Düşündüklerimin tezahürü neden oluyor ?

Kendinize sürekli telkin veriyorsunuz. Beyniniz de bunu emir olarak algılayıp bir durumun sizin zihninizdeki gibi sonuçlanmasına sebep olacak yönlendirmelerde bulunuyor. Kendinize güzel şeyler telkin etmenizi tavsiye ederim.

evrenin çekim gücü tamda burada başlıyor. önemlisi negatifi pozitife çevirebilmek. o filmdeki felaket sahnesini mutlu bir son olarak canlandırmak gibi mesela. ama bu durum bazen zor olabiliyor.bunun dışında negatif düşünmek başına gelmesinden korkmak vb... durumlar beni bu soruyuyu sormaya itti okb gibi bir sorununuz var mı? eğer böyle bir rahatsızlığınız yoksa düşüncelerinizi değiştirmeye yönelik çalışmalar yapın bunu deneyin kitaplar videolar gibi.

noktasına kadar aynı seylerı yasıyoruz
kendımden bı tane daha olmasına sevındım
anneme soyledım bunu abartma tesaduf falan dedı ama yok degıl bu baska bırsey
resmen cagırıyorum
oyuzden bırsey dusunmeye olumsuz seye empatı yapmaya korkarım

Hayat merak ettigin ve kinadigin olaylari deneyimlemen icin firsat verecek kadar cömertir. Demis azra kohen.
Yani spirituel ve dinimizde de vardir zaten bunlar dogal. O yuzden demiyorlar bosuna iyi dusun iyi olsun diye.
Yani evet dusundugun icin basina geliyor o yuzden neyi merak ettigine ve kalben istedigine önem ver.
Ama aklindan gecen seyleri tv de görmen mesela algida secicilige giriyor. Yani aklinda ne varsa cevrende ona gore birsey gorur daha cok fark edersin. Yani zihnini neye yonlendirecegini iyi sec.
Bu hepimizde vardir ayrica. Ozel birsey degil. Bazilari farkinda olur bazilari olmaz sadece.

Aklımdan geçen bişeyi görmem algıda seçiciliğemi giriyor? Ya bende öyle düşündüm ama çok ilginç tesadüfler olunca öyle olmayığı kanısına vardım çünkü hemen sonra görüyorum.

Peki hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz oldumu!?

İki konunuzu birleştirince psikolojik sıkıntılarınız var gibi geldi bana. Bence burası yeterli değil, uzmanından yardım almalısınız.

İki konunuzu birleştirince psikolojik sıkıntılarınız var gibi geldi bana. Bence burası yeterli değil, uzmanından yardım almalısınız.
Çoğu insanın yaşadığı sorunlar oyüzden tıbbi müdahaleye gerek duymuyorum kendim aşmaya çalışıyorum yinede ilginize teşekkür ederim

kişisel olarak mental düzeyde düşündüklerinizi kendinize çekiyor.bilinçsizce bu düşünceleri yaşayacak şartlar yaratıyorsunuz.bu bir yetenek gibi bir şey.o yüzden bazı şeyleri elinizde olmadan düşündüğünüz için yaşıyorsunuz.

evrenin çekimi ... bununla ilgili deyişler mevcut... birşeyi kırkkere soylersenız olur... “Düşündüğüm şeyler zamanla gerçeğe dönüşüyorsa, sadecegerçekleşmesini istediğim şeyleri düşünmem akıllıca olur.” Jack E. Addington. secret kitabını okuyun ....iyiye yorumlayın iyi düşünmeye çalışın ...

Çoğu insanın yaşadığı sorunlar oyüzden tıbbi müdahaleye gerek duymuyorum kendim aşmaya çalışıyorum yinede ilgşnşze teşekkür ederim
Buradan bakınca çok fazla düşünüyorsunuz, beyne aşırı yükleniyorsunuz gibi geldi. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz, ama böyle bir durum varsa zararları sonradan çıkıyor. Sağlıklı günler.

demekki negatifleri gerçekleştirmek için daha güçlü güzel şeyler içinse kendinize çekmek için daha zorlu çünkü güzel şey düşünürken bile yine zıddını düşünüyorsunuz.bu sefer o güzel dilek de ne size tam geliyor. ne sizden uzaklaşıyor.öyle orta yerde kalıyor.

Buradan bakınca çok fazla düşünüyorsunuz, beyne aşırı yükleniyorsunuz gibi geldi. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz, ama böyle bir durum varsa zararları sonradan çıkıyor. Sağlıklı günler.
İlaç kullandığım zamanda hiç düşünemiyorum yani denedim faydasını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…