Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Internetten bazi resimlerin silinmesi icin isteniyor ucret.Miktarini bilemiyorum ama.

Konu sahibi esine guveniyor. Guvenmedigi baska bir olay olduguna inaniyorum. Hesaplarinin ele gecirildigine veya birilerinn eline gectigi paniginimi yasadiki acaba cunku esiyle ilgili hic toz komdurmuyor. Bu videoya isim koyup ortak kullandklari bir fake hesaba mi paylasmislardiki isin icinden cikamiyoruz yokk birde hep esine sormus surekli ya video ortaya cikarsa diye 5 yildir zmn zmn panik icndeymis zaten. @Turkish delightt

Dünyanın en büyük sektörlerinden biri bahsettiğimiz alan yalnız. Ha deyince bulunamaz mümkün değil. Hele 1-2 saat içinde bulmanın mümkünatı yok tabi eğer o siteye kendisi yüklemediyse

Internetten bazi resimlerin silinmesi icin isteniyor ucret.Miktarini bilemiyorum ama.
Fakat bunun için dava açılması lazım, mahkeme görülmesi lazım. Ben şimdi adliyeye gidip şu fotolarım silinsin dediğimde savcı bana:”tamam kardeş şu kadar para ver yarına hepsini silicem” mi der?

.....
Arama yaparak tüm samimiyetimle soruyorum, kendi videolarına ulaşmış olmaları size inandırıcı geldi mi?
.......

Şu açıdan bakın ; ya kendisinin de böyle bir çarpıklık konusuna eğilimi var ise ? Yani çek videoyu gönder ! Belki bunun ileride yaşayacağı pişmanlığı geçmişte tahmin edemedi. Eşi ile böyle bir şey yapmış olamaz mı ? Bunu yazsa daha beter taşlanacaktı. İkinci üyelik ama @mune ve ben kim olduğunu bildiğimizden bu kadar ayrıntıya girmek istememiş olabilir mi ?

Belki geçmişte swinger bir eğilim vardı, belki teşhirden hoşlanıyordu ? bunlar sadece tahmin...

Eğer işin içinde şantaj varsa -ki bence kesinlikle adliye işi değil ortada tehdit var- bu iş sadece arabayla kalmaz..
Bir insanı namusuyla, şerefiyle tehdit eden adam sadece araba parasıyla yetinir mi?

Ben o dediğiniz yabancı sapık ruhlu birinin yaptığına inanmıyorum. Eşi yaptı diye düşünüyorum. Çünkü o dediğiniz sapık ruhlu biri yapsa hemen şak diye o Videolar bulunmaz.
Ben biraz iyi niyetli düşünüyorum ( aslında olasılık olarak sizin teziniz daha kuvvetli )
İnsan evlenmeyi düşündüğü kişiye bunu yapmaz,
Eğer bunu yapacak karakterde ve tiyniyette ise zaten evlenmez.
Ay ne bileyim üzüldüm valla.

Ben mesela tesettürlüyüm, türlü türlü foto çekiyorum kendimi yerine koyamıyorum konu sahibinin, çok ağır travma ve pişmanlık olurdu.

Üyenin 5 yıllık üye olması dahi fake konu üretemeyeceği anlamına gelmiyor zaten, burada 1 yıldır erkek olduğu halde muhafazakar üyelerle canımlı kuzumlu konuşarak cinsel içerikli sohbet yapan birisi ortaya çıktı. Erkek ya da kadın fark etmez, konusu tutarsız ve saçma şeyler var. İkinci üyelik açıyorsun madem doğru anlat.

Evet ben de öyle düşündüm. Yoksa rüyasında görüp endişe halinde olmaz.

Mahkeme icin ucret odemistir zaten.
Yoksa oradaki memurun yapabilecegi bir islem tabi ki degil.

Parayi savcilik istiyor diyorsa esiniz uber sacmalamis.
Yayinlayan site istiyorsa tehdit harac gibi onu bilemem.
Ama her halukarda esiniz sizi iyi tongaya getiriyor haberiniz olsun.

Dünyanın en büyük sektörlerinden biri bahsettiğimiz alan yalnız. Ha deyince bulunamaz mümkün değil. Hele 1-2 saat içinde bulmanın mümkünatı yok tabi eğer o siteye kendisi yüklemediyse
İnanmak istemiyorum insan çocuğunun annesini böyle teşhir edemez.
Allah’ım ne günlere kaldık

Benim anlamadığım tek yer ,face insta kapandı okey, ama WhatsApp neden siliniyor ki?

Ben çekmiyorum artık.
En basitinden yeni telefon alınca eskiyi satıyoruz işte.
Sapık ruhlu birine denk gelmek de var.
Gerçi ne yapsın benim saç baş dağılmış pijamalı fotoğraflarımı:)

Böyle de olabilir, aslında kadın başkasıyla ilişki yaşadı ve eşi videoya çekti ya da eşiyle yaşadı başkası videoya çekti ve o videoyu o 3. kişiye de attılar hatta kendileri siteye yükledi. Bilerek yüzlerini göstermeden çektiler bu yüzden de . Çünkü iki kişi ilişki yaşadığında telefonu başka kişinin tutup çekmesi lazım, o telefon öyle duramaz çünkü. Yani aslında altından o kadar çok şey çıkar ki en doğrusunu konu sahibi söyler.
Her türlü çok kötü bir durum.

Pat diye kendini dışarı atması videoyu paylaştığı kişi veya kişilerin yanına gittiğini gösteriyor.
Biri o video üzerinden para kazanıyor bence. Silmek için para istiyor olabilir.
Lakin bir kere nete düştüyse hepsini kaldırmak zor. Yasal yollara başvurmalısınız. Diğer türlü her paylaşan para ister sizden.

Bir de eşini suçlamadan düşünürsek belki de telefon bozulunca tamire verdiler ve sildik sandıkları video geri yüklendi. Biri de hemen kendi telefonuna gönderdi..
Geçenlerde biri konu açmıştı "beni fotoğraflarımla tehdit ediyor" diye. Başkaları da bana da yapıldı diye onayladı..

Bu videoyu kimin yüklediği ancak savcılık yoluyla bulunabilir P Pembesevdalisi

Benim de telefonum aktifken sildim sandığım fotoğraflar bilgisayara bağlanınca başka klasörlerden çıkabiliyor..

rüya işin kılıfı bence geldiğinde açık açık her şeyi yazsın ki ona göre yorumlar gelsin...
Eğer eşi böyle birşey yaptı ve sonrasında sildiyse ve dağıldığından şüphe etmeye başladıysa, ufaktan ufaktan kadının aklına bunu sokmuş olabilir.
Dan diye aratsa ne alaka nerden aklına geldi de bu kelimelerle arattın der, kendine inandıramazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…