cile cekmiyoruz ki, uclarda yasama. Ortada dur. Ahtapot gibiyiz biz. Senin bir kolun var annadin mi?Size iyi çile çekmeler ve yorulmalar o zaman ne diyeyim.
Benim mesleğimi küçümseyen diğer üyeler.yorulmuyorum diyorum çünkü.ev işi kadın görevi diyen de diğer üyeler.ne kadar feminist olduğumu bilmeyen yok.genel kanıya göre cevap yazıyorum.
Evlenince anlarsın boşuna ahkam kesiyorsun
Anladım anladım da eee sabahtan beri sitedesiniz.cile cekmiyoruz ki, uclarda yasama. Ortada dur. Ahtapot gibiyiz biz. Senin bir kolun var annadin mi?
isteyim kiz ben masa basi oturuyom yorulmuyom dedim ya sanaaaaAnladım anladım da eee sabahtan beri sitedesiniz.
Yavrum ben çile çekmiyorum ki. Kıskançlıktan ne yazacağını şaşırdım iyice. Evet evliyiz ve eşlerimiz bizi seviyor değer veriyor.Size iyi çile çekmeler ve yorulmalar o zaman ne diyeyim.
Bu kadar zor allah zor diye diye gezecekseniz siz de böyle bir sorumluluk edinmeyin diyorum ben de işte.bak okudugunu anlamıyorsun, bekarsin diye bunlari yapman gerekmiyor demis miyim? Kendinden baska kimseden sorumlu değilsin diyorum sadece. O yuzden bilmedigin bir durum hakkinda konuşuyorsun. Konu sahibinin ve buradaki tum annelerin su anda bir dusuncesi var mesela, cocugum ne yiyecek? Sunu yemez bunu yemez ne yapsam acaba? Sen suan ne dusunuyorsun? Kendi mideni. Seni zora sokan hicbir sorumlulugun yok evet
Benim mesleğimi küçümseyen diğer üyeler.yorulmuyorum diyorum çünkü.ev işi kadın görevi diyen de diğer üyeler.ne kadar feminist olduğumu bilmeyen yok.genel kanıya göre cevap yazıyorum.
Ediniriz sanane. Sen de edin. Bul kiz bi kocaaa artikBu kadar zor allah zor diye diye gezecekseniz siz de böyle bir sorumluluk edinmeyin diyorum ben de işte.
Aman hiçbir fırsatı kaçırma sen deYavrum ben çile çekmiyorum ki. Kıskançlıktan ne yazacağını şaşırdım iyice. Evet evliyiz ve eşlerimiz bizi seviyor değer veriyor.
Maalesef size katılmıyorum, bana zor geliyor ayrıca yabancı kadınlar temizlik iş falan hiç uğraşmıyor, kadınlar ancak güzelliğe ve cinselliğe yatırım yapıyorlar belki de onlar gibi olmak lazım, fakat bizim Türk kadını temizlik , düzen olmadan yapamıyor işteNeyin sorumluluğu bu kadar ? Alt tarafı eve gelip 1, 1,5 saat bulaşık falan filan yıkanacak, çamasır makineye atılacak ? Sanki evli olunmasa çöp evde mi yaşayacaktık? Hergün ayrıntılı temizlik yapılmayacağına göre ? Eee normal sevgili gibi aynı evin içinde, sevdiğin adamla yiyorsun, içiuorsun, sevişiyorsun. Arada canın istemiyor, birazcık katlanıyorsun. Nedir bu yaaa evlilik sorumluluğu evlilik sorumluluğu.... bu mu sorumluluk şimdi ? Bu ülke kadını kadar eften püşten, gündelik, normal şeyleri bu kadar abartan başka bir kadın milleti daha görmedim.alt tarafı 8 saat işe gidip, az birşey ev tenizliyorsunuz.bu yani?. Erkeklere bazen hak veriyorum valla.bizimkiler pireyi deve yapıyor, yabancılarla evlenmek gerek diye.bu arada evli değilim ama aylardır evli gibi yaşıyorum.o kadar zorsa evlenmeyin madem.şart sanki.mızmızlar sizi.sanki adamlar hem çalışıp, hem sizinle ilgilenmiyor.sen ilgileniyorsan o da seninle ilgileniyor.
Ben de asıl bekarken yapamıyorum.yanımda biri olunca yapmak daha kolay geliyor.Hayatımda ev işi yapmayı sevmedim ve o evi de tek başıma toplamam ama evlilikle bekarlık arasında dağlar kadar fark var
Ister inanın ister inanmayın buluyorum ama cesaret edemiyorum.Ediniriz sanane. Sen de edin. Bul kiz bi kocaaa artik
Bir çocuk ile idare edip 2. Çocuk içinse beeelllkiii çok rahat bir döneme gelirsek maddi manevi olarak düşünülebilir fakat şu anki imkanlarla çok zor bence de ..kesinlikle fazla 2. çocuk benim görüşüme göre 1. çocuğun hakkına girmektir . maddi imkanlar sadece 1 çocuğa zar zor elveriyor maalesef mesela 2 yaşına bastı 23 martta bugün kreşe başlayacak 2. bir çocuk olsa nasıl kreşe vereceğim :) maması bezi çok çok zor olurdu ve masrafın altından kalkamazdım
nedennnn?Ister inanın ister inanmayın buluyorum ama cesaret edemiyorum.
Işten yorgun geliyor musunuz eve , benim işten sonra pek halim kalmıyor daEnteresan bir şekilde hemfikirim
oğlum var ama hayalim hep bir kızım olmasıydı :) saçlarını örüp beraber evcilik oynayacağım güzel güzel cicili bicili giydireceğim :) nasip olmadı 2. çocuk için ekonomi düzelirse sırf kız diye yaparımBir çocuk ile idare edip 2. Çocuk içinse beeelllkiii çok rahat bir döneme gelirsek maddi manevi olarak düşünülebilir fakat şu anki imkanlarla çok zor bence de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?