- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Nasıl istiyorsanız öyle konuşun da sonuç konu gerçek.Geyik demeyelimde konuyu ciddiye almama bazen erkek uyler yaziyor onlarla ciddi mi konusalim yani kahveli hanim
Yazdığınızdan bir şey anlamadım ama neyi savunuyorsunuz ki? Sizin de böyle bir konunuz ya da farklı bir konunuz olabilir, gelip dalga mı geçmeli insanlar? Bunu mu demek istiyorsunuz? Bence o giden insanlara da bu yakışmıyor, dalga geçmek, tiye almak onlara da yakışmıyor genel olarak hepsi mantıklı cevap yazan arkadaşlar çünkü.konularina istisnaden kafa bulan kk cevabini alir.
Ve banlanip gonderilir.Kimin hangi konuya ne yazip yazmicagi kisiye kalmistir.Herkesin hadiini asmadan fikrini paylasin yok sa aa dur bakaym bu gercekci gorunmuyor diye hemn kib licekmiyiz yani.
Ee yani simdi editorler gercek oldugunu soylemeseydi hala inanmazdim konuya hep reklam icerikli yazilar yazmisti yok bilmem ne gogslu sarisin.Nasıl istiyorsanız öyle konuşun da sonuç konu gerçek.
Konu sahibi eksik anlatmış olabilir, kocası tarafından kandırılmış olabilir, başka bir şey olabilir, panik haldeki bir kadının konusunda bu kadar geyik dönüyorsa ban da olacak tabii ki.
Şimdi kime göre neye göre denebilir ama bazı konular yalan olduğunu bas bas bağırıyor, bazı konular muallakta kalıyor.
Biraz duyarlı olsak ölmeyiz.
Konu sahibi rüyasında görüyo ifşa olduk demiş rüyasında eşine. Sonra eşine dito bi baksana ben rüya gördüm diye. Eşide bakıyo. Sonra adam giyinip cıkıyo tüm hesapları sil kapat diyo..konuya inanmadığım için yazmamıştım. madem kazen gerçek dedi sorayım o zaman.
P Pembesevdalisi eşin neden 5 sene önceki videoyu arattırdı?
ve sen nasıl hemen adamın apar topar çıkmasını 5 sene önceki videoya bağladın hemen?
birine bir şey mi oldu vs gibi birşey gelir insanın aklına ilk..
Üye gerçek olabilir, konusu da.
Ama bir şey yaşanmışsa ve gerçekse biraz da olsa tutarlı olmalı.
Konu sahibi
Bir yerde görüntülerin ocak ayında paylaşıldığını söyledi ki neredeyse 1 yıl demek bu
Bazı yerlerde yeni paylaşılmış onun için hemen çıktı dedi.
Bir yerde benim adımla vücut ölçülerimle arama yaptı dedi
Bir yerde adımla çıkmamış zaten sarışın liseli vs..şeklinde bulmuş dedi.
İlk 2 alıntıda videoyu kendisi izlemiş gibi çok net ifadelerde bulunurken
3. alıntıda ben izlemedim zaten demiş.
Son alıntıda ben rüya görmesem eşimin arayacağı yoktu derken
İlk alıntıda eşimin aklına gelmiş öyle bakmış demiş.
Bana göre en tuhaf olanı da tanıdık biri izlerse eşimi ve beni sesimizden tanıyabilir kısmı.
Sevişirken bir insan konusuyor olsa bile o kadar ah oh arasında kim kimin sesinden aaa bu bizim pembe değil mi yaw der :d
Adliye, evden çıkma oralara hiç girmiyorum bile.
Bazen evet burada çok gereksiz üzerine gitmeler olabiliyor ama bu konu bu hale geldiyse
Bunda en büyük pay konu sahibinindir.
Konuyu açarken net olamadıysa sonrasında yazdıklarıyla düzgün bir hale getirebilirdi anlaşılamayan noktaları.
Her yazdığı bir önceki yazdığını çürüttü.
Tamam inanmayabilirsiniz, ben de koşulsuz şartsız inanmadım, ama kadının açısından bakınca banları hâla haklı görmüyorsanız bir şey diyemem.Ee yani simdi editorler gercek oldugunu soylemeseyfi hala inanmazdim konuya hep relam icerikli yazilar yazmisti yok bilmem ne gogslu sarisin.
Bu kadar ayrintiyi bilmek zorunda degiliz alin aratin bulun dermis gibi.
Size yabanci gelmiyormus demek .
Herkes tabikide haddini bilir ve ona gore yazar.
Aslında konu içeriği gerçekte olmayabilir.Biz sadece gerçek varsayıyoruz.Zira yetkililerimiz konuya değil, kişiye gerçek dediler.Konunun gerçek olup olmadığını zaten kimse bilemez.Eski üye olduğunu söyledikleri için gerçek kabul ediyoruz.Ee yani simdi editorler gercek oldugunu soylemeseyfi hala inanmazdim konuya hep relam icerikli yazilar yazmisti yok bilmem ne gogslu sarisin.
Bu kadar ayrintiyi bilmek zorunda degiliz alin aratin bulun dermis gibi.
Size yabanci gelmiyormus demek .
Herkes tabikide haddini bilir ve ona gore yazar.
Bende seni anlamadim arkadasim konu gercek .Yazdığınızdan bir şey anlamadım ama neyi savunuyorsunuz ki? Sizin de böyle bir konunuz ya da farklı bir konunuz olabilir, gelip dalga mı geçmeli insanlar? Bunu mu demek istiyorsunuz? Bence o giden insanlara da bu yakışmıyor, dalga geçmek, tiye almak onlara da yakışmıyor genel olarak hepsi mantıklı cevap yazan arkadaşlar çünkü.
Ayrıca bir kural var inanmadığınız bir konu varsa kibleyin. Bildiğim kadarıyla geyik yapmak yasak.
Neyse daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum.
bu büyük ihtimal kocasının işi.Neden evden bir hışımla çıkıp gidiyor.Virüs vs. diye saçmalamaya başlamış daha sonra.Neyse konu sahibi size diyeceğim ben de bazı arkadaşlara katılıyorum. Ya videoyu başkasına göndermişti ve o kişi de bunu tehdit ediyor ya da aslında ortada video falan yok eşiniz bir haltlar karıştırmış ve borcu var, bu bahaneyle arabayı satıp borcu ödemeye çalışıyor. Her iki türlü de çıkaracağımız sonuç; iğrenç bir adamla evlisiniz.
konuyu çelişkili mesajları çürütmüş olması sanırım her şeyi açıklamamasından kaynaklanıyor. Bence açıklamadığı ayrıntılar var ...
Banlari sorgulamak bize düsmez hanfendi yetkililer varken konuya yorum yapmak herkesin hakki ben bunu savunuyorum.Tamam inanmayabilirsiniz, ben de koşulsuz şartsız inanmadım, ama kadının açısından bakınca banları hâla haklı görmüyorsanız bir şey diyemem.
Aslında şöyle bir şey de düşündüm. Daha önce bu video birisine gönderildi ve o kişi de aralarındaki husumetten dolayı olabilir intikam almak istedi, bu kadının numarasını adını soyadını her şeyini paylaştı bu videoyla birlikte. Bu yüzden İnstagram WhatsApp falan sil demiş olabilir.bu büyük ihtimal kocasının işi.Neden evden bir hışımla çıkıp gidiyor.Virüs vs. diye saçmalamaya başlamış daha sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?