- 11 Ocak 2015
- 54
- 80
- 38
- 38
- Konu Sahibi kizilelmam
-
Noktasına kadar aynı şeyleri yaşıyorın ve böyle bi konu açmakta aklımdan geçiyordu biraz şoke oldum aynı şeyleri ben de kendi kendime sorguluyorum çok merak ediyorum cevapları aklıma gelsin yeter ki kesinlikle basıma geliyorDüşündüklerimin gerçekleşmesi diye bir sorunum var sorun diyorum çünkü genelde negatife daha çok odaklıyım dolayısıyla istemdışı kötü düşünerek başıma çok büyük felaketler getirdiğimi biliyorum mesela yıllar önce bir film izleyip orda yaşanan bi korkunç olayın başıma geldiğini düşünüp bir süre sonra aynısını yaşamışlığım bile vardır. Oyüzden başına kötü şeyler gelen insanlar için ben olsaydım diye empati yapmaya kendimi o olayın aynısını yaşamış gibi düşünmeye çok korkuyorum. Bide başıma kötü şeyler gelmeden önce kalbim böyle hızlı hızlı çarparak, nefesim daralarak, dizlerim titreyerek başıma gelecek şeylere dair hisler oluşur içimde...Sonra başıma gelir...
Onun dışında günlük hayatta aklımdan geçen şeyler oluyor ve ne geçiyorsa (genelde sıradan şeyler) gerçekleşiyor. Mesela tanışacağım biri, öyle biriyle tanışıyorum, sahip olacağım küçük bir eşya, düşünüyorum biri aracılığı ile geliyor, tesadüfen karşılacağım biri, aklıma geliyor sonra karşıma çıkıyor yada gideceğim biyer aklımdan geçiyor sonra o yere gitmek zorunda kalıyorum kendimi orda buluyorum. Bunların hepsi aklımdan geçiyor sonra gün içerisinde beliriyor ancak bu düşünerek olayları tezahür ettirmeyi daha büyük durumlar, hayatımı etkileyecek güzel konularda yapamıyorum..
Merak ettiğim 1. Bu düşündüklerimin gerçekleşmesi neden oluyor ? Ben düşündüğüm için mi oluyor yoksa yoksa olacağı için mi içime doğuyor ? 2. Daha güzel şeyler hayatımı değiştirecek ölçüdeki büyük hayallerimi düşünerek gerçekleştirebilirmiyim ?
Büyük çoğunluğu rastlantı, bir kısmı da 6.his. Tabi düşüncelerimiz farkında olmasak da davranışlarımızı etkiler. Yani bi lanet var üzerinizde diyemeyiz.Düşündüklerimin gerçekleşmesi diye bir sorunum var sorun diyorum çünkü genelde negatife daha çok odaklıyım dolayısıyla istemdışı kötü düşünerek başıma çok büyük felaketler getirdiğimi biliyorum mesela yıllar önce bir film izleyip orda yaşanan bi korkunç olayın başıma geldiğini düşünüp bir süre sonra aynısını yaşamışlığım bile vardır. Oyüzden başına kötü şeyler gelen insanlar için ben olsaydım diye empati yapmaya kendimi o olayın aynısını yaşamış gibi düşünmeye çok korkuyorum. Bide başıma kötü şeyler gelmeden önce kalbim böyle hızlı hızlı çarparak, nefesim daralarak, dizlerim titreyerek başıma gelecek şeylere dair hisler oluşur içimde...Sonra başıma gelir...
Onun dışında günlük hayatta aklımdan geçen şeyler oluyor ve ne geçiyorsa (genelde sıradan şeyler) gerçekleşiyor. Mesela tanışacağım biri, öyle biriyle tanışıyorum, sahip olacağım küçük bir eşya, düşünüyorum biri aracılığı ile geliyor, tesadüfen karşılacağım biri, aklıma geliyor sonra karşıma çıkıyor yada gideceğim biyer aklımdan geçiyor sonra o yere gitmek zorunda kalıyorum kendimi orda buluyorum. Bunların hepsi aklımdan geçiyor sonra gün içerisinde beliriyor ancak bu düşünerek olayları tezahür ettirmeyi daha büyük durumlar, hayatımı etkileyecek güzel konularda yapamıyorum..
Merak ettiğim 1. Bu düşündüklerimin gerçekleşmesi neden oluyor ? Ben düşündüğüm için mi oluyor yoksa yoksa olacağı için mi içime doğuyor ? 2. Daha güzel şeyler hayatımı değiştirecek ölçüdeki büyük hayallerimi düşünerek gerçekleştirebilirmiyim ?
