Bununla yasamayi herkesten uzak kalarak öğrenicez. Her an koyun koyuna durarak degil sevgili homo habilisler demek lazim.benzer seylerı yasıyorum kaynımlar eltımler gelelım gıdelım goruselım seklındeler ve sureklı kalabalık ortamdalar herkesle gorusuyorlar cocukları her yere gırıyor cıkıyor
mesafelı duruyorum bulusmuyorum dıye covıd hayatımızın bır parcası bununla yasamayı ogrenmek zorundasın dedıler banacahıle laf anlatmak zor
oyle de kotuyuz boyle de barı gorusmeyelım de gergınlıge huzursuzluga degsın kendı ayagımızla gıttıgıöız yerden huzursuz donmektense
cok gorusmek ısteyen acar telde goruntulu arar kahvesını yapar sohbet eder ılla mırc mırc bır arada olmak zorunda degılız dersınız sorarlarsa bosverın sız ıyısını yapıyorsunuz
Ben araya eşimi sokmam.
Kendim konuşur duygularımı ifade ederim.
Kırılırsa kırılır.
Çok dikkat edenlere bile bulaşıyor bu arada haberi olsun.
Gerçekten insanlar büyüklerden büyüklük bekliyor ama boş.
İster kirilsin ister küssün asla gorusmezdim. Ima ile degil çat çat söylerdim. Küserse de kurtulursunuz amaan
benzer seylerı yasıyorum kaynımlar eltımler gelelım gıdelım goruselım seklındeler ve sureklı kalabalık ortamdalar herkesle gorusuyorlar cocukları her yere gırıyor cıkıyor
mesafelı duruyorum bulusmuyorum dıye covıd hayatımızın bır parcası bununla yasamayı ogrenmek zorundasın dedıler banacahıle laf anlatmak zor
oyle de kotuyuz boyle de barı gorusmeyelım de gergınlıge huzursuzluga degsın kendı ayagımızla gıttıgıöız yerden huzursuz donmektense
cok gorusmek ısteyen acar telde goruntulu arar kahvesını yapar sohbet eder ılla mırc mırc bır arada olmak zorunda degılız dersınız sorarlarsa bosverın sız ıyısını yapıyorsunuz
Açık alanda buluşun , görsün sizi.
Açık alanda görüşün. Koronanın ne zaman geçeceği belli değil, insanlar yeni bir düzen oluşturuyor kendine. Aylarca çocuğunla görüşmemek evet zor. Evde istemeyebilirsiniz, o da hakkınız. Ama bir alternatif gösterin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?