- 23 Ağustos 2011
- 954
- 1.185
- 313
- 33
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Bir de sürekli mesaj geliyor telefonlara: “ kendilerini hakim savcı polis diye tanıtıp sizden para isteyenlere inanmayın ve hemen 155i arayın”
Bunu da eşinize deyin. Böyle bir şey için adliyede para isteyen kişi zaten dolandırıcıdır.
Belli ki ağır bir fantezi uyguladılar. Kınanacak durum değil sevebilir bu durumu. Ne bileyim kelepçe ,lise kıyafeti, mutfak, banyo, salon, kedi kız, oral vs.. aramayı daraltacak şeyler yaşandıysa bulması kolay olur. Garip değil yani.
Fakat bunun için dava açılması lazım, mahkeme görülmesi lazım. Ben şimdi adliyeye gidip şu fotolarım silinsin dediğimde savcı bana:”tamam kardeş şu kadar para ver yarına hepsini silicem” mi der?Internetten bazi resimlerin silinmesi icin isteniyor ucret.Miktarini bilemiyorum ama.
.....
Arama yaparak tüm samimiyetimle soruyorum, kendi videolarına ulaşmış olmaları size inandırıcı geldi mi?
.......
Ben biraz iyi niyetli düşünüyorum ( aslında olasılık olarak sizin teziniz daha kuvvetli )Ben o dediğiniz yabancı sapık ruhlu birinin yaptığına inanmıyorum. Eşi yaptı diye düşünüyorum. Çünkü o dediğiniz sapık ruhlu biri yapsa hemen şak diye o Videolar bulunmaz.
tabi eğer o siteye kendisi yüklemediyse
Ya herkes koca kişisine odaklanmış ama kadının dediği şeye inandınız mı? Beş yıl önce bir video çekip siliniyor, sonra kadın bi rüya görüyor uyanıyor bir de bakıyorlar tam o sırada video paylaşılmaya başlamış!
Hayırdır kardeş cinli misin?
Üye gerçek olabilir konu tamamen uydurma.
Evet ben de öyle düşündüm. Yoksa rüyasında görüp endişe halinde olmaz.Şu açıdan bakın ; ya kendisinin de böyle bir çarpıklık konusuna eğilimi var ise ? Yani çek videoyu gönder ! Belki bunun ileride yaşayacağı pişmanlığı geçmişte tahmin edemedi. Eşi ile böyle bir şey yapmış olamaz mı ? Bunu yazsa daha beter taşlanacaktı. İkinci üyelik ama @mune ve ben kim olduğunu bildiğimizden bu kadar ayrıntıya girmek istememiş olabilir mi ?
Belki geçmişte swinger bir eğilim vardı, belki teşhirden hoşlanıyordu ? bunlar sadece tahmin...
Fakat bunun için dava açılması lazım, mahkeme görülmesi lazım. Ben şimdi adliyeye gidip şu fotolarım silinsin dediğimde savcı bana:”tamam kardeş şu kadar para ver yarına hepsini silicem” mi der?
İşte arabayı satmamız lazım demiş. O yüzden bu mümkün değil diyorum.Mahkeme icin ucret odemistir zaten.
Yoksa oradaki memurun yapabilecegi bir islem tabi ki degil.
Evet ben de öyle düşündüm. Yoksa rüyasında görüp endişe halinde olmaz.
İnanmak istemiyorumDünyanın en büyük sektörlerinden biri bahsettiğimiz alan yalnız. Ha deyince bulunamaz mümkün değil. Hele 1-2 saat içinde bulmanın mümkünatı yok tabi eğer o siteye kendisi yüklemediyse
Ben çekmiyorum artık.Ben biraz iyi niyetli düşünüyorum ( aslında olasılık olarak sizin teziniz daha kuvvetli )
İnsan evlenmeyi düşündüğü kişiye bunu yapmaz,
Eğer bunu yapacak karakterde ve tiyniyette ise zaten evlenmez.
Ay ne bileyim üzüldüm valla.
Ben mesela tesettürlüyüm, türlü türlü foto çekiyorumkendimi yerine koyamıyorum konu sahibinin, çok ağır travma ve pişmanlık olurdu.
Eğer eşi böyle birşey yaptı ve sonrasında sildiyse ve dağıldığından şüphe etmeye başladıysa, ufaktan ufaktan kadının aklına bunu sokmuş olabilir.rüya işin kılıfı bence geldiğinde açık açık her şeyi yazsın ki ona göre yorumlar gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?