düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

yavrum sen önce bir evlen beraber yaşamaya benzemiyor evlilik
Ona benzemiyor buna benzemiyor.eee neye benziyor bu ?.illa anlamıyormuş konumuna getireceksiniz beni.çalışıyorum ve yorulmuyorum mesela.bu sefer de senin işin yorucu değildir diyorsunuz.aksi bir yorum kabul edilmiyor bir türlü.işimi işten saymıyorsunuz, ilişkimi ilişkiden saymıyorsunuz. Bir benim hayatımdaki şeyler mi daha basit yani ? Evet bacım çok zor, çok zor.şahane zor bir hayatımız var.kadın olduk diye başımıza gelmeyen kalmıyor deyince dertleşmiş mi oluyoruz şimdi.aynı şeyi birbirine tekrar edip dur.

Tüm sayfaları okudum beni şaşırtan şey konu sahibinin ısrarlı tavrı oldu. O orionnn herkes seni haksız bulmuş, kocanı elinden kaçırabileceğin söylenmiş hatta kocana sulananlar olmuş. Ancak sen hiçbir şekilde buna bir çözüm bulacağım gibisinden bir tavır takınmamışsın çok şaşırdım her söylenene ama şöyle ama böyle diye karşılık vermişsin.

İnsanların bak kocanın gözü dışarı kayar söylemleri bile etkilememiş. Çok merak ettim nedenini eşini kaybetmekten mi korkmuyorsun ya da adamı sevmiyor olabilir misin? Bu tarz kocası olan kadınlara genelde boşa deniliyor forumda. Sen de hem isteksizsin hem de her çözüm önerisine bir söyleyeceğin var. Bu kadar isteksizsen kadınlar için istek ve ıslaklığı arttırıcı takviyeler var onlardan kullan derim.

Evlenecek adam bulsan havada kapacaksın da yok işte. "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" hesabı seninki

merhaba,
haksız olduğumun farkındayım zaten ilk önce bir jinekoloğa gideceğim cumartesi için randevu aldım.
sonra sorunum psikolojikse eğer terapiye gideceğiz beraber gideceğiz gözü dışarı kayar laflarına cevap vermiyorum çünkü gözü dışarı kayacak adamın illa kayar yani yatakta geyşa olsam da kayar ıslaklık arttırıcı da ben derdimi tam anlamıyla anlatamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyor ben çok güzel ıslanıyorum ön sevişme ile birleşmede bir süre sonra kurumaya başlıyorum ilişkinin ortasında kayganlaştırıcı hiç ıslanamayanlar için diye biliyorum .

Evlenecek adam bulsan havada kapacaksın da yok işte. "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" hesabı seninki
Eee siz bulmuşsunuz, kapmışsınız işte.eee ne bu şikayet ?. Eee madem bu kadar şikayetçisiniz siz niye kaptınız adamları.serbest serbest takılsaydınız.şikayet edip duran ben değil sizsiniz.ben zor değil diyorum zaten.tutturmuşsunuz bir sorumululuk sorumluluk.eee o kadar bunaldıysan sal birkaç gün.sanki doktosunuz da hayat kurtarıyorsunuz.alt tarafı iki oda silip, süpüreceksiniz.duyan da ameliyat yapıyorsunuz sanacak.sorumluluk da sorumluluk....
Madem o kadar sorumluluk, buralarda işiniz ne ?
Ciğer sizde, mundar diyen de sizsiniz zaten.

Şikayet ettiğimi nerede okudun. Resmen konu sahibinin kocasına el uzattın. kıskançlığın haddinden fazla. durman gereken yeri bilmelisin

inanır mısın biz adamları kapmadık onlar bizimle evlenmeye can attılar ve bizi evliliğe ikna ettiler . hatta inanır mısın 23 yaşında evlendim eşime dedim yaşım çok küçük birkaç sene daha bekleyelim hayatımı yaşamak istiyorum dedim. ve bana söz verdi asla hayatını kısıtlamıycam dedi ve sözünü de tuttu

Başında, ortasında,sonunda istediğin kadar kullan.

Şikayet eden tayfa şimdi deliler gibi kocacı oldu. istemem yan cebime koy.konuları açıp açıp, eee evlenmeseydin bu kadar şikayetçiysen deyince herkes deliler gibi kocaları savunmaya başlıyor . Çok komiksinz hanımlar.az samimiyet istiyorum ya zor değil.yine maskeler düstü.sözde erkek hayranı olan, kocacı olan bendim.

Eşinizi takdir ettim. Ne kadar güzel ifade etmiş kendini. Konuşmaya açık olan ve sorunları konuşarak çözmeye yanaşan, kendini sözlü olarak eşini kırmadan ifade edebilen erkek bulmak zor. Ev işlerine yardım etmesi de iyi bir şey. Siz kendinizi suçlamayın, üzerinizdeki yükünüz de ağır. Libidonuz düşmüş olabilir, normal. Kadın olarak kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın, bırakın komidinin üstü bir gün de tozlu kalsın siz saçınıza fön çekin, örneğin. Eşiniz için de fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Ona kesinlikle daha sıcak davranın, arada bir pohpohlayın, kendini iyi hissetsin, gerisi kendiliğinden gelir.

