merhaba kızlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum 2.5 yıla yakın bir beraberliğim var artık son zamanlar bende bir takım guvensizlikler oluştu zaten yapı olarak da şüpheli biriyimdir. bır gun bulustgmzda cep telınden şifre alıp gsm operatorunden fatura dökümanlarını çıkardım kendsının 2 yaş küçük bir erkek kardeşi var tabi onun da kız arkdşları var kendı hattı kntrlu oldgu ıcın annesı babası kardeşi erkek arkdsmın hattını kullanırlar bende faturaları takıp etmeye basladım. yabancı numaralar cıktı ben kardesının kız arkdslarıdır dye ustelemedım taki bir numara bulana kadar sevgılımın erkek kardesı aksam işe gdyr gece gelyr gunduz çalısmyr sevglmde evıne yakın bır yerde sabah 8 aksam 5 çalısır bu buldgm numara gunduz erkek arkdsmın işte oldgu saatlerde uzun uzun knslms dıkkatımı sadece bu numara çekmesı dger numaralar aksam arandgı ıcın annesı babası knsmsdr dye dusundum bu numara kafamı kurcalamaya basladı bır yandan da boyle bır sey olamaz dyrm yapmaz dyrm bu gun tekrar baktım dokumanlara sabah yaklasık 1 saat knslms cıldrdım aradım hemen ben knsmadm dyr kım knsdu o zaman dedım kardesım knsmstr dye sabah sabah yanına mı gelyr dedım evet dedı uymyr dedı numarayı verdım bır bayan bu aradı bu x bayan annesının yakın arkdsıymıs bu arada annesı gençtr sevgılımın yan yana geldm mı abla kardes gbı gozukurler bu kadında 37 falan yaslarında bekar evlenmemıs bır ara kışın bu kadın ve kardesı sevglmın evınde kalmıslardı annesının cocukluk arkdslaryms cok samımılerms bende kızmstm bekar kadının ne ısı var dye o da bana kızmstı annem yasındakı kadından mı kıskanyrsn dye. bu kadın sevglımın erkek kardesının facesınde eklı knsmaları da var samımıler. erkek arkdsmın facesınde kayıtlı dgl. ben dedım sen knsyrsn kardesın dgl yemınler ettı defalarca oyle bır sey yok benım samımıyetım yok kardesım knsyr dye annesıyle de knstm annesı de o kadın ıcın senı bılyr dugununuze de gelıcek oyle bır sey olamaz falan dedı bu arada ben ılk ona numaraya sordgmda bılmyrm dedı snra annesının cebıne bakmıs o kadının ısmını görmus snra baktım telı mesgul onunla knsyr madem annesının cep telınde o kadına aıt oldgnu anladı numarayı daha nıye arayır knsyr kızlar kafayı yıycgm yha guya dedgne göre bu kadınlar erkek arkdsmın kucuklgunu bılırlerms arada 13 yasş var dusundkce cıldryrm bu kadın ıst dısında doguda yasyr offff sızce boyle bır sey varmdr