sert konuşabilirim baştan özür diliyorum
arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.