Sana bu dediklerinde katılıyorum.
Forumda durumlar kişiye konuya göre değişiyor bazen :d
Evlilik sorumluluğu konusunda da aynı düşüncedeyiz

Enteresan bir şekilde hemfikirim

silip süpürmek kadin isi değildir ferhan
Kafa yapinin hemen degismesi lazim.
meslekleri kucumsemek/kiyaslamakta hoş değil.

Insanlar evlendiginde ve coluk cocuga karistiginda tabiki senin suan sevgilinle beraber lay lay lom yasadigin gibi bir iliski olmuyor, geçinme derdi en basitinden?
Hele ki birden fazla cocukla?
insanlar çocuklarının gelecegini bilmem nesini dusunmekten strese giriyor sadece zaten bu devirde, bunlardan da haberin yok mesela. Sadece sex degil evlilik oyle sandigin gibi
Ne yemek yapacağım derdi oluyor mesela, iki taraf icinde. E siz yapmazsaniz yapmazsiniz mesela birbiriniz icin, birbirinizi ne kadar ciddiye aliyor ya da seviyorsunuz ki fedakarlıktan haberiniz olsun?
o kucumsedigin ev islerini, ev islerinden anlamadigin icin zotturu zotturu soyledigini dusunuyorum ben.

Yorulmuyor olabilirsin, ben de yorulan bir insan degilim mesela, ama karsimda bir insan yetemedigini ve yoruldugunu soyluyorsa da karsisina gecip kendimi anlatmam.
her yonden seysin yav azicik.

ayrica insanlar bile bile seçtiği seyler icin de sikayet etme özgürlüğüne sahipler.
cocuklar bile buna dahil, isteyerek dogurdum evet ama arada sirada kafayi yer soylenirim, kim karisabilir?
ne demek madem evlendin sikayet etme vs

en basitinden ben bu sitedeki hesabimin sorumlulugunu bile biliyorum mesela silip baska bir uyelik acamam, benim herseyim bu hesapta sonucta.
Sen bunu bile cok rahat yapmissin, senin icin olmaz diye bir sey yok:) daha hesabini yonetip tek bir hesapta kalmayi beceremiyorsun gelmissin evlilik hakkinda atip tutuyorsun.

valla çok haklı bir yorum bende sevgilimle yaşasam bugünde dışarıdan yiyeyim dersin ama evde bebek var o sağlıklı beslensin diye meyvesine kadar düşünüyoruz maalesef evde bebek olunca çocuk ekstra dağıtıyor arkasını sürekli topluyoruz birbirimizin sorumluluğunu geçtim evde minik biri daha var ev temiz olmalı mikrop açısından hani bekara kadın boşamak kolay derler ya ferhans başına gelmeden anlayamaz evde 2 kişi yaşarken ev dağoılmıyor bile haftada 1 temizlik yetiyoor çocuk olunca gün aşırı ev süpürülüp paspaslanıyor evde bebek olduğu için

Tamam tamam allah kolaylık versin valla.ben şuan geçim derdi falan çekmiyorum zaten her masrafımı bekarım diye devlet karşılıyor.zaten bekarım diye yemek de yapmıyorum aç geziyorum.evi de çöp ev yaptım.bekarım diye işyerinde de daha az iş veriyorlar.sırf sizi anlayamayayım diye.ben zaten kalpsizim fedakarlık yapmayı da bilmiyorum.bir siz biliyorsunuz sevmeyi, sevilmeyi, ilişki yaşamayı, fedakarlığı, yorulmayı, çalışmayı...
Sırf düsüncelerim bu konuda farklı diye anlamamış, bilmemiş oluyorum.100 kişiden 100 ü de aynı düşünmeli.yoksa dediğiniz şeyleri yaşamamıştır, bilmiyordur öyle mi ?. Bir siz yaşamışsınız bu hayatı.ben sadece saçma sapan tiplerle hottiri hottiri gezmişim öyle mi? Farklı düşünmek bunu mu gerekriyor ?.

Evlenince anlarsın boşuna ahkam kesiyorsun

bak okudugunu anlamıyorsun, bekarsin diye bunlari yapman gerekmiyor demis miyim? Kendinden baska kimseden sorumlu değilsin diyorum sadece. O yuzden bilmedigin bir durum hakkinda konuşuyorsun. Konu sahibinin ve buradaki tum annelerin su anda bir dusuncesi var mesela, cocugum ne yiyecek? Sunu yemez bunu yemez ne yapsam acaba? Sen suan ne dusunuyorsun? Kendi mideni. Seni zora sokan hicbir sorumlulugun yok evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…