Ya seni okadar iyi anlıyorumki kimseyede anlatamıyorum bana deli derler diye... Yaşadıklarım anlattıklarım ile de sınırlı değil mesela aklımdan sıradan bi düşünce geçiyor o düşünce ile ilgili haber karşıma çıkıyor yada dizi izliyorum orda bi oyuncu dikkatimi çekiyor oyuncunun adı ne ki diye geçiyor aklımdan bi süre sonra o oyuncu ile ilgili karşımda haber çıkıyor. Ülke meseleri ile ilgili düşünüyorum aslında şunu şöyle yapsalar daha mantıklı diyorum sonra yetkililerin o şekilde karar aldığı ile ilgili bikaç defa haber okudum. Yani inanması güç ama cidden böyle... Sadece üzüldüğüm nokta büyük hayallerimi niye düşünerek yapamıyorumNoktasına kadar aynı şeyleri yaşıyorın ve böyle bi konu açmakta aklımdan geçiyordu biraz şoke oldum aynı şeyleri ben de kendi kendime sorguluyorum çok merak ediyorum cevapları aklıma gelsin yeter ki kesinlikle basıma geliyor
Vallahi aynılarını yaşıyorum yalnız değilsinYa seni okadar iyi anlıyorumki kimseyede anlatamıyorum bana deli derler diye... Yaşadıklarım anlattıklarım ile de sınırlı değil mesela aklımdan sıradan bi düşünce geçiyor o düşünce ile ilgili haber karşıma çıkıyor yada dizi izliyorum orda bi oyuncu dikkatimi çekiyor oyuncunun adı ne ki diye geçiyor aklımdan bi süre sonra o oyuncu ile ilgili karşımda haber çıkıyor. Ülke meseleri ile ilgili düşünüyorum aslında şunu şöyle yapsalar daha mantıklı diyorum sonra yetkililerin o şekilde karar aldığı ile ilgili bikaç defa haber okudum. Yani inanması güç ama cidden böyle... Sadece üzüldüğüm nokta büyük hayallerimi niye düşünerek yapamıyorum
Ne yapalım ozaman Toprak hayatı düşünerek daha da güzel hale getirme konusunda fikrin yokmu? :)Vallahi aynılarını yaşıyorum yalnız değilsin
Aklıma bişey gelsin o an karşıma çıkıyor, aklımdan bişey geçsin basıma geliyor, bazen kendşmden korkmaya başlamıştım, kötü düşünmemeye çalışalım , pozitif düşünmeye calısıalıöNe yapalım ozaman Toprak hayatı düşünerek daha da güzel hale getirme konusunda fikrin yokmu? :)
Düşündüklerimin gerçekleşmesi diye bir sorunum var sorun diyorum çünkü genelde negatife daha çok odaklıyım dolayısıyla istemdışı kötü düşünerek başıma çok büyük felaketler getirdiğimi biliyorum mesela yıllar önce bir film izleyip orda yaşanan bi korkunç olayın başıma geldiğini düşünüp bir süre sonra aynısını yaşamışlığım bile vardır. Oyüzden başına kötü şeyler gelen insanlar için ben olsaydım diye empati yapmaya kendimi o olayın aynısını yaşamış gibi düşünmeye çok korkuyorum. Bide başıma kötü şeyler gelmeden önce kalbim böyle hızlı hızlı çarparak, nefesim daralarak, dizlerim titreyerek başıma gelecek şeylere dair hisler oluşur içimde...Sonra başıma gelir...
kesinlikle inanıyorum yasadiklariniza 1.si altıncı hissiniz kuvvetli öncelikle bakıș açınızı değiștirin bugün güzel olaylarla karsilasicam diyin sağlikliyim sansliyim mutluyum deyin emin olun olumsuzluklar sizi terkedicek bazı olaylari kendimiz davet ediyoruz çünküDüşündüklerimin gerçekleşmesi diye bir sorunum var sorun diyorum çünkü genelde negatife daha çok odaklıyım dolayısıyla istemdışı kötü düşünerek başıma çok büyük felaketler getirdiğimi biliyorum mesela yıllar önce bir film izleyip orda yaşanan bi korkunç olayın başıma geldiğini düşünüp bir süre sonra aynısını yaşamışlığım bile vardır. Oyüzden başına kötü şeyler gelen insanlar için ben olsaydım diye empati yapmaya kendimi o olayın aynısını yaşamış gibi düşünmeye çok korkuyorum. Bide başıma kötü şeyler gelmeden önce kalbim böyle hızlı hızlı çarparak, nefesim daralarak, dizlerim titreyerek başıma gelecek şeylere dair hisler oluşur içimde...Sonra başıma gelir...
Ya çok istiyorum zorluyorum kendimi ama pms dönemlerinde özellikle çok kötü oluyorum öfke mutsuzluk dolu karamsar düşünceler ayda 15 gün pozitif isem 15 gün negatifkesinlikle inanıyorum yasadiklariniza 1.si altıncı hissiniz kuvvetli öncelikle bakıș açınızı değiștirin bugün güzel olaylarla karsilasicam diyin sağlikliyim sansliyim mutluyum deyin emin olun olumsuzluklar sizi terkedicek bazı olaylari kendimiz davet ediyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?