Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Lütfen kendinizi o kadar üzmeyin. Dava açılmadan arabayı neden satıyor? Eksik anlattıklarınızı anlatırsanız belki yardım eden birileri çıkar emin olun.

bence olay gerçekse olduğundan farklı anlatılmış gibi geldi, fake sananlar tutarsızlıklar yüzünden fake olduğunu düşündü haklılık payları çok yüksek, gerçek olduğunu kabul edip yazarsak, benim tahminim, kendine bile itiraf edemediği şeyleri burada yazamadığı için tahmin ediyoruz artık yapacak bir şey yok.
2 tahminim var, zamanında video çekildi, silindi ya da konu sahibine silindiği söylendi, kişiler evlilik gibi ciddi bir yola girdiler fakat video zaten internete atılmıştı, yüzler görülmediği için koca olacak kişi pek önemsemedi, fakat 5 yıl sonra konu sahibi bunu kafasına takmaya ve pişman olmaya başladı, (burada silindiğine inandığı bir şeyi sürekli kafasına takması da büyük bir çelişki, sanki videonun paylaşıldığını biliyor fakat yüz görünmüyor diye de çok üzerinde durmamış gibi, ya da o zamana göre büyük bir cahillik yaptı) söylediklerinden anladığım kadarıyla eşine tekrar gündeme getirdikten sonra eşi kontrol etti ve bingo, eliyle koymuş gibi buldu çünkü eliyle koydu, evden fırlayıp gitmesine anlam veremedim ve nereye gittiği bile belirtilmemiş, ayrıca arayıp sosyal medya hesaplarını kapat vs demesi de hesaplarından video etiketlenme ihtimali olduğu için olabilir.
diğer olasılık da ise 3. bir kişi de var gibi görünüyor, yukarıdakileri unutun, başa dönüyoruz video çekildi ve 3. kişi ile paylaşıldı, kadına silindiği söylendi ama erkek kişisi 3.kişilerle paylaşıp bir şerefsizlik yapmıştı bile, fakat işler evlilik boyutuna evrildiği için pişman olunsa da internete yüklenmediği düşünülerek ya da yüklense de yüzler görülmediği düşünülerek erkek tarafından önemsenmedi, fakat 5 yıl sonra bir telefon geldi, ve yüklenen videonun linki ile beraber tehdit gelmeye basladı,
eş evden fırlayıp gitti ve aradığında sosyal medya hesaplarını kapat vs demesi 3.kişi ile görüşme yapıldığı izlenimini veriyor. rüya müya hikaye gibi, 5 yıl sonra bir tehdit mesajı aldılar, sonra eş evden çıktı görüşmeye gitti, tehdit edildi ve eşini arayıp tüm sosyal medya hesaplarını kapat, gerekirse ülkeyi terk ederiz ben senin arkandayım falan filan bunları o yüzden dedi, çünkü her iki senaryoda da kusurlu taraf erkek. kadına bunları yaşatan kişi gerekirse ülkeyi terk ederiz ben senin arkandayım diyerek vicdan mastürbasyonu yapıyor.
evden fırlayarak çıkıp gitmeler vs ikinci ihtimali daha olası yapıyor. umarım konu sahibi için her şey düzelir.

Sakin olun öncelikle hamilesiniz hiçbir yoruma bakmadan direkt size cevap yazmak istedim. İnsanız hata yapabiliriz . Videonun silinme ihtimali çok yüksek parayı verdikten sonra.

Bir video cekiyorsunuz sonra siliyorsunuz. Ustune format atiyorsunuz. Anlatmadiginiz baska seyler var mi? Hic kimse evli barkli bir ailenin telefonundaki fotolari takip etmez. Ikincisi esiniz sizi nasil ve nicin aratiyor internette ne alaka? Buluyor peki nereye kosuyor kimlerle irtibata geciyor. Bu adamlarin yerini nerden biliyor.. valla eksik cok sey var

Sakin olun öncelikle hamilesiniz hiçbir yoruma bakmadan direkt size cevap yazmak istedim. İnsanız hata yapabiliriz . Videonun silinme ihtimali çok yüksek parayı verdikten sonra.
5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydım

Ayrica bu isi hukuken hallediyorsunuz bu en dogrusu zaten. Avukatla isbirligi icerisindeyken arabayi neden satiyorsunuz.. kimden cikti bu fikir Alah askina?

Arabamız 40 bin tl edio 35 e veriyoruz zararımız oldu ama napalım arkadaşı israr ediyordu 35e ona vericek bir günde satılır cnm yarın satılıcak

O araba parasını kim istiyor sizden? Savcı, avukat, hakim?

Ablacım fake olmadığını söyledik biz, bence anlatmak istediğin kadarını anlatıp rahatla, hamilesin de üstelik günah o kadar stresle içine attıkça Allah muhafaza bebeğinde etkileniyor.
Sonra nasıl istersen öyle hareket ederiz olur mu?

Hiçççç boşu boşuna videoyu sildirmek için arabayı satmayın paranızdan oldugunuzla kalırsınız çünkü daha geçenlerde ünlü bir manken ve oyuncunun yıllar önce sevgilisinin (basketbolcu) kendisine sarhosken sahip olup video ya cekmesi ve paylaşması sonucu mahkeme kararınca video heryerden silinip o şahıs a ceza verilmesine ragmen geçen gün bir yerde denk geldim(bana kızmayın lutfen tamamen kendimle ilgili bir durum) ve inanın çok şaşırdım.tabi ki suç duyurusunda bulunun.ip adresinden silinir ama bence ellirinde kayıt varsa silinmesi zor gibi geliyor.yani benim ki sadece bir fikir.ne diyeyim allah yardimcin olsun.

Tanıdık avukata gitmek daha bi saçma değil mi böyle bir konu için? İş iyice saçma bi hal almaya başladı.

Ayrica bu isi hukuken hallediyorsunuz bu en dogrusu zaten. Avukatla isbirligi icerisindeyken arabayi neden satiyorsunuz.. kimden cikti bu fikir Alah askina?
Paramız sıkışmıyor kredi kartımız dolu diye kimseden borç ta alamadık eşim isteyemem kimseden dedi satıyoruz arkadaşımıza avukatımız ilgineiyor inş hayırla sonuçlanır

Allah yardımcınız olsun ama dediklerimizi es geçmeyin lütfen lütfen
Bu işte başka bir iş var, hamile halinizle dayanmaya çalıştığınızı anlıyorum ama çekilip ardından silinen bir videonun 5 sene sonra öyle kendiliğinden bir siteye düşmesi, eşinizin eliyle koymuş gibi onu bulması falan normal şeyler değil, lütfen es geçmeyin, kafanızı toparladığınızda bunu irdeleyin.

Esiniz yalan soyluyor. Internetteki bir video para verdiginizde silinmez. Videonun sahibi internete o videoyu yukledigi an baska sitelerde baska kullanicilar da indirip kendilerince yayarlar. Esiniz kandiriyor sizi gozunuzu acin. Arabanin parasina konmak icin bir dumen cevirmis yakinda anlar gelir yazarsiniz buraya

Haklısınız kafamı toparlamam gerekiyor ama beynim durdu inan hiçbişi düşünemiyorum

Korkum o ya silinmez se diye silinse bilr baska yerde cıkarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…