Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Geyik demeyelimde konuyu ciddiye almama bazen erkek uyler yaziyor onlarla ciddi mi konusalim yani kahveli hanim
Nasıl istiyorsanız öyle konuşun da sonuç konu gerçek.
Konu sahibi eksik anlatmış olabilir, kocası tarafından kandırılmış olabilir, başka bir şey olabilir, panik haldeki bir kadının konusunda bu kadar geyik dönüyorsa ban da olacak tabii ki.

Şimdi kime göre neye göre denebilir ama bazı konular yalan olduğunu bas bas bağırıyor, bazı konular muallakta kalıyor.
Biraz duyarlı olsak ölmeyiz.
 
konularina istisnaden kafa bulan kk cevabini alir.
Ve banlanip gonderilir.Kimin hangi konuya ne yazip yazmicagi kisiye kalmistir.Herkesin hadiini asmadan fikrini paylasin yok sa aa dur bakaym bu gercekci gorunmuyor diye hemn kib licekmiyiz yani.
Yazdığınızdan bir şey anlamadım ama neyi savunuyorsunuz ki? Sizin de böyle bir konunuz ya da farklı bir konunuz olabilir, gelip dalga mı geçmeli insanlar? Bunu mu demek istiyorsunuz? Bence o giden insanlara da bu yakışmıyor, dalga geçmek, tiye almak onlara da yakışmıyor genel olarak hepsi mantıklı cevap yazan arkadaşlar çünkü.
Ayrıca bir kural var inanmadığınız bir konu varsa kibleyin. Bildiğim kadarıyla geyik yapmak yasak.
Neyse daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum.
 
Silininebilir ama yeniden yüklenemez değil mi?
Telefon bilgisayar gibi elektronik aletleri kesinlikle satmayın diyorlar silinsede bir yerlerde kalıyormuş
İnşallah halledersiniz geçmiş olsun
Siz şuan bebeğinizi düşünmeye çalışın neyseki yüzünüz belli değilmiş omunla rahatlatmaya Çalışın kendinizi
 
Ee yani simdi editorler gercek oldugunu soylemeseydi hala inanmazdim konuya hep reklam icerikli yazilar yazmisti yok bilmem ne gogslu sarisin.
Bu kadar ayrintiyi bilmek zorunda degiliz alin aratin bulun dermis gibi.
Size yabanci gelmimiyormus demek .Hayat gorusleri farkli farkli iste bu da fikir özgurlugudur .
Herkes tabikide haddini bilir ve ona gore yazar.
 
Konu sahibi rüyasında görüyo ifşa olduk demiş rüyasında eşine. Sonra eşine dito bi baksana ben rüya gördüm diye. Eşide bakıyo. Sonra adam giyinip cıkıyo tüm hesapları sil kapat diyo..
 


konuyu çelişkili mesajları çürütmüş olması sanırım her şeyi açıklamamasından kaynaklanıyor. Bence açıklamadığı ayrıntılar var ...
 
Ya bırakın Allah aşkına hiç inandırıcı değilsiniz. Videoyaya aldıysa internette ne işi var? internete ne zaman koymuş? sildiyseniz silinmiştir yani. Kaldı ki sizin vücut ölçülerinizi yazınca hemen nasıl siz çıkıyorsunuz hem de seneler sonra çünkü olay siz evlenmeden önce olmuş. Tak diye nasıl çıkabilirsiniz çok saçma vücut ölçüleriyle kadın arandığını ilk kez duydum.

Sizin görüntüleriniz internette paylaşılırsa yayılır ancak. Hem yine başka saçmalık bunun ınstagram whatsappşa ne alakası var ne yüzünüz var ne isminiz cisminiz kim size nereden ulaşacak görselerde nasıl tanıyacak elalem. Bu zamana kadar birşey olmamış da seneler sonra mı tanıyacaklar herkeste o sitelere girip bakacak aaa şıu kişi ben bunu tanıyorum m diyecek baştan sona safsata hepsi. Kafa bulacak başkalarını bulun çok boş zamanınız var galiba.
 
Tamam inanmayabilirsiniz, ben de koşulsuz şartsız inanmadım, ama kadının açısından bakınca banları hâla haklı görmüyorsanız bir şey diyemem.
 
Aslında konu içeriği gerçekte olmayabilir.Biz sadece gerçek varsayıyoruz.Zira yetkililerimiz konuya değil, kişiye gerçek dediler.Konunun gerçek olup olmadığını zaten kimse bilemez.Eski üye olduğunu söyledikleri için gerçek kabul ediyoruz.
 
Bende seni anlamadim arkadasim konu gercek .
Burda sorun yok kimse tabikide dalga gecemez biz dertlerimizi üzuntulerimizi paylasiyoruz millet dalga gecsin diye degil.
Konu sahibinin hatasi daha anlasilir ve guzel usluple yazmamasi konuyu fake mi sorularini dogurdu dogal olarak .
 
Eğer eşiniz kendisi yüklemediyse elin Rus sitesinde onca içerik arasından sizin videonuzu nasıl bulsun yahu ? Akıl var mantık var,internet aleminde binlerce onbinlerce içerik var öyle ha deyince bulunuyor mu bu tip şeyler ?
Konu fake mi bilmem ama eğer değilse eşiniz zamanında baya bile isteye yüklemiş sonra siz konusunu açınca aklına gelmiş ve özellikle o siteye ulaşacağı şekilde aratmış. Başka izahı yok bunun.
 
bu büyük ihtimal kocasının işi.Neden evden bir hışımla çıkıp gidiyor.Virüs vs. diye saçmalamaya başlamış daha sonra.
 
bu büyük ihtimal kocasının işi.Neden evden bir hışımla çıkıp gidiyor.Virüs vs. diye saçmalamaya başlamış daha sonra.
Aslında şöyle bir şey de düşündüm. Daha önce bu video birisine gönderildi ve o kişi de aralarındaki husumetten dolayı olabilir intikam almak istedi, bu kadının numarasını adını soyadını her şeyini paylaştı bu videoyla birlikte. Bu yüzden İnstagram WhatsApp falan sil demiş olabilir.
Ya da konu sahibi aslında rüyasında sürekli görmesinin sebebi gerçekte bu videonun silinmemesi ve internete koyulmuş olduğunu bilmesi! Ama buraya bunları yazamıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…