Düşüncesizlikten nefret ediyorum

Bir arıyoruz şurada gezmedeyim, bir arıyoruz kuafördeyim saçımı boyatıyorum, bir arıyorum balık yiyoruz
Hayır ben işim olmadan kalabalığa girmemeye internetten halletmeye çalışıyorum, mümkün olduğu kadar insanlarla az temas etmeye çalışıyorum

Gelme diyeceksin

Bir yakınımız aylardır gelelim gidelim modunda hepsine bir şey buldum

En son geçen Pazar piknik demişti hava yağmurlu dedim

Bence piknik vs daha tehlikeli ister istemez yakınlaşılıyor yeniyor içiliyor

Kısa süreli büyük masalı açık havalı bir mekan

Evet çay kahve deyip yine inecek maske ama bebeği kucağa vermezsin uzak durursun

Bir şey derse de buna şükret yoksa onu da bulamayacağız sokağa çıkma yasağı gelecek dersin

Gülümseyerek okudum yazdığınızı çünkü benim için mesele zaten kuralların aşılması, kadın anlamıyor :)
Yazın vaka az diye istediği gibi görebiliyordu kucağına da alabiliyordu.
Ben bebeği şöyle karşıdan göstersem ertesi gün akrabalar arasında manşet "Chek bebeği bana göstermiyor aldı kenara çekti." Çünkü bu dünyada yaptığımız her hareketi kişisel algılıyor.

yok yok bunlar yaş aldıkça cocuklaşıyor geriye gidiyor..
benimki görümcemde kalıyor normalde sıkıldım deyip geldi..3 hafta kaldı..
sagolsun aynen dediğin gibi hava almaya dışarı cikmalar, pazar kalabaligina girmeler, ustelik yaş 80 küsür eli ayağı tutmuyor doğru düzgün..
gebeligimin 7.ayinda idim benide yaninda götürme kendini taşıtma derdindeydi ama bu halimle ne işim var disarida sende çıkma anne dedikçe maskeye güvenip çıktı gezdi geldi..

ama sorevin icinde de beni düşünüyor güya.. üşütme,uzan, dinlen..
şükür gitti de 2 haftadir uzanıyorum dinleniyorum..

Ne güzel anında yaparım

Duysun akrabalar

O derse ben de iki kat derim kocamannnn babaannesi düşünmüyor tecrübeli güya ben bu genç halimle biliyorum ki bebeğin bağışıklığı henüz tam gelişmedi onu koruyorum

Evet yüzünüze haklısın demeseler de herkes doğrusunu yaptığınızı bilir

Yani bana laf anlamaz cümlesi kusura bakmayın ütopik geliyor zira konu bebek ve kovid ise kuralım belli uymazsan asla görmezsin derim kendi anneme de Kv ye de

Uymazsa da göstermem asla kim ne derse desin

Kv ile aynı şehirdeyiz en son 2019 kurban bayramında gördüm

Baharda görüşmek mümkün olmadı virüs var diye bayramda da virüs diye gitmedik vs

Risk var zira evde yatalak hasta var ya virüs götürürsek dedik bitti bizim için kime ne anlattıysa anlattı hiç beni alakadar etmez

Eşimin ablası neden gitmiyorsunuz onlarda virüs yok evden çıkmıyorlar dedi iyi de bizde varsa dedik sizde de yok iyisiniz dedi o iyisiniz dedi diye gittik mi hayır ama kendisi gitti mi tabii hem de birçok kişi ile de görüşüp sonra gü

kv yi bu aşamada dizginlemezseniz hiç dizginlenmez tüm akrabalar duysun gelin bebeği göstermiyor diye bir çoğu takdir eder

Covit hayatımızın bir parçası, onunla yaşamayı öğreneceksin diyenler çok haklı. Baya sürecek gibi bu illet. Ama yanlış bildikleri şey şu, onunla yaşamayı onlar öğrenmeli, covit ortada kol gezerken kafe avm akraba ziyareti olmamalı, çalışan kesim hariç dışarı çıkılmamalı.. hayat eskisi gibi devam etmemeli, covit ile yaşamak bunu gerektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…