- 6 Kasım 2014
- 2.904
- 7.948
- 158
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Aynı dili konuşmuyor muyuz acaba?Banlari sorgulamak bize düsmez hanfendi yetkililer varken konuya yorum yapmak herkesin hakki ben bunu savunuyorum.
Aynen oyle arkadasim tesekkur ederim bende bunu savunuyorum iste kisi gercek olabilir ama konuyu pek gercekci bulmuyorumAslında konu içeriği gerçekte olmayabilir.Biz sadece gerçek varsayıyoruz.Zira yetkililerimiz konuya değil, kişiye gerçek dediler.Konunun gerçek olup olmadığını zaten kimse bilemez.Eski üye olduğunu söyledikleri için gerçek kabul ediyoruz.
Tamam inanmayabilirsiniz, ben de koşulsuz şartsız inanmadım, ama kadının açısından bakınca banları hâla haklı görmüyorsanız bir şey diyemem.
OlabilirAynı dili konuşmuyor muyuz acaba?
Ben nerde aksini söyledim?
kesinlikle makamları iletilesi bir durum a) B) c) Şıkları var.İnşallah yakın zamanda çözülür.Aslında şöyle bir şey de düşündüm. Daha önce bu video birisine gönderildi ve o kişi de aralarındaki husumetten dolayı olabilir intikam almak istedi, bu kadının numarasını adını soyadını her şeyini paylaştı bu videoyla birlikte. Bu yüzden İnstagram WhatsApp falan sil demiş olabilir.
Ya da konu sahibi aslında rüyasında sürekli görmesinin sebebi gerçekte bu videonun silinmemesi ve internete koyulmuş olduğunu bilmesi! Ama buraya bunları yazamıyor.
Niye herkes banlandı ve inanması neden bu kadar zor?
Telefonunu format atıp sattıysan sapık ve salak ruhlu insanlar onu geri getirmenin binlerce yolunu bulabilir ve internete konulabilir.
Hackerlıkla uğraşan birinden duymuştum ki amatördü, evde 7 tane telefonum var hiç birini satmam, bilgilerim ifşa olacağına param çöpe gitsin diyordu.
bu büyük ihtimal kocasının işi.Neden evden bir hışımla çıkıp gidiyor.Virüs vs. diye saçmalamaya başlamış daha sonra.
Niye herkes banlandı ve inanması neden bu kadar zor?
Telefonunu format atıp sattıysan sapık ve salak ruhlu insanlar onu geri getirmenin binlerce yolunu bulabilir ve internete konulabilir.
Hackerlıkla uğraşan birinden duymuştum ki amatördü, evde 7 tane telefonum var hiç birini satmam, bilgilerim ifşa olacağına param çöpe gitsin diyordu.
Ben o dediğiniz yabancı sapık ruhlu birinin yaptığına inanmıyorum. Eşi yaptı diye düşünüyorum. Çünkü o dediğiniz sapık ruhlu biri yapsa hemen şak diye o Videolar bulunmaz.Niye herkes banlandı ve inanması neden bu kadar zor?
konuyu çelişkili mesajları çürütmüş olması sanırım her şeyi açıklamamasından kaynaklanıyor. Bence açıklamadığı ayrıntılar var ...
Ben o dediğiniz yabancı sapık ruhlu birinin yaptığına inanmıyorum. Eşi yaptı diye düşünüyorum. Çünkü o dediğiniz sapık ruhlu biri yapsa hemen şak diye o Videolar bulunmaz.
Anladım, yanlış anlamış olabilirim.yalnız o konuda yanlış anlaşılma oldu sanırım. kendi adıma haklı bulmuyorum demedim. kurallar belli yorumları yapanlarda göze alarak yapıyor. tercih meselesi sonuçta kimse zorlamıyor yorum yazalım diye. yazık oldu dedim. hani fake olduğunu düşündükleri konu gerçek çıktı baabında..
Belli ki ağır bir fantezi uyguladılar. Kınanacak durum değil sevebilir bu durumu. Ne bileyim kelepçe ,lise kıyafeti, mutfak, banyo, salon, kedi kız, oral vs.. aramayı daraltacak şeyler yaşandıysa bulması kolay olur. Garip değil yani.Ben inanmamazlık etmiyorum mesela ama yani onca video arasından kendilerininkini nasıl bulduklarını anlayamaıyorum var mıdır bunun bir izahı ? Kolay mı bu kadar? Ben bir makale arıyorum bulamıyorum mesela 2 gün falan araştırıyorum ne bileyim bana tutarlı gelmiyor bu durum.
Yani işte adam biliyor hatta kendi sitesi de olabilir, para kazanıyordur falan filan. Of çok kötü bir şey kadın da hamile bunları derken çok üzülüyorum ama altından çok kötü şeyler çıkacak maalesef ki.+ adam direk bulabileceği şekilde aratmış..
ence sarışın amatör filan yazınca şıp diye bulmadı onu uyduruyor konu sahibinin eşi.Öyle bile olsa
İsim-soyisim, vücut ölçüleri ile
Arama yaparak tüm samimiyetimle soruyorum, kendi videolarına ulaşmış olmaları size inandırıcı geldi mi?
Hadi diyelim inanmadık sorduk
Akabinde aslında onlarla değil liseli, sarışın büyük bilmem ne bu şekilde bulmuş gibi bir cevap verdi.
Madem açıklayamadığı şeyler var arkadaşlar biliyorum inanması güç
ama bazı detayları veremiyorum
Bunlara takılmayın
Bu videodan nasıl kurtulabiliriz deseydi bu konu bu hale gelmezdi.
Yani dediğim gibi ben hala kendi konusunu üyelerin değil
Kendisinin bu hale getirdiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?