi ev bul bize gelmek yerine derdim ben olsam

belliki üşümüş ama bunu söyleme şekli yanlış
doğal gazlı evler kapatmazki zaten hep açık olur
klimayı açabilirdi belki çekindi sizin söylemenizi bekledi

O zaman doğalgazsiz eve gelmemesi gerekmez mi? Hem gelip hem de sende doğalgaz yok demek doğru mu?

belliki üşümüş ama bunu söyleme şekli yanlış
doğal gazlı evler kapatmazki zaten hep açık olur
klimayı açabilirdi belki çekindi sizin söylemenizi bekledi
O gelir gelmez eşim çıkıyor. Bise sormadı, biz de söylemedik. Istedigini yapabilirdi aslinda. Doğalgaz olsa kapatıp gitmezdik tabii.

Sıcak sıcak iş yap ne demek yahu. Zaten cam silecek camlar açılacak,cam kapı kapalı temizlik yapılmaz ki.
Ben İstanbulda şu anda akşamdan akşama yakıyorum ısıyı,kaldı ki sıcak bir yerdeymişsiniz klimayla ısınabildiğinize göre.
Doğru olanı söylemişsiniz. Ayrıca üsüyorum çalıştırabilirmiyim klimayı demek başka,bu söylediği bambaşka.

Çok h
İş seçecek durumu yoktur belki ve tuhafına giden şeyi de söylemiştir. Ben bunda bir sorun görmedim.
Tuhafına giden şey doğalgaz olmaması mi? Burda yaygın değil.

Temizlik yapılırken kapı pencere açılır ev havalandırılır..yoook kabahatli değilsiniz fazla yüz vermişsiniz.ben temizlik yaparken klima açmıyorum doğal gaz zaten yok.

Kesinlike haklısınız

Resmen sacmalamıs
Ayrıcada yalancı kımse sonuna kadar acıp cayır cayır yana yana iş yap demez
Guya kendısını el ustunde tutuyolarmıs
Peh...
Bence durust bı ınsana evınızın temızlıgını emanet edın

Ben donsunlar demedim ayrıca konu sahibinin evinde donulacak bir durum yok anladığım kadarıyla her odada klima var diyor.Benim anladığım sıcak iklimi olan bir bölgede yaşadıkları yer.Kocasının olup olmadığını yada işe muhtaçlık durumunu bilemem tabiki ama paraya çok muhtaç olan biri böyle laf sokmayada çalışmaz bence ilginç olan bu abla.hem züğürtlük hem kibarlık yapmasın öyleyse.begenmiyorsa gelmez bu kadar basit.

Begenmedin mi canım. Masaj yapayım mı sana temizlikten yorulduysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…