- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Lütfen kendinizi o kadar üzmeyin. Dava açılmadan arabayı neden satıyor? Eksik anlattıklarınızı anlatırsanız belki yardım eden birileri çıkar emin olun.Tamire verildi ama sinirleniyorum fake diyen var üstüme gelen var cevap vermek istemedim olumlu yazan sizlere cevap veriyorum boşluktayım elim ayagım dolanıyor cok kötüyüm kasılmam var aglıyorum sürekli eşim avukata vermiş araba yarın satılıyor herşeyi yapmaya calısıyoruz kalkabilirmiş video avukatla hallediyoruz
Sakin olun öncelikle hamilesiniz hiçbir yoruma bakmadan direkt size cevap yazmak istedim. İnsanız hata yapabiliriz . Videonun silinme ihtimali çok yüksek parayı verdikten sonra.Tamire verildi ama sinirleniyorum fake diyen var üstüme gelen var cevap vermek istemedim olumlu yazan sizlere cevap veriyorum boşluktayım elim ayagım dolanıyor cok kötüyüm kasılmam var aglıyorum sürekli eşim avukata vermiş araba yarın satılıyor herşeyi yapmaya calısıyoruz kalkabilirmiş video avukatla hallediyoruz
5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydımSakin olun öncelikle hamilesiniz hiçbir yoruma bakmadan direkt size cevap yazmak istedim. İnsanız hata yapabiliriz . Videonun silinme ihtimali çok yüksek parayı verdikten sonra.
Eşimin benim cahilligimiz merak etmiş nasıl cıkıcak diye aptallık işte büyük aptallıkHayir madem silceksiniz hemen , niye cektiniz ki...
Tamire verildi ama sinirleniyorum fake diyen var üstüme gelen var cevap vermek istemedim olumlu yazan sizlere cevap veriyorum boşluktayım elim ayagım dolanıyor cok kötüyüm kasılmam var aglıyorum sürekli eşim avukata vermiş araba yarın satılıyor herşeyi yapmaya calısıyoruz kalkabilirmiş video avukatla hallediyoruz
Arabamız 40 bin tl edio 35 e veriyoruz zararımız oldu ama napalım arkadaşı israr ediyordu 35e ona vericek bir günde satılır cnm yarın satılıcak
Ablacım fake olmadığını söyledik biz, bence anlatmak istediğin kadarını anlatıp rahatla, hamilesin de üstelik günah o kadar stresle içine attıkça Allah muhafaza bebeğinde etkileniyor.Şuan yaşamıyorum bile beni destekleyenlere teşekkür ederim ama fake degilim konuyu üstün körü anlattım mune abla biliyor tanınıyorum diye hayat durdu resmen bana diger yazan arkadaşlarada yinede teşekkür ederim siz siz olun özelinizi cekmeyin bir hatanın bedelini 2 gündür sancılarla cekiyorum akşama doktora gidicem erken dogmasın bebegim diye kontrole gidicem ruh gibiyim ne yapabilirim bilmiyorum avukata verdi eşim yarın arabamızda satılıcak o video için çalışma yapılıyormuş sabahtan beri eşim adliye avukatlık bürosuna gidip geliyor.
Hallucak inşallah allah büyük
5 bin tl istenmiş biz 2.5 verdik tanıdık avukat diye digerini yarın vericez arabamız satılsın diye zor durumdayım ve insanların bu kadar düşüncesiz oluşunu görmek beni dahada üzdü keşke konu açmasaydım
Paramız sıkışmıyor kredi kartımız dolu diye kimseden borç ta alamadık eşim isteyemem kimseden dedi satıyoruz arkadaşımıza avukatımız ilgineiyor inş hayırla sonuçlanırAyrica bu isi hukuken hallediyorsunuz bu en dogrusu zaten. Avukatla isbirligi icerisindeyken arabayi neden satiyorsunuz.. kimden cikti bu fikir Alah askina?
Şuan yaşamıyorum bile beni destekleyenlere teşekkür ederim ama fake degilim konuyu üstün körü anlattım mune abla biliyor tanınıyorum diye hayat durdu resmen bana diger yazan arkadaşlarada yinede teşekkür ederim siz siz olun özelinizi cekmeyin bir hatanın bedelini 2 gündür sancılarla cekiyorum akşama doktora gidicem erken dogmasın bebegim diye kontrole gidicem ruh gibiyim ne yapabilirim bilmiyorum avukata verdi eşim yarın arabamızda satılıcak o video için çalışma yapılıyormuş sabahtan beri eşim adliye avukatlık bürosuna gidip geliyor.
Hallucak inşallah allah büyük
Esiniz yalan soyluyor. Internetteki bir video para verdiginizde silinmez. Videonun sahibi internete o videoyu yukledigi an baska sitelerde baska kullanicilar da indirip kendilerince yayarlar. Esiniz kandiriyor sizi gozunuzu acin. Arabanin parasina konmak icin bir dumen cevirmis yakinda anlar gelir yazarsiniz burayaTamire verildi ama sinirleniyorum fake diyen var üstüme gelen var cevap vermek istemedim olumlu yazan sizlere cevap veriyorum boşluktayım elim ayagım dolanıyor cok kötüyüm kasılmam var aglıyorum sürekli eşim avukata vermiş araba yarın satılıyor herşeyi yapmaya calısıyoruz kalkabilirmiş video avukatla hallediyoruz
Tanıdık ama güvenilir bir avukat beni tanımıyor eşimin işinden dolayı 1 2 sefer denkleşmişlerTanıdık avukata gitmek daha bi saçma değil mi böyle bir konu için? İş iyice saçma bi hal almaya başladı.
Haklısınız kafamı toparlamam gerekiyor ama beynim durdu inan hiçbişi düşünemiyorumAllah yardımcınız olsun ama dediklerimizi es geçmeyin lütfen lütfen
Bu işte başka bir iş var, hamile halinizle dayanmaya çalıştığınızı anlıyorum ama çekilip ardından silinen bir videonun 5 sene sonra öyle kendiliğinden bir siteye düşmesi, eşinizin eliyle koymuş gibi onu bulması falan normal şeyler değil, lütfen es geçmeyin, kafanızı toparladığınızda bunu irdeleyin.
Korkum o ya silinmez se diye silinse bilr baska yerde cıkarsa diyeHiçççç boşu boşuna videoyu sildirmek için arabayı satmayın paranızdan oldugunuzla kalırsınız çünkü daha geçenlerde ünlü bir manken ve oyuncunun yıllar önce sevgilisinin (basketbolcu) kendisine sarhosken sahip olup video ya cekmesi ve paylaşması sonucu mahkeme kararınca video heryerden silinip o şahıs a ceza verilmesine ragmen geçen gün bir yerde denk geldim(bana kızmayın lutfen tamamen kendimle ilgili bir durum) ve inanın çok şaşırdım.tabi ki suç duyurusunda bulunun.ip adresinden silinir ama bence ellirinde kayıt varsa silinmesi zor gibi geliyor.yani benim ki sadece bir fikir.ne diyeyim allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?