düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

Evlenince anlarsın boşuna ahkam kesiyorsun
Benim mesleğimi küçümseyen diğer üyeler.yorulmuyorum diyorum çünkü.ev işi kadın görevi diyen de diğer üyeler.ne kadar feminist olduğumu bilmeyen yok.genel kanıya göre cevap yazıyorum.

Bu kadar zor allah zor diye diye gezecekseniz siz de böyle bir sorumluluk edinmeyin diyorum ben de işte.

Benim mesleğimi küçümseyen diğer üyeler.yorulmuyorum diyorum çünkü.ev işi kadın görevi diyen de diğer üyeler.ne kadar feminist olduğumu bilmeyen yok.genel kanıya göre cevap yazıyorum.

Hayatımda ev işi yapmayı sevmedim ve o evi de tek başıma toplamam ama evlilikle bekarlık arasında dağlar kadar fark var

milletin kocasina oyle mukemmel soyle mukemmel sevgilin yok mu la senin şurada hic bi kocaya da masalah demem yani banane ben benimkini seviom sen herkesinkini

Maalesef size katılmıyorum, bana zor geliyor ayrıca yabancı kadınlar temizlik iş falan hiç uğraşmıyor, kadınlar ancak güzelliğe ve cinselliğe yatırım yapıyorlar belki de onlar gibi olmak lazım, fakat bizim Türk kadını temizlik , düzen olmadan yapamıyor işte Eee kocaların da hali ortada çoğu kadın temizlikçi, bakıcı ve hazır yemek isteme gibi haklara sahip bile değil ( çok şükür benim imkanım var) yani demem o ki her kültür bur değil-dir ve herkesin bünyesi de aynı değildir, kimi kadın var dünyaları taşıtsan of demez kimi kadın var ev işiyle yorulur

Hiç “ama”lar üretme canım.Tamamen haksızsın.Adam seni uyarmış,dikkat et.Bu kafayla devam edersen burda başka konular açarsın.

Bir çocuk ile idare edip 2. Çocuk içinse beeelllkiii çok rahat bir döneme gelirsek maddi manevi olarak düşünülebilir fakat şu anki imkanlarla çok zor bence de ..

Bir çocuk ile idare edip 2. Çocuk içinse beeelllkiii çok rahat bir döneme gelirsek maddi manevi olarak düşünülebilir fakat şu anki imkanlarla çok zor bence de ..
oğlum var ama hayalim hep bir kızım olmasıydı :) saçlarını örüp beraber evcilik oynayacağım güzel güzel cicili bicili giydireceğim :) nasip olmadı 2. çocuk için ekonomi düzelirse sırf kız diye yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…